17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма гратисен период, системата тръгва на 1 март. Но понеже нищо не е готово може да се купуват само маршрутни карти. Думата гратисен подвежда хората!

Който не разбира от транспорт да не се навира там където двама си мерят п.....е! Превозвачите са напълно прави, да се премахне монопола и лапачите....!

Абе ей, омръзна ми от тия - не стига че чупят пътищата, ами искат и без пари да карат. Ами като не им отърва да си бият камшика нейде у Турция - катастрофите сигурно ще намалеят с 90% като се изметат наглите тираджии. Стоки може да се доставят и чрез БДЖ мрежата

Защо недоволстват шофьорите на големите камиони,където ще плащат за тол системата?Как плащате в Гърция,Турция и в другите държави,но не смеете да роптаете.

evra52k

Тол системата стартира на 1 март ,което си е и национална чест покрай 3 март. Големите ни транспортни фирми имат много добри организационни способности. Международния превоз всекидневно по електронен път плаща тол такси в европейски държави. Тези тръби за Перник да не се телепортират? Има тероризъм най-вече от други страни съседки защото сега ще трябва да плащат всички. Следи се електронно и човешкия фактор на подкуп е много малък. Шест лв наем на GPS устройството е успешна цена за всички.

Това, че по нещо сме задминали Холандия и Германия е страхотно разбира се! По принцип всеки ден и на всяко ниво се усеща прогрес и развитие! Сега, че тол системата не може веднага да тръгне не е проблем. То и електронното правителство след 2 милиарда похарчени за него не можа да тръгне, че даже вече не се и говори за него! И какво - ами нищо!!!

Както при ремонт на ремонта, на ремонтите, на следващите ремонти и т.н. Некадърни нещастници, по-тъпо в буквалния смисъл на думата правителство не е имало.

До кога ще си даваме "гратисни периоди" ? Не е ли по-правилно ГЕРБ да си признае че похарчи 200 милиона и се омаза до ушите?

Няма по големи маймуни от собствениците на транспортни фирми. В Еврпата не им минаха номерата обаче бате бойко е мека Мария.

Да не ти е роднина Борисов ????????

Ако не са тези маймуни ти на какво ще заприличаш..., на задник може би!

Борисов както винаги искаше по-хубаво да стани , но се получи както винаги по Български нищо , да не кажа някаква нецензурна дума ! Айде да ви е хайрлия новия данък и кирливите пътища и улици от тези данъци правени ! Скоро е 3 март да не забравите да го празнувате , мисля че България е за нас обикновените Граждани , а не на шепа Политици с купени дипломи !

Скоро ще си плащаме че сме живи и дишаме Български въздух ! Никога за 142 годишната история на България не сме имали такова Анти -Българско Унищожаващо Българския Народ Правителство !

По-нагли и нахални от превозвачите няма ! В бранша в които най-лесно и най-много се перат пари реват за 10 лева ! Голяма беднотия ги е налегнала , всеки чорбаджия от бранша кара последни модели леки коли и джипове а , половината не са си платили на шофьорите ! Осигоровките на шофьорите са минималните в бранша ! С една дума Б О К Л У Ц И !!!!!!!!!!!!!!!!!

Виж сега, превозвачите няма да си намалят печалбата, това ще се отрази на теб и на мен като краен потребител. Веднага ще се отрази на цената на хранителните стоки, горива и т.н.

На тея и ТОЛ системата им е недоизмислена, като касовите апарати . Изсират едно голямо лайно. После разбират,че е много голямо и започват да го мажат. Отлагат. Променят. и т.н. Мисля си: Или им са много прости консултантите (предимно баджанаци), а отгоре /ЕСССР/ ги инструктират да направят това или онова? Или нещо на масонските си сбирки са недоразбрали.

Нагли са превозвачите.Като излезнат от страната приемат решенията безапелативна а у нас много добре знаят срока и какво трябва да се оборудват но бойкотират.

Тя системата не работи, какво да приемат. Същата работа като с винетките, пълна излагация.

Крадливата червена мутра Боко Насраното приключи.

По- света освен в Италия не знам някъде другаде дали въобще ще ти позволят да караш на LPG. Българина иска да живее като в комунизма нищо да не плаща ни пътни такси , нито данъци нищо ... НО пък иска да има европейски пътища (с чий пари да ги построим и поддържаме), иска европейски болници,сгради всякакви ама ако може да са 10-20-50 пъти по евтини... Не МОЖЕ "другари" както каза един приател кило сирене струва 10 лева/кг . Ако е видиш цена 5 или не е за килограм или не е сирене. НО българина често "обича" да го лъжат , я "лотария", я "евтино" месо (от ирландския резерв), и така като има "търсене" се намира и предлагане. решението: Разберете ние като граждани трябва да търсим качествен продукт и услуга и да сме готови да си плащаме , и да сме взискателни за качеството им.

И колко да плащаме, че най-накрая да имаме качествени пътища? Един път плащаш данък МПС в общината, втори път винетка и трети път акциз на горивата а пътищата и улиците в градовете са трагедия.

ах колко сте жалкиии!!! хем искате "бизнес" да правите, хем искате с "трици маймуни да ловите".... да ева вашите дребни душици, които вместо да работят за една добра услуга и на нормална цена, все се надцаквате един други за да оберете повече превози... много ми е чудно защо не ви го навряха четвъртит за да се научите, а само отстъпки ви правят

Страх го е! Трепери да си изкара мандатчето бай хОй...

Не може да даваш система за стотици милиони на две калинки, които до вчера са се занимавали с продажба на калъфчета за телефони, и да очакваш да се справят..... няма начин идиоти.

Само който не го е освиркал, само на него некадърната и страхлива мутра от Банкя не е направила фелацио в името на стабилното крадене.

