Дължим 21 милиарда лева на банки

Най-много са се увеличили през последната година кредитите между 100 и 200 хиляди лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След КТБ банка в БГ е мръсна дума. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Заглавието ви е грешно. Не трябва да е "ДЪЛЖИМ 21 милиарда на банки", "ДЪЛЖАТ" т.е. не НИЕ, а определени кръгове и физически лица. Мен и още 6.5 милиона българи като мен - нищо не дължим!

Senator1

Едва ли ще се получи сумата 21 милиарда лева ако се събере капитала на всички банки у нас. Те налични пари нямат толкова много, когто отпускат кредит не ти се дават на ръка парите, а се предлага позването им по платежни нареждания. С поискан кредит само се създава задължение към банката и така тя се обогатява след време, като твори виртуални пари.

Интересно е колко дължат банките

А какво стана, нали имаше милиарди влогове? Станат ли дълговете равни на влоговете пиши я бегала тази държава! и с този заем колкото БВП.

"Икономиката расте, заетостта е на рекордно високи нива и заплатите растат с относително високи темпове - всичко това води до едни по-добри доходи и спокойствие в потребителите за бъдещето". Затова сме на ПЪРВО място в света сред изчезващите нации. Тъй като същите тези банки изгониха и дори физически убиха не малка част от населението в тази окаяна държава, ето че идва момента и те да изчезнат. Аривидерчи боклуци. Не останаха хора, които да се възползват от чудесните ви услуги и безбожно ниски лихви.

В Германия лихвите по ипотечните кредити са около 1.7%. Лихвите на нашите банки са направо грабителски.

В Германия лихвите по ипотечните кредити са около 1.7%. Лихнвите на нашите банки са направо грабителски.

От Кадя на кадя...?

Заробвайте се с кредит само в краен случай - за лечение(да не дава Господ) и евентуално за учение на децата.Всичко друго е игра на "руска ролетка"!