17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не ти пука. Важното е да имаш хилядарка за квадрат метър

НИЩОПРАВЦИ СЪР КОМУНИСТИ!!!!

И те си отиват че каскета не е вечен. Ама споко други ще докарат нема да оставят хората бе прасета на Коледа

международен крадец - праи една барака (съвременна) и чака евросубсидии

От ПП "Празни приказки" ни уверяваха, как инвеститорите нямат търпение Киро и Даниел Лорел да дойдат на власт, за да избухнат с инвестиции. А каква стана тя?

И по-лошо ще става...

Не, не е възможно, щом на чело е Ел Фигуранте! Това са гнусни лъжи на загниващият ЗАПАД!

Ма как при румпата такива неща се случват?

С думи прости - предишни крадци и отрочетата им, като сина на К.Пенчев с милионни сметки в Люксембург сега "инвестират" обратно в страната, а сегашни крадци "замитат" добитото в сметки в Швейцария. Магнитски магнетично. А тук ни говорят за правосъдие, спец съд и главен прокурор, докато ДАНС бори тероризма. Пак един син на бивш шеф на ДАНС се оказа инвестотор за милиони в жилищен комплекс в Дружба. Спете покойно деца - важното е, че от тероризъм ни пазят. Теро-реро

Интересни са нетните потоци ( изходящи) към Русия . Това значи ли че Кирето няма да поиска Лукойл да плаща данъци в България ?

Не само ще поиска, но и по план Лукойл ще започне да плаща. А любимото ти Кире ще излезе и ще го съобщи като лично постижение. Остават няколко седмици до "официалната новина".

Е, нали Киро лъжеца доведе банда албанци, представи ги за “немци автомобилостроители” и сега трябва да им плащаме 70 милиона лева народна пара. Каквото построи и направи Бойко, това беше. От сега нататък едно голямо нищо. Както каза Мунчо ще има мбого кризи! Да му мислят “умните, красивите и младите” - тъпаци!

Мунчовите кокорчовци!

За нашето положение сами сме си виновни. И това е вярно както за държавата, така и за положението на отделния човек. При най-малка трудност и проблем в нещо, веднага се стяга багажа и право в чужбина. Така няма да стане държава. Тук трябваше да положи усилия всеки от нас и тук да си направим държава. Инвеститори добре, но вътрешни, наши. Чужди не ни трябват. Те не са дошли на нас да е добре а те да печелят на наш гръб. Кой да инвестира тук и в какво? Останали са възрастни, цигани, малкото млади са полуграмотни. Инфраструктура, институции нула. Защото ние сме безразлични, ние направихме тази кочина. Ние гласувахме за продажни правителства. Ние вярвахме в чужди идеи и идеали, ние слугуваме да чужди правителства, посолства и нпо-та. Ние като общество не излъчихма Виктор Орбан, защото и да е имало такъв сред нас, никой не би го подкрепил. Подкрепяме охлюви и крадци. И наблюдаваме безучастно как страна с хилядолетна история умира.

Това е нивото на останлият тук мат'рял, не се сърдете на Бойко за това определение! Това са ФАКТИТЕ и резултатите от изборите само го потвърждават.

Какви наши инвеститори! Благодарение на БКП хората с пари са от ЦК, ДС, МИЛИЦИЯТА. Те с парите си могат единствено да се къпят в шампанско в Алпите под циганска музика! Там няма нещо като да се създава! Хората с пари са просто уредници на задунайската губерния за което получават част от летата! За това и пише че към Русия заминава суха пара!!!!

ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ЯСНО: Нищо общо с това което дрънка в момента Радев в парламента!

Затова шефката на изборния му щаб беше психиатър. Трудно се лекува раздвоението на личноста

Че кой инвеститор ще дойде тук, след като заприличахме на бананова република с военен начело, избори с Венецуелския софтуер.... За какво да се бутат при тесногръд гьон като Радев, заобиколен от ДС ченгета от комунистическия режим?? Че то, даже в Турция, няма такива иьмекяри като нашите....

Инвестициите намаляват, защото богатите знаят какво е предвидено за Булгатистаня. Първа линия горелка в международен конфликт с Русия. Не бих инвестирал в държава, която ще прави военни "учения" 6 месеца под ръководството на САЩ. Като добавим и идващата рецесия и автоматизация, дори и евтината работна ръка няма смисъл. Има по-адекватни алтернативи в АйТи сектора за корпорациите - станахме твърде скъпи, а те винаги търсят "рестото". Каквито и лумпени да си изберете, отдавна сме изпуснали момента да имаме каквато и да било стойност (извън горелката тип първа линия). Енергийно сме зависими, пазарно не произвеждаме особено значими продукти (като изключим АйТи), образователната ни система е в тотален колапс, инфраструктурата е в критично състояние, здравеопазването издиша. Е кой нормален човек ще си бухне "инвестициите" в гореописаната територия? Всичко това е благодарение на кървавите алчници от ДС и масончетата, които успешно съсипаха всяка институция до която се докопат, свалиха стандарта на живот на гражданите и създадоха условия за тотален демографски срив. П.С. Не трий коментара. Ще го поствам цял ден.

