Бюджет 2021 е обнародван в "Държавен вестник"

Над 5,48 милиарда лева дефицит очаква хазната ни през 2021 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-важното в този бюджет е, че мутрата като начало товари данъкоплатеца и бъдещите поколения с дефицит (нов дълг) от 5,5 млрд лв! Но това е преди предстоящите неизбежни корекции на бюджета! Ех, Орешарски, Орешарски, с твоя милиард, дето искаше да заробиш поколенията се оказа един наивен тимуровец!

Спокойно, покрай пЛандемията ще се наложи да се актуализира. Така че търпим затварянето, дори се кефим така да се каже. Нещо мазохисти сме, нали?

Страхотна работа на финансовия министър и нс. 5,5 милиарда са точно по 800 лева на човек. Но, пък са забравили да дадат номера на банковата сметка

Браво Бойко, браво тъпанар. Нови 5 милиарда и половина заеми. Краде и унищожава държавата, идиот прост.

Софийската пасмина много се кефи, че СофиА се развива за сметка на 111 хил. кв. км. от територията на България. Дума не дава да се издума против паразитното смукане на пари от Държавният бюджет от шопската сбирщина от села с главен център някогашен Средец. Много е "яко" да ликвидираш държавата си, за да имаш милионен град .... Жалко е да си българин !!!!

Бюджета на кражбата на Боко Тиквата и ОП - ДПС! Следващите 2-3 поколения ще има да връщат заемите на тези ненормалните които ни управляват в момента, това не са хора, а изроди! ОСТАВКА боклуци ГРОБАРИ!

Колко милиарда от бюджета са предвидени за чекмеджето на Бойко?

ясладжиите са заточили лиги и блеят ли блеят колко е велика справедливоста на менда

Кур за Гадев, два за Деса, тъпата метреса ;)

Харесвам начина ти на мислене :)))

И НИЕ ПРИЕХМЕ СЕМЕЙНИЯ БЮДЖЕТ ЗА 2021 - СПИРАМЕ ПЛАЩАНИЯ НА ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ

Имате си фетиш към ЧСИ един вид ?

Успех на цялото ти семейство, клошари!

Аре бе, Гумене! Нали обеща служебен кабинет! На колене ти падахме, свирки ти правихме! Баси нищоправеца :(

Защо ни е на нас живеещите в Северна България, да сме в една държава със "столица" София .... Ограниченото шопско население на Средец, "град" посочен от руснаците за столица на възстановена България, дълги години се подиграваше с Българите от Североизточна България, с което се прекъсна живата връзка между Североизтока, Северна Добруджа и през нея Бесарабия .... Ето защо днес българите от Бесарабия ни изглеждат езиково толкова чужди ... И докато Македония не желае и да чуе за приобщаване към България, то Бесарабия се чувства изоставена ..... и това е само заради ограниченото шопско мислене на днешната българска администрация....

Абе лайновоз , ктайно време е да спре София да ви издържа с нашите данъци и да ви остави да се оправяте сами ! Тогава ще видиш блага ли е люцерната !

Кого издържа СофиА бе кестен .... Цяла България издържа "тумора" в който живееш

Ако се прибетете от Софето по родните места, може и да живне региона!

Ако се приберат всичко новософиАнци, няма кой да ти избърше задника .... и ще смърдиш ... Схващаш ли ....

Депутатите решиха още през 2021-а всички ученици, записани в първи и в осми клас да получат еднократно помощ от 300 лева. Неслучайно един етнос стои масово в тия класове ...

Разковничето е "всички"! Не подценявай патриотите, мангал!

Това му се вика грижа за избирателите.

На вас черепухата като почне да ви брои по 300 лева, ела се обади!

Преди 50 години , София демографски паразитираше основно над Западна България. Днес вече паразитира върху цяла България, като засмуква демографски младото население в репродуктивна възраст. От около 30 години, Варна паразитира демографски над Североизточна България, като вредното и влияние вече се простира над Търново. Държавата вместо да регулира процесите на обезлюдяване, продължава да налива пари в София и Варна, като ефекта е на гасене на пожар заливайки го с бензин. Бургас въпреки усилията на ГЕРБ, продължава да губи население и вече е под 200 хил. От цялото разпределение на държавни средства най ощетена е Северна България, в която някога имаше 5 града с население над 100хил. , а днес останаха само два - Варна и Русе - Добрич, Плевен и Шумен паднаха под 100 хил. ... Този "бюджет" превръща и затвърждава Северна България в демографска пустиня !!!