Баце Боце е голем като голема мастика и всичко е ок!

Парцалесо от околовръстното, идолът ти е същия сфиркаджия като тебе ... който не поиска, той не му го завря в джуките, а Боже само примлясква ... ясно е, че манталитета ви е като на магистрални труженички. Не мога само да разбера защо се хвалите с това ... ПП: Изкара ли днес за сутеньора? Да не те шамари се притеснявам нещо ...

е за чии набрулиха 180 милиона на капш, или повече бяха вече не помня като най-накрая пак на винетки, да няма нещо къща в лион или париж, или случайно комплекс в гърция .

Само който не се е озокал, само на него некадърната и страхлива мутра от Банкя не е направила фелацио! Ама така де, трябва да се изкара мандата до край на всяка цена и да се дооткрадне още каквото може. Щото после доста от "убавците" ще гледат НС само по телевизоро ...

Станахте за резил!

Парите не миришат ...

Пеевски да почерпи Мутрата! Само за Доган има таквиз промоции.

Считайте Боко Тиквата за приключен, испанците зрелищно ще го обезглавят с разкития за участието му в международно пране на пари.

Ще ти се, червена маймунке.

Червените маймунки са зад червената мутра Боко Тиквата, хахаво комуне.

Никога не пий алкохол и хапчета заедно

Не става, зд.ава сърбина, няма да се допусне.

Ясно беше, че така ще се получи. ТОЙ каза. Точка.

Щото е умрял от страх "горкият" да не го изклатят отново ...

Проба-грешка. И пак се договорихме. Пак минахме метър. До следващия път.

Пеевски навлезе в новия бизнес и мутрата веднага почна с отстъпки и ресто.

ТОЛ и /или/ винетка? На мАмуне ни направихте? Бат' Бойко днес беше в Гърция, не, че лично е плащал ТОЛ таксите, ама е видял за какво иде реч? И *инетки там няма???

Между грозната сцена в автобуса със съблечения младеж от ЦСКА и грозната сцена в Министерският съвет, в съдържателно отношение разлика - НЯМА. Има във формално отношение. Във вида на насилието. В единият случай е физическо, а в другият вербално. Има и в поведението на потърпевшите. Момчето от автобуса се държа доста по-достойно от нахокания шеф на АПИ.

Защо мутрата бави оставката си, която е неизбежна?

Боко Рапоня (известен и като ГТР - главната тиква на републиката) още ли не си е подал оставката?

В България ИТ Специлстите още надграждат Тетрис .

Недоволство има и за газовите уредби. Не може да се сменят талоните и да се събират едни пари , а данъците за това да са същите. Тези мерки стещу колите с газови уррдби ще искара хората на улиците

Голям праз. Аз бях в КАТ и се подмених талона, нищо страшно. Нашия българкси бай Ганьо нищо не може да го накараш да направи. Егати и дървения философ. Дали в чужбина ако му кажат да си запише газовата в талона и ще излиза да протестира, а ? Селтаци невиждани.

ТОЛ системата на България е изградена от Корупция и Частни Фирми , за това не е СЪВМЕСТИМА с ЕС Камиони .

Недоволство има и за газовите уредби. Не може да се сменят талоните и да се събират едни пари , а данъците за това да са същите. Тези мерки стещу колите с газови уррдби ще искара хората на улиците

Браво! Умно решение на БЪЛГАРСКОТО правителство за БЪЛГАРСКИТЕ превозвачи!

Ей тролче нещастно !

Къде видя това умно решение?

Недоволство има и за газовите уредби. Не може да се сменят талоните и да се събират едни пари , а данъците за това да са същите. Тези мерки стещу колите с газови уррдби ще искара хората на улиците

още 3-4 камери и ще замине системата...

ДО КОЯ ГОДИНА?

Тези превозвачи толкова ли са прости или се правят на ударени? Нали много добре знаят, че в целия нормален свят който ползва пътищата за да печели, трябва и да плаща за това. А не само да знае да критикува, че няма пътища, че са лошо поддържани, че някой трябва да ги оправя за да не си трошат и без това разбричканите камиони. Алоуууу, само като мръднете на запад или на юг от България и започвате да вадите банкноти на всеки 50 - 100 километра. И там не мърморите, нито пък по пътищата на Европа, там може да се плаща, тук не може. Я да ви у хитреците! Стига сте надигали, а се стягайте да си плащате това, което ползвате. Ако ли не си купете товарни самолети, ама и тогава ще ви се наложи да плащате за въздушни коридори. Изобщо оглупелият при социализма българин трябва най-после да се научи, че безплатен обяд няма.

А даси чувал за "националки" или алтернативни БЕЗПЛАТНИ трасета, което е в основата на ЕС? СВООБОДНО движение на хора,ТОВАРИ и капитали? Хайде сега посочи такъв от София до Бургас...

Чували сме. От Свинетката и Тиквата. Ама те са толкова големи лъжци, лакоми за пари, че не може да им се вярва!

Мърдал ли си в независимо коя посока извън БГ? Виждал ли си направен както трябва път, а не да ти изпадат пломбите и камъните от бъбреците от тъй наречените наши пътища? Аз съм шофирал доста и това в нашата държава е извращение. Не може нов път след една година да е пропаднал и да се кърпи. Всички "мърморят" че се взимат едни пари и не се прави НИЩО. Колко години "не могат да съберат 60 млн.лв." за да ремонтират Тракия? Нещо не им се връзват отчетите. Това е основен път в държавата. Не могат да си позволяват такова отношение към гражданите на тази държава. Направо да я сзатворят тъй наречената магистрала и да се приключва, след като не могат да я поддържат. На мен ми се струва че подготвят едни "наши фирми" да поддържат сладките пътища и да за тази дейност да им се плаща подобаващо.

ti тъп ли си