Бундесбанк спечели 3.4 милиарда евро от гръцката криза

Германските Зелени искат с част от тези пари да се намали гръцкият дълг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симо

Това е резултатът от капитализъмът на БЕДСТВИЯТА---създаваш криза и я ,,ОПРАВЯШ,, със съответната огромна печалба...Примери!!! ми това съобщение,въстановяването на Ирак,войната срещу тероризма,разцвет на ,,охранителната деиност,,/у нас охранителите са 200 000!!!/, ураганът ,КАТРИНА,Цунамито във Бангладеш,въвеждане на ,,критерии за обществени поръчки при кризи,,.....при плащане -РАЗХОДИ ПЛЮС ПЕЧАЛБА!!!

А кажи няколко думи за резултата от комунизъма! Глад, мизерия и купонна система! Знаеш ли от къде идва израза "айде на купон"? Ами твойте дружки - комунисти са давали купоните веднъж месечно, народа се е отоварвал и си е позволявал да хапне/пийне малко повече първия ден. А после - пак глад и комунистическа мизерия. Единственото лошо е, че на времето не им дадохме и ние парички на гърците - сега печалбата от лихвите добре щеше да ни дойде! Ама ТИ тогава викаше - колко е хубаво, че не сме в еврозоната и ето на - няма да се налага да им даваме... Комунизма като е толкоз хубав - що още чиниш тука? Вокзал, чемодан и тутуф-тутуф към Северна Корея! Ама не, седите си тука в капитализма, щото тука няма купонна система и имаш достатъчно пари и свободно време да оцвъквате форумите.

отоварвал е силно руски израз, което ясно показва какъв си бил преди да се обърне палачинката, а що се отнася до глада и мизерията не си спомням някой навремето да е ровил по кофите, докато сега този голям прогрес е повсеместен