Верно ли тва бе, Посран Бабикяне :)

Бабикян е от Пловдив, а не е от Северна България, където все още живеят Българи !!! Схващаш ли лумпене ..... Трябва ли да ти напомня, че Плиска, Преслав, Търнов град и Видин са все в Северна България, която днес прилича на пустиня !!!!

Смешник ! Ти паразитираш на социалната система , виж това е факт !

И черепухата дава някой лев ...

Ти си лайно селянче , как се включи и замириса ! Аре изтичай в канала !

От 1.1.21 увеличават само минималните и максималните пенсии - т.е. на търтеите, които не са се осигурявали и на другите търтеи, които цял живот са били милиционери, пенсионирали са се на 45 години и не са свършили работа за 5 стотинки Иначе всички останали пенсии остават непромененени, поне до 1.7.21 когато ще се надяваме на прославутото Швейцарско правило да подскочим с по 20-30 лв, които дотогава ще са съвсем нищо.

Все е нещо! При комундетата какво увеличиха, освен цените ?

По времето на Луканов и Жан Виденов, Доларът "скачаше" .....

Всяко увеличение на пенсиите се изчислява на база увеличаването на минималната такава !

Черепарските подлоги газ пикаят, хе, хе, хе :)

А герберските тролове ще измислите ли нещо по смислено? Защо черепашките да пикаят газ? Може ли уточнение и пример защо ? Или си дрънкате ей така да покривате норматива от постове ?

"пикае газ" - казва се за човек, който изпитва безсилен гняв; умира, пука се от яд.

Мутрата от Банкя - в затвора !

Потника в софийския!

Добра новина!

„Всеки народ има правителството, което заслужава.'' - Жозе дьо Местр „Всеки народ си заслужава управниците.'' – Хегел „Всеки народ заслужава съдбата си.“ - Шарл Монтескьо Или преведено на опростен български език: „Не може една тиква сама да стане премиер, трябва други тикви и кратуни да я изберат.“

Никой от тия не съм избирал. Виновен съм само, че още са живи.

Ми гласувай бе, боклук!

Викаш да дойде черепа, той ще ни оправи :)

Ша ги оправи - пак ще търкат талончета .....

През кой месец според вас, ще започнат съкращения в държавната администрация?

Няма, няма :)

Не може хора без образование и без морал да са начело на Държавата, които при това не са избрани на честни избори, а с машинации, да вземат решения, касаещи всички ни.

В Сивата икономика съм. Заемите дето ще са нужни за дефицита да ви ги плаща някой друг.

Ако тегля кредит, тегля за цял народ, Ако ще се връща, връщате само вие.

Тия толкова ги е страх да не загубят властта, че са готови да жертват здравето на милиони българи. Защото знаят, че паднат ли от власт, директно отиват в затвора. Начело с тлъстия им неграмотен Вожд.

Мокри сънища от Позитано 20 ?

Герберските тролове са пуснати в атака. Има дори малоумници, които пишат глупости безплатно. Истината - България е на метри от катастрофа - челен удар в стена с 200. Този път Луканов, Царя, Костов и Станишев ще ви се видят ангели-спасители. След Ковид + ГЕРБ няма посткомунистическа икономика, която би оцеляла.

Лапкаш ли на черепухата, а ?

Значи грабежът вече е и узаконен.

Кой "грабеж" , увеличаването на пенсии и заплати за сметка некупуване кебабче за Бузлуджа ?

Къде го видя това увеличаване на пенсиите бе умньо. Лъжеха, че ще е от 1.1.2021, а сега викат че щяло да бъде от 1.7.2021. Няма никакво увеличение. 25-те евро, които подхвърля Тулупа са за купуване на Изборите. След това спират.

Да беше прочел статията преди да парадираш с едноцифрено АйКю ? От 01.01.2021г минималната пенсия става 300лв а юли пак я вдигат ! Иначе си млад пенсионер с деменция , спор няма !

Боко върза кражбите до март. Ще е брутална сеч. Поне 5 милиарда ще откраднат. За последно им е и са озверели.

А на Позитано 20 фалират ? Мъка , мъкаааа .....

Не знам как е, не ми и пука за Позитано. Ти мисли за себе си, че идват следващите и може и да ви почнат по заслуги. И кака Кьовеши ви е дигнала мерника. Абе, лошо ще е.

Кои "нас" бе смешник ?

И кой ще връща милиардите заеми, които изтегли Шайката за да пълни Чекмеджетата на Вожда. И колко от тия милиарди вече са зад граница.

ванков ли си ибанков ли си не та знам какъв си ама си прост кат грездей