Държавата спасява поминъка на въглищните региони с Индустриална зона

Кирил Петков и Асен Василев са в Раднево за среща със синдикатите на „Мини Марица-изток” и ТЕЦ 2

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните идиати. Не разбрахте ли, че комунизма умря? Индустриалните зони се правят там, където иска световният бизнес, а не където Киро от София е решил. Така съсипахме държавата. Всички искат в наше село. Ама големите играчи не искат там. Те търсят региона на Черно море - Дунав.

БГ елкола с домашно зареждаеми акумулатори вж на http://rentelex.tech

Ух, мама! Какъв грабеж, какво лапане ще настъпи при разпределение на “порциите”.

КНСБ: Храните поскъпват драстично, до края на годината хлябът може да стигне 2 лева Олиото е поскъпнало с 43% за година, най-скъпо е в Бургас и Ямбол Някои хранителни стоки у нас поскъпват драстично от началото на пандемията, а прогнозите са повишението в цените да продължи. Това са част от изводите на проучване за изменението на цените на 32 хранителни и нехранителни стоки от първа необходимост, проведено от ИССИ на КНСБ. Целта на експресното изследване, проведено в периода 26 август - 1 септември, е да представи ценовата динамика в началото на есенния сезон в условия на извънредна епидемична обстановка.

БГ елкола с домашно зареждаеми акумулатори вж на http://rentelex.tech

Да преместят някой КОЛ - център , ако не отиде в Украйна

може само за няколко милиарда да се направи предпроектно проучване за преместване оборудване от АЕЦ Белене през Козлодуй - до Индустриална зона.

Тия двамата според мен са сащиански проект. Изведнъж се появиха от нищото , сега задачата им е да събират одобрение за изборите. То един директор на училище не можеш да станеш без да има кой да те предложи и да те поеме. Не на мене тия , че били много учени и кадърни

В ТЕЦа чистя за 1200 лева и имам 30 дни отпуск. Какво ще ми предложи този хубавец?

Индустриалната зона ще е … с Канадски и Косоварски инвестиции. И какво ще работят въглищарите в тази индустриална зона, която тези двамата мислят?

Всеки дъвче дъвката индустриална зона , по0неже е модерно. Полша и Чехия като по заблудени се пребориха за запазване на въглищните си ТЕЦ-ове до 2050г. Това трябва да ни е основен приоритет в плана за възстановяване и развитие. През това време ще е борба за привличане инвестиции със съседните държави, а не да предлагаме модерни клишета за индустриални зони. Трябват инвестиции, те изначале водят до производста, заводи, предприятия, цехове , депа, складове т.е. до индустриални зони. Междувременно за периода от 30 години паралелно трябва да се строи модерна инфраструктура пак по плана за възстановяване и да се проектират и търсят инвеститори за нови алтернативни енергийни източници - локални термоядерни централи , Газови ЕЦ, други ВЕИ , интерконекторни енергийини връзки и т.н.

Ами Гълъбово къде го забравяте.

Защо само Гълъбово. А Тополовград, Eлхово, Ямбол, Сливен, Нова Загора, Димитровград, Симеоновград и ........ Колко са работниците от тези райони?

Започнаха предизборната кампания

Ако от мен зависи ще изгоня всички инвеститори - робовладелци и ще купувам само технологии а умни и работливи хора ще се намерят.

Нека ви цитирам едно изказване от директора на Софарма(този най-отгоре на дружеството) от една конференция до колкото го помня! "Можем без проблем да плащаме на всеки български работник два три път повече от това което всеки взима, НО няма да го направим защото стандартите на живот на държавата ни позволяват да не го правим." Тъй че почти всеки чуждестранен инвеститор е робовладелец защото политиците ни са създали средата за това, а не защото няма начин да ги накраме да плащат повече на хората.

В развитието на бобовата индустрия е спасението! С производството му ще се открият нови работни места, с него ще си осигурим храна и залена енергия!

Тия са до други ден служебни министри .. каква индустриална зона са тръгнали да правят .. то бива да ви вземат за лимони ама чак пък толкова ... платили татенцата да ходят в харвард и решили че тука хората доматите ги ядат с колците.

И като са до други ден да легнат и да чакат да минат ли. Напротив точно това трябва да правят едни министри до последния си ден като такива.

