Credissimo е любима марка на българите за 2018 г.

Потребителите избраха Credissimo за "Любима марка" в категорията "ФинТех компании"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли някой да ги просвети тези които се занимават с класациите, че Love marks ОЗНАЧАВА ЛЮБОВНИ БЕЛЕЗИ! Та ако смея да запитам: къдя са им любовните белези на (от) Кредисимо-то и другите "любимци"?

Стига глупости!!!!!

Супер, това звучи невероятно ... Лихварската дейност, вече я извършват роботи!

Сами си създават награди, сами се избират, сами се тиражират. Само остава и да поВЕРВАМЕ.

За мен пък е срамно фирма за кредити ползвана от мгали и беззъби гашници да е любима марка.Като ти шибнат една приятна лихвичка и си умираш от кеф.

г-н а сектир, аз съм ги ползвал, а вярвайте ми и беззъб не съм и мангал не съм - програмист съм. Да, по-скъпи са но ме одобриха и ми платиха за 10 минути - айде пробвай в банката да видим колко време ще ти убият.. тука си плащаш за скорост и технология -всичко е автоматично..а и ако ти си коректен, и те са коректни..най-лесно е да хейтим

В конкуренция с казината на Васко Черепа и с "Националната лотария" на Пеевски ли са спечелили в тази престижна категория?

Теглят бърз кредит, бутат го в казиното, а за из път търкат билеткчета. Хора без помен от надежда на този или на озни свят. Демек, мнозинството от матряла. Интересното е, че дори като спечелиш, не щат да ти плащат. "Нямаме пари". "Оправяй се другаде". "Не знам копга ще можем да ти платим", "120 лева! Ко? Нямам толкова" .... и това за дребна сума от няколко десетолевки. Познай перманентните реклами със стотици баби от село, спечелили стотици хиляди левове, колко са верни. Ама късат се да им раздават пачки с усмивка на лице, ти казвам :))))

Като си платиш няма как да не те изберат. То и ДСК стана банка на годината, ама които е имал нещастието да им ползва услугите знае ,че те въобще нямат място в тая класация. (ако беше реална де ;)

аз съм ги ползвала и ми помогнаха..даже и без лихва беше кредита..и като обслужване бяха супер

Да, хубаво е, че са ти помогнали, но е абсурдно любима марка да е подобен продукт... кредит, независимо от подобна фирма или банка... Все пак говорим за лихварство, което е низвергнато във всички религии... а в ислямският свят направо отнасяш 100 камшика на голо...

че те са спечелили в фин тех раздела, не виждам прблем

моме.презервативи ли? То бързите кредити на "КРАДИСИМО" ще те обслужат супер,че да ти държи влага докато си жива.

взех 400 лева, върнах 400 лева..

Възможно е ... Ако си любовница на някой от шефовете, записали са те тук на щат да пускаш подобни сладникави коментарчета. Не знам за лихвите ( не се налага да прибягвам до подобни компании ), но по- просташки реклами от тези на въпросното “Кредисимо” не са излъчвани никога по БГ телевизиите. Успяха да надминат дори Мара Отварачката, а това вече е постижение в простащината... Нямам представа, как компания, която се изтъква като FT си позволява такъв жалък маркетинг. Това ми е достатъчно, за да добия представа за какво иде реч...

Щом в България "Любима марка" е фирма за бързи кредити...положението никак не е хубаво, дъното е още по-близо.

грешиш. Дъното вече е над нас! И се отдалечава.