"Булгаргаз" иска 17% поскъпване на синьото гориво

Като причина се посочва продължаващата тенденция на увеличение на цените на европейските борси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали вече не сме зависими от мракобесния Газпром? Нали вече Путин не ни определя цената на газа? Оня с патерицата оврещя орталъка колко много евтин газ ще имаме вече.

Това е пазарна цена, бе кретен. Да не мислиш, че руслямския не е с повишена цена?

Оооо, украинския рътахръта, кретен е татко ти, ако го познаваш изобщо. Ще ни обясниш ли защо идолът ти с патерицата обясняваше, че вече ще купуваме азерски евтин газ, вместо руски скъп?

Абе не четете ли, че и с повишението цената в България е по-евтина от световните борси. Само писатели сте се навъдили

Понеже Иван Иванов е начело на регулатора ще получат увеличението. Нали газта щеше да поевтинее? Да за един месец и после се вдигна двойно. Кога ще бъде изгонен некадърника И. Иванов, не се ли наяде?

Беше и го смениха. Закъснял си. Не че го харесвам просто има вече друга калинка.

Опаа,минаха изборите и се започва, първо олиото и хляба, седа газта, утре тока водата и какво ли не още. Очертава се ужасяващ удар по реалните доходи .

Едва устискаха да минат изборите. Почват да гърмят заложените от гербавите мини. Май и бюджета ще се окаже избушен. И после тулупа ще ни обЯсни как е оставил прекрасна държава и новите я съсипали.

Хъбове-мъбове, диверсификации, а газа поскъпва. Да не споменаваме онези надплатени пари, които уж обещаха някак да върнат или отчислят от сметките, но както винаги, все намират причини и компоненти да ни треснат по-високи цени. т.лупа напразно се хвалеше, как ще имаме нормални цени. С такива темпове скоро България ще е на 1 място в света по цени на газа.

Като причина се посочва продължаващата тенденция на увеличение на цените на европейските борси, като у нас цената остава под средната за Европа./ 30-40 % на храните 20% енергията , 30% желязото ваксините ли плащаме ? следващите избори ли плащаме ? или се готвим за война ?

Не се спряха...

тя газта от септичната яма на зайчарника е скъпа!

КЕВР трябва да се отстрани и разследва като " група " Каква ГАЗ бе та ние сме в средновековието на дърва и кюмюр ? Нали сме ГАЗОВ пръц на Балканите , газ тече от всякъде а скоро и ШИСТ от Добруджа !

Един от недостатъците на липса на изпълнителна власт е ... липсата на изпълнителна власт.

Власт си има. Боко все още е министър председател.

Нали с Турски ... опааа Балкански поток щяхме да имаме най-евтиния газ в региона. Какво става тук?! Лъжа и измама.

А тя тая работа не е иди ми дойди ми .. марш при Мутри вън да се оплаквате и да ги замеряте с яйца.

Къде е Вожда, да ни защити от това увеличение! Той държеше на плещите си големият лош Булгаргаз и сега като е в опозиция вече не може.

17%

Нещо бъркам, нали уж ГАЗПРОМ върна едни надплатени пари на БУЛГАРГАЗ, нали трябваше да бъдат приспаднати със задна дата и на абонатите, НО това нещо, като обещание пак не се изпълни, а Вие викате Боко, Слави...през ку++ ми е кой ще е зад волана на държавата, да не увеличават сметките на хората да им се незнае. Махнете този КЕВР, това е може би едно от най-корумпирани звена в държавата, представа си нямате хора какви цифри се въртят,като суми, в битовите разплащани, затова дали 13 или 17% увеличение за нас сериозно, а за една структура, като БУЛГАРГАЗ разликата е огромна в приходите и без това ще ни нахлузят шибан гръцки интерконектор и втечнена скъпа краварска газ.

Диверсификацийката на Баце. Гледаш как тръбата минава през мястото ти, ама умираш от жажда шот не ти дават да си точиш. Само място ти заема.

да де те увеличението сега го искат щото без баце им е ясно че номера ще мине а такива овце като тебе за стригане има много.

Плащаме много евтино газта нафтата тока и водата у нас. Да си траем

Ами евтино е ... в европа не е по-евтино... виж Бахрейн един резервоара на королата се пълни за 12лева... Ама който си има петрол е друго нещо... ние като нямаме ... плащаме

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ЧАЛГАРСКАТА СЕДЕНКА ♦ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Хаджи Генчо Смокинчо и Мая Канабиса да осигурят безплатен гъз.

