Бюджетните капани за следващото правителство

Правителството е поело ангажименти за разходи на стойност милиарди левове, които ще трябва да се плащат от следващите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ пак ще са на власт и сами ще се справят! Просто го умеят, за яд на някои други!

Новото правителство да отмени тия решения-гювеч от това! Да осъди тия за БЕЗСТОПАНСКО пилеене. А тия дето са налапали въдицата и са почнали да инвестиран на селено са техни протежета ,с които се точат милиарди също в кауша!!

То и следващите ще са същите. Никой няма да гласува за КУРнела и за хората на фатмака. И по-добре!

Ей, молете се НАРОДА, да не ми даде власт!!!

Хи-хи-хи, едното БКП иска да свали другото БКП. А турското БКП гледа сеир и се обгражда с поредния обръч от фирми. А вие спорите ... Защо бре, другари?

Следващото управление на БСП и извънпарламентарната Опозиция , ще открие напълно Празна хазна ! Ще плащат огромни Лихви по 20 Милиарда заеми взете от ГЕРБ! Новото правителство ще плаща и 5 Милиарда за Договори подписани ,но Неизплатени от ГЕРБ ,на Свои и Американски фирми ! Арести,Затвор без съд и Конфискация на всичко за членовете на ГЕРБ !!!!

Арести, затвор БЕЗ съд??? Ти направо си ИСТИНСКИ демократ, браво. Едни боклуци ще бъдат сменени от още по - големи боклуци.

.,, Toвa oбaчe тpyднo щe cтaнe c нoви paзxoди зa oтбpaнa и мaгиcтpaли.” Разходите за отбрана и транспортна инфраструктура от което България става по добре защитена и интегрирана в НАТО и с по освободенаот руска зависимост армия.И пътна инфраструктура която означава по голям обем на печалби и чужди инвестиции. Според хейтърите българомразци парите за армия и инфраструктура трябва са се дават за ,,перспективни руски енергийни проекти” които на практика ни заробват и ограбват.

Корнелия се сърди на Бойко, щото Бойко харчи висичко що е събрал от данъци в близките 3 години. Корнелия се надяваше Бойко да ѝ остви 3-4 милярда в излишък, а тя само да харчи, както стана през 2014 година. На Корнелия яко и трябват пари че има да поръча нови ядрени реактори за АЕЦ Белене (че тия дето ги поръчах 2014 вече хванаха ръжда). Също има да фалира и още една две банки като КТБ и после ще ѝ трябват пари да им плати неустойките. Бойко трябва да е по-предвидлив. Да разбере че на Корнито просто и трябват държавни пари да си ги има и да си ги харчи. А вместо това Бойко се хванал да увеличава заплати с 25% и да стори магистрали. Лош Бойко! ТИ СИ ВИНОВЕН МУТРООООО! ДА ДАВАШ ПАРИТЕ НА КОРНЕЛИЯ ВЕДНГА ЧЕ ША ДОЙДЪ ТАМ БЕ ЕЙ!

Някой смята ли, че Корнелия Нинова ще стане премиер? Тя е най-големият срам за БСП след Гошо Мастиката. Тази жена прогони всички интелигентни хора от партията. Ако дойде на власт, с България е свършено.

Как ще прогони ителигентните хора, като в БСП никога не е имало интелигентни хора?

Паднах от смях, но все пак - има и интелигентни хора там - сещам се поне за един такъв депутат. Забавното е, че май е внук на един от печените десни депутати преди народния съд :)

2020-12-28 09:23:11 дядо яга (нерегистриран)

Целият бюджет е едно блато и който нагази в него там и ще си се удави !!! ГЕРБ просто унищожиха държавата под благосклонния поглед на Запада и със съдействието на нашите крадци с прякор " десни " !!!

И как я "унищожиха" бе смешник ? Не отпускат за кебабчета на Бузлуджа ли ?

