"Булгаргаз" силно намали цената за януари, а КЕВР обеща парното и токът да не поскъпват

Ден преди да изтече договорът с "Газпром" Деница Златева обяви, че нужният за страната природен газ през идната година е гарантиран от шест доставчика по различни маршрути

Обратно в новината

Коментари - "Булгаргаз" силно намали цената за януари, а КЕВР обеща парното и токът да не поскъпват | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, тя цената увеличена с 22%, амапонеже увеличението било по-малко от очакваното ( с 18.00 лв. или около още 9%), цената рззбираш ли била силно намалена... Още два-три пъти така като я "намалят" и направо без пари ще стане...

Може да сме прости, че купуваме в еуфория демократичен газ за 170лв вместо руски за 40лв, но пък е много яко еврог руски и аме риканофилски

Миналия септември 2021 беше 0.73 стотинки не знам ама от това май беше от прочутия ковид 19 стана 1.68 от 1.10 .21 а сега 2.13 от днес скача соще 50 Ст. .fuck off аз си искам 0,73 ако ще да лижат задника на Путин

Наврете и 10-те пръсти на ръцете в политическите задници, Сега управляващи политически курви и съмишленици. Пожелавам на всичкиу които свалиха правителството на Кирил Петков, да се изметете от България, защото тя няма нужда от вас. Утрепки, некадърни!!!!!!!!! ЯжТЕ МИ ГЪЗА, и дебелейте НЕКАДЪРНИ КОПЕЛЕТА!

капиш...?

Разбира се, че ще намали цената. На всякъде по света цената на газа падна. Хахахахаааааааа.....открили Америка от Булгаргъз хахахаааа

Тая комундела що не каза колко ще платим на Газпром за не взетия газ?

щото ще вземем ,а няма да плащаме.

Добре, че се откачихме, че вижте унгария, най висока инфлация в ЕС, а е с тръбен газ!

още ли ревете тук, бе крепостни??2 идете да поревете и в съседната статия за ядреното гориво за аец!

"успяло да нагнети виртуално и природен газ" Някой да ми обясни?

"успяло да нагнети виртуално и природен газ" Какво е "виртуално нагнетяване" на газ? Аз ли не съм в час или тъпите писачи от dir се правят на интересни, като използват дума чието значение не знаят?

ти си тъпият

При 450 лв. за 1000 куб.м. преди 2 години от Русия, сега 1000 Euro за 1000 куб.м./ в статията има грешка умишлено и става дума за Mwt за 186 лв./ ми се струва мнооого скъпо. Измислиха новата единица на Мвт, за да не се усеща народа, че го лъжат!!! Нагли до Безбожие!!!

Можело значи. Пред алтернативата - измамниците от ПП, предпочитам Гълъба. Може да не е идеален, ама ако успее предизборно да вкара К и К при бай Ставри, с две ръце ще гласувам за него (нищо, че го няма в листите засега).

Ти

Ти си тиквена подлога бе,цървул! Млъквай и се моли, тиквата да ти метне някоя троха!

Ти акъл имаш ли в простата кратуна. Я се разходи из другите държави да видиш че цената е паднала навсякъде. А не заради вполитическите Ви простотия в тая утрепана държава БУЛГАРОГЪЗИЯ. Ебете се в простите мозъци, нещастни политически копелета и курви

Какво значи силно намали? Значи казваме на стадото че ще го вдигнем с 40%, после се усмихваме и казваме не се стряскайте, само с 26% ще е. И това трябва да минава за добра новина?

Всичко скочи поне два пъти и върви нагоре. Те статиите не намалят цените!

Страх лозе пази.

че то хората минаха на ток, в пъти е по евтино. Няма глупаци да им пълнят гушите на тая златна газ. Да си я пият и оня 100 годишния Иван Иванов и руските блядки.

Като си тъп е за постоянно. Значш ли кога София ще се топли на ток ако Топлофикация спре работа? Точно на върбел. Ще заприличаме на Киев, щото ел. мрежата няма как да издържи такъв товар.