Голама част о т коментарите говорят сами за себе си. Идеите на двамат министри, съвсем нормални между другото, нямат нищо общо с желанията на работниците в мини Марица и ТЕЦ 2. Това са хора на държавна хранилка , втора категория труд за ранно пенсиониране, с огромна защита от синдикатите. Последните са активни само в държавните мастодонти- мини, ЕСО, учителски синдикат.Не съм чул синдикат в търговските вериги или веригите бензиностанции например- където експлоатацията е жестока. Работещите в мините си искат колкото се може по-дълго благинките- безплатен транспорт, храна , ранно пенсиониране , и евентуално да поработват. В една индустриална зона инвеститорите ще искат да се работи. Няма три дена почивка , увеличена отпуска , болнични когато си пожелаеш да си гледаш краставичките на село и други такива. От лични контакти с поне 10 човека работещи в там говоря.Така , че харвардските момечат са си много с акъла , но ние още пишем с пишешти машини , а те говорят за дигитална революция.Но успех.

Дето дават много идеи, а ефектвиността от тези идеи е да се напълнят джобовете на едни и да се опразнят на други.

а бе такива като теб работяги ги знаем! 45% от произведената ел. енергия е от енергийния комплекс Марица Изток ! Спре ли тоя регион да работи и ще ти се стори тясна бълхария! Проблема е че положението е тотално забатачено от такива като теб цървули дето не са слизали мините и не знаят какво е тва жега и кал до ушите!

Абе умник знаеш ли че сутрин тръгват на работа в 5.30часа и се връщат в 22 часа че зимата калта е до кръста а лятото пепелта е огромна ела в назначението и преброяването некролозите

1. "Държавата спасява поминъка на въглищните региони с индустриална зона." 2. Те се включиха и в подписката за запазване на въглищния комплекс и работните места, която вече събра подкрепата на над 100 хиляди души, предаде БНР. Еми ако ще запазват въглищния комплекс и работните места каква ще е тази индустриална зона. Не може хем да вземат пари от ЕС за индустриална зона хем да запазят въглищния комплекс ... или може ... хем канадско гражданство хем волеизявил желание да се откаже пред нотариус ... само документите не подал. Нещо такова май пак.

Запазване до 2050 година, а не затваряне сега или до 2030 г. Както искат от Полша и Чехия примерно.

Май са забравили кавичките….спасява или”спасява”.

Бог да пази България от спасението на Асен Василев. Нема нужда, да си взима костюмчето и марш обратно в Китай.

Само да попитам - покрай спасението още ли издържаме цял футболен отбор? "Бироито" си е държавен отбор и покрай сълзите и сополите на Мариците да вземат да му спрат канчето. Нещастника Каламбуров все ще намери къде да вкара мечатаното голче повече от изкуфелняка Жеков...

след тия двамата ще се топлите с порно, вместо с парно!

Харвардската мафия. Харвард е време да ги отзове тия че девалвират много.

Единия откраднал!? Другия излъгал!?-Някой вярва ли им, на тия харвардски мишоци!??

"Двамата с министъра на финансите Асен Василев взеха участие в среща с представители на синдикатите в "Мини Марица-изток" и ТЕЦ 2. Те се включиха и в подписката за запазване на въглищния комплекс и работните места". Пинки и Мозъка превземат света с хитрост и измама.

спасяват,ни!

Наколко мола.Спортно съоражение.Например аква парк.Спортни съоражения.Някой автосервиз(марков) и те така.Близо до Стара Загора. Раднево не ни е през …тва.Пък и другите региони.Приказ въйпълнят надо!

Пропусна да добавиш,ресторанти от найлони и свински уши на скара.Пукница да има, а и изкупуване на всички апартаменти в Стара Загора ей тъй да имат хората!

тези две ментета,ще я спасяват...

Стара Загора ще се стопи до 40-50000 души . Хората масово продават имотите си и бягат от Стара Загора . Останалото са заблуди за разни там индустрии на ИТ .... компютри и ...

Поне 200-хилядна Стара Загора е 4-тият по големина имотен пазар в страната след София, Варна и Пловдив. На това стратегическо място не може да има обезлюдяване, а само разрастване.

Да има разрастване в Стара Загора, но от ромски произход! И малкото качествени хора, които останаха бягат!

ЧУК и ГЕК, пак излязоха да ръсят мозък! Двамата хитреци обикалят страната и броят баламурниците! Няма такъв прост народ!

Въглещните централи в Марица Изток ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА РАБОТЯТ поне още 25 години. боцата реши да ги затваря, за да намери основание да се строи АЕЦ Белене.

Трябва да се затворят незабавно Освен че са развъдник на корупция и хранилка на герб,те унищожават най плодородните земи в Тракия и ги превръщат в лунен пейзаж.

25 години ли? Ехо ЕП очаква всички нации в ЕС да се откажат от въглищата до 2030 година зарази зелената сделка! Много важно къде ще са на работа всички безработни като бъде премахнат целият отрасъл или че едва ще свързва двата края Европа с електроенергията. Климата е по-важен! Основание за Белене? Основанието го има от над 18 години когато за първи път беше одобрен за построяване. Не ни трябва ново основание за го строим, трябват ни пари за да го завършим. Иначе ако дойдат социалистите на власт като нищо ще похарчат няколко десетки милиона по нови съоръжения за Белене.