Значи казваш досега не сме били на първа линия ама сега изведнъж станахме на някаква митична първа линия? А ти съжалявам ама тая глупост можете да разправяте някъде другаде, където има само хлапета на 18 20 години. В НАТО сме от доста време ако не знаете, ама сега изведнъж сме станали на първа линия горелка:)))) Такива като вас са ми изключително смешни-наистина ли си мислите, че Русия ще нападне държава от НАТО?????? Имате ли представа поне така малко какво ще стане след това? Щото тогава нито Русия ще може да отстъпи нито НАТО ще отстъпи-най-вече заради престижа. И нещата ще приключат с размяна на ядрени удари-А тогава коя по-точно държава ще оцелее господине? Няма инвестиции защото един инвеститор търси предвидимост-той иска да знае какво ще е състоянието държавата след 5 след 10 след 15 години. Нищо, което тука го няма вече. Щото иначе Как да обясним инвестициите в Колумбия например? Или Мексико? Щото нали там корупция няма мафия няма наркобарони няма. 45 години България беше щит на Съветския съюз-цялата държава заедно с армията беше под командването на Съветския съюз. Заповедите идваха директно от Москва. И бяхме мишена на целия западен свят-нещо не си спомням да избухна война и някой да нападна България. Самия факт, че цял ден ще пускате един и същ копи-пейст показва много добре какъв сте.

Дали ще дочакам ден, в който министерство на икономиката ще стимулира родните инвеститори, вместо да целува гъза на външните?

Ами с тези цени на тока за бизнеса - не се очертава нищо такова засега. КУРУлация

Сануваш Всеки нормален човек си изнася парите зад граница. Идва радевата зима

Промяната започна!

Колкото и да се пените боцко няма да се върне.

Само идиоти могат да мислят, че нещо се случва щото те го избирали. Боцко си приключи кариерата на целувач на задниците на бюрократите от ЕС и ЦРУ. Радев го наследи като по-удобен за интересите на САЩ в идващата война. Мое да си се пените колкото искате. Вече изборите се правят с "електронно" гласуване само, тоест ще става тва което решат от централата на САЩ.

Да не е луд след апокалипсиса който ще остави канадския измамник

Поредният мит на Хрищо Бойкикев рухна! Какво стана с корупцията, свободата не медиите бе бастун?

щяха да се увеличат 10 пъти, какво стана? Киро лъжата пак се доказа.

За 1 месец? Сериозно?

Все пак има промяна ,изпълняват си обещанията ,не може да се отрече.

се е гей. Как няма да се стопят. Овцете от страх не смеят да излязат .

Демек вместо запада да налива в България, Русия граби каквото намери...... Тива е драги сънародници. Като ни ощавят пак братушките ще ходим гладни да скимтим на Европа

ХУНТАТА на РАДЕВ съсипа България

Ежте ся на БАБИКЯН чепа кат ви бе толко акъла да се въргаляте кат крастави магарета на ОРЛОВ мост

Тока расте, инвестициите намаляват. Честито. Само като се сетя как едни хора протестираха щото Христо Иванов каза, че Бойко Борисов имал бил кюлчета със злато. Корупцията бил основния проблем и виновни били ГЕРБ. Ми така е. Преди ГЕРБ корупцията беше на заден план. На реден план бяха ниски заплати и високи цени. Който е забравил какво беше при комунистите сега ще има шанса да си го поприпомни. Да ви е сладко.

Абе „УПРАВЛЯВАЩИТЕ“, активно работят за да няма население, вие се кахърите че няма инвестиции !!! Ами, че това също е част от "промяната", господа овчепригодни !!! Докато има кой да вика: „Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава, ВАШТА МАМА!!!" АМИН !!!

Те и трашовете ще спрат, споко!

При управлението на Герб инвеститорите всяка година намаляваха. А сега по време на Ковид 19 се видя реалния умствен капацитет на населението на страната. Никой чуждестранен инвеститор не би дошъл тук, защото имаме нисък процент ваксинирани и висок процент елементарно мислещи. За това до няколко години очаквам всички преки чужди инвестиции да изчезнат напълно!

