Коментари - Директорът на "Булгаргаз": Очакваме цената за януари да е под 200 лв. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То в момента на борсата е под 200 лева. За голяма героиня се драска бузестата госпожа.

А не очаква ли тази комунистическа селянка да паднат тащаците на коча?

директора? Само като и видя муцуната и ме втриса студ.

Благодарим Ви, ПростоКиро и Асен за златната газ!!

Защо цената на газа всеки месец се променя.

Защото си вързан към борсата, а не с дългосрочен договор с фиксирана цена.

То и по дългосрочния договор с Газпром, цената пак беше с борсата обвързана.

Баба Цоцолана хълца от лакомия да лапа повечко отколкото може...Дано ѝ приседне.

Тя и сега е под 200. И преди 5 г. беше под 200. Абе що не вземат да очакват цената да е под 2000 лв. - така няма да имат грешка никога.

Тази дама си личи отдалеч, че от доверените хора на Шиши. Чака я солидна кариера...

Този или тези, които са нагнетили Чирен със скъп газ, да платят разликата от партийната каса.Те имат три имена и партийна принадлежност. Стига с тези имагинерни хвърлени в нищото твърдения. Впрочем вчера свинята ми се опраси. Мисля си, че това е достатъчно основание да се уведоми ЕС,ЕК,ПЕК,МЕК,ЦЕК и пр. както и всички евроидиоти/хъбове/ за да вдигнат цената на газа и горивата за януари 2023 г. с поне 30%. Ноември свалиха цената на газа с 30% /крачка назад/, декември и януари качват цената с 2 по 30% /две крачки напред/. Какво, танго ли ще танцуваме ?

За да затворят устата на хората намалиха газта с 40% и за три месеца вдигнаха цената с 70%. Това е намаляване по еврейски. Перфектният финансист Асен да ходи в съда и в Белене. Тези двамцата са за съд инфлацията е тяхна да си я сърбат в затвора.

Колко съм спокоен Ще нагнетяваме евтин газ през следващото лято Обаче още не са казали откъде

Казаха, от Турция и Азерите, онзи ден се хвалиха че подписвали с Турция за 1/3-та от необходимото ни колчество газ за една година. Тоест, няколко дни след като Путин обяви намерението си да направи Турция газов хъб на балканите. Моля не ме разбирайте погрешно, аз нямам нищо против руската газ, аз съм на мнение да се купува от където е по-евтино. Но защо да плащаме на Турция надценката сега, когато можем да си получаваме същата газ по нашия си съществуващ газопровод без нея? Къде е логиката тук не знам...

махане на едната зависимост с друга , която ти продава от същия източник , как му викат по-модерно - диверсификация , тъй ли беше? Диверсифицират ни в инфклация за поне няколко години напред. Щом Кокорчо и оня канадски педерас не са в затвора, няма надежда никаква за България.

Скок е нормално, на фона на опосканите данъкоплатци, щеше да е смешно ако не беше жалко! Не цените са високи, а доходите са ниски, но всеки феодал цоцка яко труда на крепостните си селяни

Тая солидна бесепарка, как се уреди с такъв пост, при положение, че знанията и за енергетиката са равни на НУЛА, да не казвам минус .

Глупост,да купуваме газ от Русия през други държави със сигурност ще гръмне,само не знам точно кога.

Тази другарка е от тези дето стават за всичко, вижте и само биографията, важното е да е шеф на нещо, народа има една хубава дума "пенкелер" от всичко знае и разбира, все едни и същи муцуни навсякъде и после защо на следващите избори ще гласуват по-малко от 30%.

Ох, олекна ми, че няма да е над 35 процента, щом е под облекчението е огромно, от гърдите на пенсионерите вервам също ще се чуе въздъх на облекчение

Тия бузи само от евтина газ не са се издули, освен ако ако не текла през няколко руски чепа, които е трябвало да налапа целите и едновременно.

Омръзна ми да им гледам мазните физиономии и да се пъчат от няколко дни как цената щяла да бъде под 200 лева, все едно без пари ще ми излиза. Вместо да си правите нескопосан PR, вземете помислете най-сетне как да компенсирате обикновения човек, защото тази цена е непоносима!

За компенсации.Единствения разумен вариант е да купуваме газ директно от Газпром.Всички посредници вземат комисиони и цената се вдига. От цялата тази схема губим ние.Руснаците си получават тяхното,само ние плащаме повече за газ.Газта не се използва само за отопление,но и в промишлеността.Предприятията,които използват големи количества газ не са конкурентни.

резервите свършиха сега сваляме гащите продавача казва цената купувача казва дали го устройва или не тая просто си взима заплатата нищо неможе да каже защото независи от нея

още като видя детското лице, е ясно какво решение може да вземе

Мисля е по опитна от теб