Оти плюхте по Кирил Петков и Асен Василев, пък сега пак купувате газ от същите фирми посредници!? Делян Добрев защо не квичи като заклан хасковски шопар!?

Много си тъп!

АЗ също обещавам да не поскъпва цената на взелина и на презервативите, защото за следващата година тези два продукта ще са най-необходими за българина без оглед на пол, възраст, образование и етническа принадлежност.

Престъпници, днес ттф цената е 75 евро. 2 пъти по-ниска от края на предния месец. Защо вдигате цената?

Силно ще я намали когато стигне 35 лв за МWh, а сега си е увеличение и то постоянно, долни крадци.

Много добре, тези дето се отопляват на газ да го духат, а за другите ще видим

ЦЕНАТА НА АМОНИЕВАТА СЕЛИТРА ПРИ 240 ДОЛАРА ЗА 1000 КУБ.МЕТРА ГАЗ БЕШЕ КЪМ 1000 ЛЕВА ЗА ТОН ..... СЕГА ПЕИ 870 ДОЛАРА ЗА 1000 КУБ.МЕТРА СИГУРНО Е ЗЛАТНА .... А БЕЗ ТОР НЯМА РЕКОЛТА - ХЛЯБ И ДОМАТЕ :))

Ще си внесем от Турция.

Лъжат ви! От агенция ТАСС казаха че газът в Европа е свършил и всички стоите на тъмно и студено. Не им вярвайте!

надявахте се руски тролчета България да остане без газ ама нъц. В половин русия в училищата температурата е от 5 до 7градуса. Повтарям за неразбралите руски тъпаци . ОТ 5 До 7 ГРАДУСА. В Поливината русия няма газ и се топлят на дърва . Нямат дори въглища. Честита ви нова година клоуни.

Ха ха ха, така е, като само следиш това което ти пускат господарите по тв-то, злобно хамериканско гейзерче :)))))) Не боли, въобще!

Хубаво е, че си чул че Европа е намалила количеството използван газ, но е хубаво и да ти кажат - това е благодарение на затварянето на доста индустриални производители.... Познай кой печели в случая и кой се радва ;)

Че от къде да имат въглища руснаците, Дианабад да не е техен ... Не вярвай толкива В пропагандата дето ви мъшкат докато ви раздават гримове и червила :))))) злобейш знам ама това е положението мадам

Ще скочи с 40% няма да се дигне с лев . Нагнетено виртуално . Що за глупости

На Нидерландската борса е 80 евро а тука 186 лв.Що тъй?

"Цените на топлоенергията и на електроенергията за бита няма да се вдигат" Това след лятното увеличение на парното с 40 %, нали? Повече няма. Ама обещавате ли?

Шило

"„Булгаргаз” поиска по-малко поскъпване на газа за януари " Коректно заглавие в друга агенция.

Борси морси само глупости, най-евтино е от производителя, не знам какво се случи с тия еврогейци та така прецакаха всичко нас континента!!!

Русия добива газ на цена 40 долара на 1000 кубика. Тя е производител. Защо го продава за 800 долара? Не е най-евтино "от производител", освен ако не си му стъпил на врата. Спираш да потребяваш или ползваш алтернативи докато не направиш цената каквато желаеш. Политика.

Унгарците ползват евтиня тръбен газ, затова инфлацията им е рекордно висока за европа.

Ще видим като дойдат сметките дано е надолу ама надали.