Електроцентрала се строи не защото има решение, а защото има нужда. Както и преди 20 години, България изнася 1/5 от еллектроенергията си за Турция и Гърция на цена 5ст/квт.ч. Тъй че, за да се построи Белене, трябва да се затваря нещо друго. Другото е Марица изток. Само че, Марица изток работи с български Въглища и цената е ниска И НЕЗАВИСИ ОТ ВЪНШНИ ФАКТОРИ. А от Белене ще е 3пъти по-висока цента и е изцяло зависима от Русия.

И защото има нужда за това написах "основание" ама според вас явно решение и основание значат едно и също нещо!? Ами както и без това искат да затворят всяко предприятие на въглища защото "зелената сделка" още една причина да имаме АЕЦ. Или най-малкото най-накрая да бъде от някаква полза за всичките пари които хвърлихме по него през годините "А от Белене ще е 3пъти по-висока цента и е изцяло зависима от Русия." Нима? Ех добро че нямаме работеща централа зависеща от руско гориво край град Козлодуй, о почакай!? Също така не е като да нямаме залежи на уран и ужким научни лаборотории чрез които може да се възползваме за свое гориво. Но хей Русия и САщ трябва да печелят все от някъде за наша сметка!

Ами да, Видин напр.отдавна има две индустриални зони, защо и там да не направят някоя...

Брей брей ще правим индустриални зони! И след като направим тези зони каква индустрия ще се развива? Ще се върнем към металургията от времето на завода Кремиковци ли? Или пък ще започнем отново да се занимаваме с батерии за мотокари? Или ще започнем да обработваме дървен материал както сме правили преди над 70 години? А от къде ще се намерят пари за тия работи? Или просто ще се надяваме начуждестранни инвеститури да свършат тази работа, докато ние просто подсигурим евтината работната ръка и инфраструктурата!?

На Кирчо от показване не му остана време да работи ! Е какви реформм какво чудо, а цените на парно, ток, вода и продукти всичките нагоре ! Що тей дейба има нещо...

Очаквайте 150 000 нови Софианци

Вместо индустриални зони да вземат да построят два-три затвора, че скоро ще има наплив на клиенти.

Голямо крадене ще падне! И земеделието в района ще е проблемно– ще свърши краденото ч.ервено дизелово гориво

То хубаво, ама токът дето идва от там, него с какво ще го заменим? Ще си въртим пералните и миялните на ръка ли?

Жажда за пари, за много пари и присвояване на европейските средства за възстановяване, ПЪК ПОСЛЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА МУ МИСЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Напълнихме държавата с празни халета на всеки километър, то една "развойна търговия се върти" ум да ти зайде! Единствената "икономика" в ЕС която се издържа от пране, скапана мръсна пералня сме от години!

Ще правим индустриална зона, хубаво. Ама някой ще дойдели да прави индустрия ? Като гледам се избиват да строят завиди у нас, мерцедес, ауди и фолцваген се бият , кой първи да построи завод в Стара Загора. А тия заводи, от каде ще взимат ток , на сланце или зелените от ДееБа ще духат по перките ...

Тези двамата на снимката са следващите далавераджии, ала юпитата на царя - Велчев и Василев.

Правят хъбове и зони за роби. Нов вид "демократичен концлагер "

Индустриална зона за залязваща индустрия. Продължавайте с популизма - далече ще стигнете!

предполагам, че всичко отнново ще се сведе до асфалтиране и тротоари изпълнени от наши хора. А инвестотри откъде? Те ако искаха щеха досега да са дошли в Стара Задора, а не да се тъпчат всички в Пловдив.

В селския Пловдив ходят само амуджии от Родопите и няма нормален българин са е отишъл в толкова непрестижен град, хеле пък от Радневско.

Долни майко продавци не се уморяват да лъжат

Това е нова мода сред чиновниците. Ставаме страна с най-много индустриални зони на глава от населението само дето нямаме реална индустрия а само виртуална.

Така ще ни спаят, че ще плащаме квоти и глоби и от отвъдното! Единственото спасение е, топла зима и студено лятото! Ай, честито на печелившите!

Ще припадна!

Може да борят с ръста на цените на силиконивите гърди. И там има увеличение и е важно да падне цената.

На снимката виждаме добрият чичко Ленин как наставлява чичковците Троцки и Сталин. Загрижени за бъдещето на Родината и цялата Вселена. ..толкова прозрачен, глуповат и откровено отвратителен политически ПР не е имало скоро! На хората им се драйфаше от Бойко с джипа, сега на ред са двете прокопиеви отрепки..

я напишете Индустриалната зона в Свиленград колко фабрики има и колко работника Ако не ви е срам де