Коментари - Депозитите в банките нараснаха двойно повече от кредитите | Бизнес.dir.bg
назад

Депозитите в банките нараснаха двойно повече от кредитите

Протичащият в глобален мащаб процес на бързо покачване на лихвените проценти през следващите месеци ще се пренесе върху нивата им в страната, посочват още от БНБ

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Депозитите в банките нараснаха двойно повече от кредитите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Управниците искат да сме бедни и да работим за една заплата . Така по лесно ще ни управляват ..... Няма как да стане Българина е хитро и изобретателно копеле , дете на много бащи ....

В кожата си не може да се побере,че бедния човек си скътал малко пари.ДОЛНА НЕОФАШИСТКА ЗГАН ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ГЛЕДАТЕ В ДЖОБОВЕТЕ.БАНКИТЕ СЪЩО СА ВИНОВНИ ЗА ИЗНАСЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КОЙ КОЛКО ИМАЛ.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ НОВИЯ СВЕНОВЕН РЕД!!! ЩЕ УМРЕТЕ ОНИЯ ОТГОРЕ СИ ЗНАЕ РАБОНАТА.БЕЗСРАМНИЦИ ХРАНЯТ НИ С ПЛЪХОВЕ И ГАДИНИ НА НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ ОТ 10Г МИН.ГЛОБЯВАТ НИ ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА НИ РЕШИЛА ДА НАПРАВИ ,,ОТСТЪПКА,, НА ГОРИВАТА НИ.СПИТЕ ЛИ??? ВЪН ОТ ЕВРОПУМИЯТА!!!

Собствеността във НИ , злато , евро , шв.франкове и реални активи е доста по сигурна отколкото във виртуални записи. Във БНБ има депозити за над 70 милиарда лева. Пари има , стока нема. За това периодично нулират трилиони долари и евра чрез механизма на обезценяване на крипто, акции и всякакъв род гаври. Кой разбрал-разбрал.

Без да искат са пропуснали информацията кои депозити са се увеличили, от което цялата ''новина'' е изопачена до неузнаваемост. Когато се говори за депозите се говори отделно за депозите до 1000 лв, за такива до 5 000лв ....и за такива над 100 000 лв ...например. Това, че собственик на предприятие е увеличил десетократно печалбите си по какъв начин е релевантно за служителите му ,които и сега не свързват двата края?

Как да не е релевантно? Той ги увеличил с 100% а работниците с 0%. Значи средно с 50% е общото увеличение.

Ще му намерят цаката изиднициту да ни приберат белите парички спестени за черни дни! Това банкер и политик наяждане нямат!

Тази инфлация какво мислиш, че прави? :-)

От нищо нещо От пиле мляко Ако нямаш пари - тегли кредит и купувай имот Именно така се правят пари от въздуха Предстои кошмарен скок на цените - квадрат под 4К евро догодина няма да има Кой разбрал разбрал

Санитаррррр....

има още спекула за помпане!

има и ще има още много. Нито лихвите ще се повишат, нито парите отпускани по всякакви планове, програми и социални помощи ще намалеят, нито увеличението на заплащането в държавния и частния сектор ще спре. Общо взето в следващото десетилетие сме обречени на инфлация от поне 10 % на година, ако и 20 %. Държавите си обезценяват дълговете, не за друго. :-) Странното е, че хората вкарват парите в баники, вместо да инвестират в нещо, което няма да загуби стойност.