Следва да уведомим газовите анализатори в този форум, че не Булгаргаз определя цените на газа, а Нидерландската борса:))) Единствения който успя да надскочи Нидерландската борса по цени беше Кирчо, но той се беше самопритиснал до стената, отказвайки руски газ, като купи руски газ през руски посредници с мааааалко завишение :)))))) След което поръча по вайбър 5-6-7- танкера втечнен газ "алангро", без да има никаква представа къде ще го разтоварва:))) Но, захарния памук на Кирчо се стопи, както се стопи и присъствието му по медиите:))0 Баща му, Президента го е стиснал здраво за тънкото вратле:))))) Та... сега вместо да лае по телевизиите за минималната заплата на Гълъб и да вие за цените на газа на Радев и тръбата на Борисов, 12 години, златни кюлчета, магистрали, торби с пари, се е сврял до женицата канадска и люпи семки с децата и тейко си - биотехнолога разузнавач:))))

На Нидерландската борса е 80 евро.А тука 186 лв.Що така?

Виж си ДДС-то;))))))

знаете ли, що на Едни Носа им е Толко Голям - щото Въздухат е Още БезПлатен и трябва да могат докато е на Аванта да заграбят колкото се може повече въздух!

Някои хора ще получат тикове от добрите новини! Добре, че се откачихме, че виждате ли в унгария, невиждана инфлация, най висока в ЕС!

То в Унгария само това да беше.

"Брутният външен дълг докосна 44 млрд. евро" : 88 000 000 000 лева - Бая нули са - дупе да ви е яко и на вас и на децата ви и на техните деца и на децата на техните деца... скоро само Лихвата няма да може да плащате на Световните Банкери от БогоИзбраната ЮдеюСемитска Раса!!

ако Вие Печатите Пари в Мазето си - това е Углавно Престъпление! Ако ЮдеюСемити Печатат Пари в Мазето си - това е Централна Банка и й Дължите Лихва на заетите от вас на заем напечатени хартиики!! Бел.Ред. Далавера си е, хартията и мастилото са евтини!

Природният газ може да поскъпне с около 27% през януари, вместо с прогнозираните 40%. Това стана ясно от думите на изпълнителния директор на "Булгаргаз" Деница Златева по време на общественото обсъждане на цените. Това е намалението. дира не ви ли е поне малко срам

Тати каза, че ще ми купи колело... Ама друг път. п.п. хамериканските гомна са най-вкусните гомна.... Нищо, че са мнооооу по-скъпи, и въобще не са калорични и полезни.

Виртуално всички мъже сме оправили всички порно актриси.

ДНЕСКА КОМЕНТАРИТЕ ВЪРВЯТ МНОГО ВЯЛО .... ЯВНО ТЪПИТЕ СОФИЙСКИ СЕЛЯНИ ... СА ТРЪГНАЛИ НА ГРАБЕЖ И ПЛЯЧКОСВАНЕ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ОТ РОДНИТЕ СИ СЕЛА :))

Някой да обясни дали това значи, че държавата няма да дотира бизнеса с нашите данъци, след като цената е под 200 кинта?

вино,гащи,компоти и пр. С ССР се изплащаше с петрол. В България влизаше 500 ,% печалба. САЩ не дават така на робите си.Плашаш предварително ......

И как така НРБ претърпя три фалита?! Инфантилни изказвания, без да се познава историята - досада и безсмислие!!!

Фалитът беше при Лукановото управление, преди това не е имало нищо подобно.

Става въпрос за фалити по времето на социализма! Наистина са три, единият 1980 г.

Сега ще свалят ли цените? Токът ще падне, петрола, газта. Данъци не км се дава. Бананите 4,20 на пазара. В Испания 2,50-3 лева.

Шило

Имаш покачване с 39 лева на мегаватчас. Това е реалността. Вярно, не е като очакваните 60 лева, ама е ръст.

Кирчо силно изчезна от небосклона на политиката. Даже няма напоителни интервюта по всички теми, по всички медии. Замества го Лорер, съвсем плахо, тук-там. Даже Лорер ходи при Ердоган на поклонението. Последно Кирчо се появи само за да стисне ръка на Карадайъ на един паметник в Могиляне. Очаквах ядрени атаки към Гълъб за минималната работна заплата:))))Къде се затри Кирчо и кой му затвори устата и устрема? Газ или Козяк? Или и двете?