Не отпуснаха пари за още два неизползваеми руски реактора, и Путиноидите се разсърдиха.

А не беше ли така, а дядка? Или те е хванала комуно-деменцията,а?

Логично е пак ГЕРБ да са на власт. Какви капани, какви 5 лева?! Парите се харчат за страната и хората, не се "пестят" за "идващите след това"...

Ами идеално! Така трябва! Нека всичко да изхарчат че идва БСП... Последно когато БСП/ДПС бяха на власт през 2014 Вместо да построят магистраллите, те използваха тия 2 милиярда за да поръчат ненужни и неизползваеме руски реактори за несъществуваща атомна електроцентрала която се знае че няма да я бъде. Това бяха пари събирани от данъкплатците 3 години, накрая безвъзвратно изгорени и подарени на Русия от БСП/ДПС. Същата сътбоносна година (2014) и същите тия БСП/ДПС не се задоволига само с реактор ами също фалиралаха и банката КТБ. Като разбира се, накрая отново данъкоплатците покриваха милиярдите левове неустойки. Така че нека да харчат ГЕРБ, че на висчки нормални хора в тая държава ни е ясно какво ще стане с тия пари когато/ако дойдат БСП на власт.

Не е лошо в конституцията да се запише някакъв нисък процент от БВП до който може да се взема дълг.Другото, което трябва да се запише е висок процент заети на държавна работа и достатъчно голям дял за заплатите им.Друга икономическа политика изобщо не ни трябва, това е досктатъчно.Проблемът при държавните заеми е, че правителството си ги избива от хората чрез задължителните за плащате данъци.Затова правителственият дълг трябва да бъде възможно най-нисък.

Който копае гроб другимо,сам пада в него!

Бог да пази България и всички българи,а понякога ловците се хващат в собствените си капани!!!!

Нали искахте Герб? Ето ви Герб - различните от комунистите. Така и не си направихте труда да им проследите семейните червени корени, нали? Сега ще ядете дедовия и няма да мрънкате - сами си ги избрахте.

Я оди се пери бре!

А Борисов колко години ридаеше как тройната коалици го набутала с необезпечени договори и пенсии, които ТОЙ трябвало да плаща...колко са долни тези гадове, оплакваше се при всеки повод,пък и без повод, в страната и главно навън, та да видят колко ТОЙ е нещастен...а сега праска същия номер. Лицемер....

"Лицемер" е много нежно казано! По точният израз е ПОМИЯР, НАГЪЛ ПОМИЯР! Чували ли сте, но не сте го осмислили за съжаление: "Не е луд, който изяжда два зелника, лудият е тоя, който му позволява!"

А не беше ли така,

Не разбирам защо само в България расходите за отбрана се смятат за "прахосване на пари"...? Защо съседни Турция и Гърция имат военни расходи съответно 20 милиарда и 5 милиарда долара годишно и въпреки пандемията не смятат да намаляват военните си расходи даже с един цент, а само у нас се навъдиха такива соросоидни пацифисти като този Калоянец от статията.

раСходи ?!?

Защото са много голям процент от БВП, защото много хора живеят под прага на бедност и защото в крайна сметкя след направените разходи нямаме нищо.

Следващото Правителство пак ще са те. Ако не са те ще си спомните 2013-2014. И пак ще са те.

Какво се правите на света вода ненапита, нима не знаехте, че традиционно така се прави? Накрая те набутват максимално в блатото, за да оцениш по-добре какво си изгубил. А защо да е бомба със закъснител, все ще останат 3-4 млн. да плащат, така че няма страшно в късо- и дългосрочна перспектива. Та, това си е нещо като Коледен ритуал и народен обичай, всички го спазват стриктно на трапезата и си взимат от недоядените чушки, сарми, боб и баклава за в къщи. Остава да си кажем "А за много години и честито!" и готово, следва почивка да смелим разнообразието от трапезата..... Васко, я им изпей "...до другия спектакъл"!