Гоше, батювуту, щом кат при ГЕРБ всяка година са намаляли значи след 12 години ББ според тебе излиза че те са били по-малко отколкото когато бяха при Орешарски А земи пак сметалото и си провери лъжите, че и ти почна кат Рашков да лъжеш

тва не мое да е верно ! Завчера еврейчето Лорер са пофали че дошли турските инвеститори и самият Рашков успял да продаде деветнайсетия си апартамент на агите

Инвеститорите се блъскали на опашка кой първи да инвестира в България...

Така е! Всеки вика на другия "Иди ти първи!" :)

Чегърк, чегърк, чегърк... До последния инвеститор!

Значи, я да видим... При Еднокнижния Баце сме имали два пъти повече инвестиции, отколкото при интеУигентните от Харвард... Що ли се получава така?

" И сега кво да ги правим тия кавали, като тъй или иначе сме ги избрали" Слави трифонов

Инвеститорите ги е страх от ПП. Продължаваме Подмяната изчегърта всички и постепенно ги заменя със свои кадри. Едно време им викаха калинки, а сега експерти....

На Кирчо лъжите лъснаха. Властта много мами, това и Радев ще ви го каже.

След като Киро Истината беше служебен министър на икономиката още в първото служебно, то следва, че не е свършил никаква полезна работа. Дори може и да е влошил допълнително нещата. И сега продължава да твори глупости за бизнеса и икономиката в България

Никой не инвестира пари в страна където група олигарси направиха преврат с начело с президента.

Да не изчегъртахте и инвеститорите или само ги издуихте и те сами си тръгнаха? Лошо - сега пари от чалгопитеците ще трябва да се събират за изхранването на армия, полиция и правоохранителна с-ма. Тия там Бобоков, Прокопиев, Ветко, Вълко, Муньо, Миньо, Курчо и сие и без това само взимат, а не дават.

Очевидно Харвард много е занижил нивото!

Цифрите и математиката не са пристрастни. Ето фактическа оценка за новото ни управление от 10тина месеца насам. Това е оценка на пригодността за работа на служебните на Радев и новото управление, което е еманация пак на служебните кабинети. Т.е. провала е пълен. Видим.

Продължаваме!!!!!! Бъдете оптимисти. Ще чегъртаме наред.

600 запитвания за инвестиции за месец... 600 лъжи в минута!!! Една инвестиция за ел коли. Ама не било инвестиция ами било усвояване на милиони от албански гражданин, и не било ел коли ами било ел криза с цените

Ама как, нали от Април ни заливат чуждестранни инвеститори. Питайте Мунчо и канадецът. Всички се избиват да дойдат тука. Сега като няма корупция...

След като злобаря от президенството узурпира властта, друго не можеше да се очаква

Люксембург е скапана офшорка, пералня на крадене на пари и заобикаляне н данъчните ставки. Значи никакъв инвеститор не е останал освен криминалния контингент.

Какви чуждестранни инвестиции да има, при положение, че законът забранява на банките да откриват сметки на чужденци и чужди фирми у нас! Отменете малоумните закони на бате Боце и може някой чужденец пак да се излъже да купи апартамент на морето или в Банско. В момента и да се появи такъв наивник, законът не го допуска.

Кой закон забранява на чужди фирми да откриват банкови сметки в банките в България? Я така да ми го цитираш, че нещо не се сещам? Абе вие съвсем ли изкукуригахте?

Иди в някоя банка да откриеш сметка на чужденец, и като те изритат с шут ще видиш кой е изкукал. Аман от гербави тролове

Райфайзен например не е българска банка. Значи хем лъжеш, хем като те хванат че лъжеш започваш да говориш простотии. Така като гледам, може да ровиш в кофите ама не ходиш по банки. И като се има в предвид, че има лимит на плащанията в брой, като как по-точно чужденци си купуват апартаменти в България? Може би си носят парите в куфари? Сега като ти отговорих изкара ли поне достатъчно пари за едно кафе?

И какво като Райфайзен не е българска банка? И те не откриват сметки на чужденци. Законът за мерките за изпиране на бари ги прави солидарно задължени, ако се открие изпиране на пари, поради което и те, както и всички други, отказват да откриват такива сметки. Няма кя банка да разследва кой чужденец инвестира и кой пере пари. Затова просто всички връщат клиентите. Това малоумно правило го няма в никоя друга държава от ЕС. Естествено калинките на Боце не са успели да преведат какви са точно изискванията на ЕС, защото всички в ГРОП са с перфектен английски.

в тази корупционна дупка, смениха се само управниците, корупцията си остана !

Какво очаквате от него (кой) ? Обединител наполвина или половината обединена около Него ? Министър на инвестициите преповдигнато тръби например обратното...Всички лъжат колкото могат като за последно...Даже и интернета днес е замисленно бавен...

Промяната.