КАК ТАКА 1000 КУБ.= 200лв. НАЛИ ЦЕНАТА НА ГАЗТА ВЕЧЕ СЕ МЕРИ В МЕГАВАТ ЧАС, 1MWh = 200 лв. 1000 куб.=10.55MWh.Kак така 10.55MWh = 200 лв. ЕТО ВИ ФОРМУЛАТА: 1 m³ ≈ 10,55 kWh ≈ 0,01055 MWh ...

Шило

Толко мислят капутите, като пишат глупости.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРОЛЕТАРИИ И СЕЛЯНИ .... ДНЕС НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТБЕЛЯЗВАМЕ 100 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА СССР .... ПЪРВАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА !

Разбирам иронията, но преди това необикновени ли са били хората? :-)

честито! а ние на 26 декември, преди четири дни, отпразнувахме закриването на това ссср, което тъй и не можа да навърши 70 години!

щеше да са еднакви разходите за отопление на ток, който е към топлофикация и на газ...поредна лъжа преглъщаме. няма и дума за компенсации.

вече Направи Първият Милиард в Офшорна Сметка или Още Далавери трябва - то не е Сделка с ФранАтон, с УестингХаус, игра с цени на Газ, Бензин, Дизел - все някой трябва да Прибира 10-те % от тези "сделки"!

Като ,служи вярно на господаря получава кокал. Козяк е доволен от зеления чорап.

По евтин газ от тръбния руски няма. Тук няма Байдън,няма Путин Енергоносителите на Путин били оръжия, а оръжията за Украйна не са оръжия! САЩ са ни съюзник? Попитайте индианците,кюрдите и тъпото ЕС ръководство

ревете ли, крепостни? поревете си, ще ви мине! а в любимата ви бензиноколонка, двадесетина расияни изгорели заедно с двуетажната си дървена барака, щото се отоплявали с дърва!

пак ли си на пост на гаровия перон в очакване на черния шпек

До Март си на фронта и наторяваш Окраинс

Колко тря да си тъп жендар за да се радваш чв някой бил изгорял? А в Бг на какво се отопляват бе минсоу..да не се греят с лазери :)

тъпи, акцента е , че крепостните са живели в ДВУЕТАЖНА ДЪРВЕНА БАРАКА строена вероятно по времето на хрушчов, и са се ОТОПЛЯВАЛИ С ДЪРВА в държавата дето претендира, че без нейната газ ние ще умрем от студ! понял да?!!! а че са изгорели някакви нацисти расийски изобщо не ме впечетлава! просто са се спасили от рассийския мир!

Шило

А домът е стопанисван от евангелисти..."Традиционна" религия, ама не в Русия.

Цяла америка живее в дървени бараки, облицовани с картон и нищо, живеят си хората...

ДА РЕЧЕМ СИ БЪЛГАРСКИ ЧАСТНИК И ИСКАШ ДА ПРАВИШ КОНКУРЕНЦИЯ НА КИТАЙСКА ФИРМА ..... ПРАВИШ ТОР, ИЛИ ЦИМЕНТ ИЛИ АТОМАНА, ИЛИ ТУХЛИ ИЛИ ХИМИКАЛИ, ИЛИ ... ВОДОРОД !!!! .... ОТ ПРИРОДЕН ГАЗ .... КИТАЕЦА ....ПЛАЩА 240 ДОЛАРА ЗА 1000 КУБ МЕТРА .... ЕВРОПЕЕЦА ПЛАЩА 870 ЕВРО / 1000 КУБ.МЕТРА

Няма страшно аеС ще напечата евраци и ще субсидира всички губещи бизнеси

186. 53 лв за 1000 м.кубични! крепостника не чете, крепостника пише!

Шило

186 лева за един мегават час бе, глупак. В 1000 куб. метра за 10,5 мегаватчаса

Тва е за МЕГАВАТЧАС БЕ ГЛУПАКО !

Шило

А бе хубаво е да видиш официалните източници, че наистина има един без интелект, ама не съм аз.