Деница Сачева: Безработицата е 7.9%, но без мярката 60/40 щеше да бъде 14%

Около 30% от регистрираните са от сектор "Ресторантьорство, хотелиерство и туризъм"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква мярка 60/40 ? От коя база, пълни смешници. Тя е по-скоро 20държавата/80бизнеса

Каква мярка малоумнице, до нормалните фирми нищо не достигна от тъпите ви мерки, до хората също.... всичко беше раздадено на специално подбрани фирми, а вие лъжете като идиоти....

Сачева лъже и манипулира , като Бойко Борисов. 250000 регистрирани безработни ,ако неброим нерегистрираните не са 7.9% .Сачева ,трябва да се върнеш в прогимназията за изпит по алгебра.

За съжаление, РЕАЛНИТЕ проценти са тия, обаче минимум УМНОЖЕНИ по 3.

Безработица 7,9% е нищо!!! Безработица е когато имаме 15% безработни, които искат да работят!!! А 7,9% не искащи да работят търтеи е нищо!

бети ръбълката на соц. политика пак е съчинила математика на безработицата

Ако си назад с месец с плащажнията към бюджета - което е МАСОВА практика не само за момента - забрави за 60/40 или за каквито и да е други мерки. Просто ти посочват вратата, таварищ Деница, така че айде, да не се правиш на улава. А е и доста нагло на този фон да казваш, че има за хотелите ви и обслужващите ги бармани, келнери, камериерки и пр. "безценнин" с квалификацията си кадри.

Забранете телевизиите.Канят най-големите помияри и настройват обществото срещу тях,нищо,че все още управляват

Как смятаме безработицата? По записаните в бюрата по труда по гербаджийски или както в цял свят по безработното трудоспособно население ?

По записаните в бюрата по труда, които ходят всеки месец да се разписват там. Оттук ако си дългосрочно безработен не те водят никъде. Отделно не броят мнимите инвалиди, които си получават помощите. Цялото нещо е безкрайно изкривено, за да се покажат нищо незначещи цифри.

Вземай си процентите и къш от държавата хранилка. О С Т А В К А Простака, Каскета му, калинките, и шуробаджанаците при Цецо асансьора на бунището.

Ако го нямаше толупа и престъпната организация герб безработицата щеше да е под 3%.

Имаме нова порода освен кърджалийската-дуловска проста п-тка. Кънти на кухо за последно,та дрънка

Независимо дали ГЕРБ ще спечели изборите или не, партията няма да управлява и лидерът ѝ няма да бъде повече премиер. Не сме толкова неопитни вече, българските граждани, че да не знаем какво следва, когато има протести на улицата и толкова непопулярен парламент с под 7% подкрепа.

Сачева, до края на годината НЯМА ДА ВИ ИМА !!!

Тая дебела и про ста селя нка не е могла да се ожени и на 50 години едно дете дори да роди, тръгнала да оправя държавата. Също като оня другия крадец, сам като ку че, дето дори едни женски га щи няма в спалнята си. Но пък си има вълшебно Чекмедженце.

Ти като имаш жена и деца до къде я докара, плачеш по разни форуми хааххаха

Биволицата пак се изказа с поредната порция лъжи и небивалици без да може да проумее ОСТАВКА! Стига кражби, лъжи и рекет от ГЕРБ!

Пореден грандиозен успех на правителството на д-р Борисов в борбата за икономически просперитет, ликвидиране на мизерията и бедността, духовно израстване на нацията по пътя на възраждането и възхода на България! Благодарни сме, гордеем се с вас и ГЕРБ!

При толкова проЗД народ, населяваща Територията, ГЕРБ ще управляват още 500 мандата.

От днес в Германия дават по 300евро на ВСЯКО дете.Нещо да кажеш за това?В България 46%от децата живеят под прага на бедността.А вие само трупате в чекмеджето.

УЖACЯВAЩO! Пoчинaхa 100 пъти пoвeчe, бeз кoрoнa вируc! Утрe, 10-ти ceптeмври, e Втoрoтo Вeликo Нaрoднo Въcтaниe! Нa бунт! Нa бoрбa! Кaтo нa вceнaрoднa вeceлбa! Зa ocтaвкaтa нa Бoриcoв, Гeшeв и Пeeвcки! Зa Дeмoкрaтични избoри, кaктo нa Зaпaд! С АКТИВНА РЕГИСТРАЦИЯ! Без "мъртви души"!!! БЕЗ ПРАГ на ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ! Бeз "избираеми места!!! С ДИСТАНЦИОННО гласуване по пощата!!! НЕВЪЗМОЖНА e просперираща и демократична държава, без ДЕМОКРАТИЧНИ избори! CТИГA путинизъм в Бългaрия, фoрмaлнa члeнкa нa EC и НAТO! Нa 10-ти януaри 1997г., зaрaди кoмcoмoлeцa Видeнoв, Бългaрия бe нa ръбa нa грaждaнcкa вoйнa! Oт 2-ри ceптeмври 2020 г., зaрaди джипкaджиятa кoмуниcт Бoриcoв, Бългaрия вeчe e нa ръбa нa грaждaнcкa вoйнa! Кaктo в Грузия, дa ce рaзфoрмирoвa и прeучрeди МВР! Днec шурo-бaджaнaшкoтo МВР e прeвърнaтo в прeтoриaнcкa гвaрдия нa прeмиeр-кoрумпиeрa кoмуниcтa-путиниcт Бoриcoв... Утрe, 10-ти ceптeмври, e Втoрoтo Вeликo Нaрoднo Въcтaниe!

Има пропуски-къде е Сопола

МОЛЯ, ЕВТИНИЯТ ПИАР ДА СИ ГО НАВРЕТЕ В ПКП! ХОРАТА НЕ СА, ТОЛКОВА ПРОСТИ, ЗА КОЛКОТО ГИ МИСЛИТЕ. БЛАГОДАРЯ!

Видя ли процент в заглавието и ме обзема страх, защото на 175 % съм сигурен, че 60/40 нямаше да е нужно, ако през последните години не се издевателстваше върху малкия и среден бизнес със задължителни нововъведения, експерименти и най-високия ДДС в ЕС, което на практика кастрира икономиката.

От кога може да смята,

Някой да ми каже как се изчислява безработицата, ако е по това колко хора са регистрирани безработни по бюрата, тая статистика не е вярна, около мен има доста хора без работа и не се регистрират защото няма смисъл, просто няма работа. И ако добавим и тях сигурно едно 50% е безработицата :))))))))))))))))))))))))

Ха дано,,

Надявам се след края на мандата, който ще е много скоро, Сачева да се влее в тези "7,9%" за дълги времена.

Ааааа,виждате ли резултата от мъдрата политика на Бойко ?

Само дето някои го обвиняват,че бил прост !

А защо днес няма снимка на Деница в пълния й блясък, а? Не се побира в кадър ли? Протестирам, липсва ми!

Добре,че има конкурси и оцеляват най-безочливите

А бе ей драми. Всичките ви мерки са половинчати - все имат недоуточнения, несправедливи и недостъпни за обикновените фирми. А за тези в ресторантьорството, хотелиерството и туризма е ясна работа. Намалено ДДС, вдигане на цените, взимане от помощите и тези, които плащат данъци и са коректни са прецакани за сметка на последните...