Часове преди решението на КЕВР: "Булгаргаз" поиска по-висока цена на природния газ през декември

Предложението е коригирано от 145,87 на 146,83 лв. за мегаватчас, с което поскъпването на синьото гориво ще е 19,36% спрямо ноември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Паг го погледнах - и тогава се сетих за "Старчето и стрелата" на лозан Стрелков. В гл. роля - Георги Калоянчев. А това старче нали уж го пенсионираха, сега пак коли и беси. Някои може би не помнят, други пък въобще и не знаят, че кариерата му тръгна от....СДС, там се беше наврял първоначално, и ги произнасяше едни такива пламенни демократични речи, в които громеше враговете и старите виновници за дереджето на народа.......И Корнелия мина оттам, и Цонев, и още кой ли не......А виж ги ти сега! Първи блюстеители на реда и законността тези номади, дай им само да се залепят някъде като с вендузи и да смучат, да смучат...до гроб, явно!

през 2 часа имаше статии как ще поевтинее с 30-40%.. после тихо - през няколко седмици повишение. Това евроджендърите така и не научихте математика - ваксини, които може би ще проработят, ама се вярва че помагат... 4 пъти по-евтина газ, която води до 200% инфлация, 3 поредни понижения на цената, които водят до повишение с двуцифрен процент накрая... Абе едно време на такива не им даваха и канали да копаят..

нали този дядо от снимката говореше за евтин газ и пълни хланилища и прочие вицове.Нищо че тези хранилища бяха запълнени от ЕС на цени по 4000 долара за хил.куб.м. ,ама още с първото източване цената отива пак до небето.Абе както се казва Путин ги бие и рита а те му плащат по високата тарифа.Е това е да си идиот.

Политиците са фрашкани с пари и се гаврят с народа както им падне, само и само да се харесат на господарите си!

Абе какво стана с евтината газ на Киро ?

7 танкера договори, човекът. Ама нямало къде да разтоварят, та се прибрали пак в Америка :D

Защо питаш Киро за газа. Питай служебния министър на енергетиката, който денонощно се хвалеше с договорен ЕВТИН ГАЗ.