17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На някой в този парламент стиска ли му да обложи с данаци свръх печалбите в сектора ?

Сте им давали пари на тия пишман бизнесмени. Сложете ред в търговията с ток вместо да се занимавате с антируски политики. Тъпанари.

"публичните предприятия от сектор енергетика със 100 на сто държавно участие в капитала да внасят целеви вноски" Както обикновено, разходите са държавни, а свръхпечалбата е частна. Никой не е направил нищо за спекулантите, само преразпределиха кой ще им плаща.

На частната НЕК? Или тя беше държавна? Плащаш петорна цена на тока, ама имаш свръхпечалба.

ПП - лъжци , предатели , убийци ГЕРБ и СДС - крадци ИТН - стават само за шоу БСП - само разруха ДБ - фашисти ДПС - противоконституционна Възраждане - радикалисти

ми що пишеш коментари, не пиши и коментари, направо замълчи завинаги , такива като теб са безполезни и ненужни никому....

Ти много ли си полезен !? Но истината боли , разбирам !!!

Са необходими и дори не са радикалисти. Гледай повече изказвания на Коцето.

и манипулатор

Все ще гласува някой и ти ще гледаш отстрани и ще псуваш само

цената на газта расте а чирен е на 30%.... Тука лети като пчеличка от държава на държава екс министъра на енергетиакта да се моли за газ за юли Добре ни докараха тия велики атлантици.. ходете пак гласувайте за тях или техните предшественици

И какво значение има за кой се гласува? Никакво. Време е за Президентска република. Барем некой наужким държавник се докопа до влсатта.

И какво? Чалгарите плюха че бил лош бюджета, а на края го гласуваха. хахахахахаха Пак пращайте прости чалгари в парламента.

Баси държавата! Баси електората! Баси Киро Простото, Винету, "Мадам" Корнелия от Бардака БСП, Дълата Чалга, абе, мани...

Така е - от Козяк са наредили Бг да фалира. С тия управници всичко е възможно. А доскоро си мислехме, че след Боко който и да дойде все ще е по-добре. И он беше зле, ама тия са още по-зле.

Готов съм да се обзаложа, че България повече никога няма да има премиер или министър на финансите завършили в Харвард…

Време е за възраждане тоя цирк трябва да спре искам да живея нормално не в болница

Демек си признаваш, че сега си в болница!? Курило или 4-ти километър? Всички от Възраждане сте от психиатрията!

От статията излиза че единственото предложение което е отхвърлено е това на депутат от ПП. Тоест новата коалиция ГЕРБ - ДПС - ИТН - Възраждане са прецакали българския бизнес!

Ковида иде резултат от митингите докторите се уплашиха

Пеевски лобира за ден напред. Тука е заровен ключа за палатката.

Кокорчо си го каза - да го духат бедните. Самият той има да плаща 9 милиона долара по споразуменито за откраднатият компютър от него.

Ха , ха , прецакаха бизнеса , а така и всички ни ! Кирилчо , махай се !

Последно кое предложение е отхвърлено или просто са решили да оставят решението на спор за утре в пленарна зала!?

Аре цените още нагоре. Дай Боже да е за сбогом на Кире...

Да, бе.. дай да издържаме и частниците от бюджета..

Частниците, а те издържат държавата.

Елегантен начин да си издоят още средства от АЕЦ-а. Само, че дойната крава да не даде фира, след като се дуем като паяци на руснаците. Тогава ще го питам тоя наш "бизнес" какво ще прави.

Супер! Позайте къде ще удари подобна малоумщина. Формулата ще е - увеличение на цените + 10% за фирмата = по-високи цени за електората :)

ФътрИ

Най-доброто предложение е на ПП. Но къде ти толкова акъл у ГЕРБ и ДПС. Все пак депутатите трябва да имат и мозък, а не само купени титли, раздавани от библиотекарите и дипломи.

Егати и Бизнеса - Плевнелиев , Борисов и Лудогорец .