МОЖЕ ДА ИМ ПОЛАПАШ ЧЛЕНОВЕТЕ

Хайде сега, министър председателят, футболист в оставка, да обясни как цената "падна" с 40% преди 1година, без това да се отрази на сметките на крайните клиенти! И къде по-точно е енергийната "независимост" на България! А иначе лае как някой ни лъжел в очите! Ще видим дали е така! За него вече е ясно!

Ами нали трябва да се пълне гушата на Турция и Украйна за транзита! Прост народ, скъп газ!

колко е транзита в % 5, 10

Намаленето на Баце от 40% го усетих като близо 1%... там някъде..... Нооо, сега усещам, че това увеличение ще си го усетя като 17%

Много е 1%! Смятах го и е точно 0.46%. Но за 17те% увеличение може и да си прав. А може и да се усетят повечко...

Така е.... а и нищо не разбрах.. то такси за доставка, пренос, нанос, получаване, конвертиране, съхраниение.... мани... та накрая 6 лева общо, като аз на месец плащам около 150 средно в студените месеци.... Нищо и половина

....защото е "диверсифициран"......

Слави и Мая ще оправят нещата, газът ще е без пари, мажоритарно

Докъде я докара с Хъба, чичко Бойко?..

Той бил уредил и гъзоносец. Абсолютна диверсия.

13% УВЕЛИЧЕНИЕ е комисионната за Сърбия която трябва да се плати на Газпром заради изключително евтиния газ който си уредиха сърбите да минава през наша територия на наш гръб - около 100 евро за 1000кубика, благодарение на продажника Бойко Б. А останалите 4% са разходи по изборите за купуване на гласове за партия Герб. Та сметката излиза 13+4=17%увеличение за многострадания овчедушен народ.

Значи има какво да оправя Славчо до юли. Защото ако не го оправи.

Булгар гас ли го иска или Ердоган/Путин?

Е що само 17 бре момци??

Щото не се дели на 2.

Нали не искате Бойко? Сега да се оправя балет Магаданс и Гофжи по шорти.

Пак криви сметки. Сърбите с договор с Руснаците плащат по-малко отколкото България. А някой си ББ се беше в гърдите, че прецакал Руснаците. А колко ни е цената за газ от американските фирми, а на Азербайджанската газ, никой не казва. И средната цена за България се оказа по-голяма и от борсовата.

Скандална скандалност!

Сега си, най0отпред! Искахте Европа - хак да ви е! То всяко нещо има цена, бе говеда - обработени по болшевишки! Искахте, искахте! - на ви !!!

Казано е - който иска, ще получи. Ами не е ли по-добре ЗА ВАС - да е със сто (100) просента (%)? Помислете!

Не се бях прибирал 20 години в България,какво видях като се прибрах:озлобени хора,разрушено всичко,никакво производство,млади мързеливи хора,опростяла младеж.България ми се видя сива и мрачна,страшна и сякаш не се вижда лъч светлина.Медиите облъчват с лъжите си за евроатлантическата ценност,за фалшивата демокрация и всичко това на никой не му прави впечатление,сякаш се отнася за друга държава и друг народ.Хората се караха покрай изборите как този или онзи щял да ги оправи,имах чувството че съм сред зомбита.Жалко в какво са превърнали държавата ни и народа ни.

ама файда нема да има, пак! ПРАВ СИ! НО ... 20 години, казваш!? Първо беше БКП - изроди от най-висша класа! Второ - беше СДС - тъпанаи от същата класа! Трето - смесена банда! Из тях бяха рязаните ни бивши поробители! Четвърто - една измислена банда, обслужваща Едного! Пето - дойде гмеж от простаци, изроди, грабители, педали и вся остальная сволочь! Сега - иде нова порция ужас - Чалгари! Боже, Моля Те - пази България !!!!!!!

ТОЛУПЕ, КАКВО СТАНА С ЕВТИНАТА ТИ ГАЗ, НАЛИ НИЕ ЩЯХМЕ ДА ОТВАРЯМЕ И ЗАТВАРЯМЕ КРАНЧЕТАТА?!

Слави е виновен.

Славчохи Тошка ще я намалят от другата седмица като встъпят в длъжност

Газта стана, колкото бензина...

Така е,искахте Европа,но някой зададе ли си въпроса имаме ли място там.Пресния пример е футбола,богатите си искат първенство за тях,но защо?,потънали в дългове и някой трябва да им ги плаща,а кой да ги плати?,естествено бедните.Така е и в реалния живот,някой си мислише че богатите държави ще ни хранят,лъжете се господа,приеха ни за да ни доограбят,да направят младите прости и мързеливи,за да могат да ни държат в подчинение и за пушечно месо срещу Русия.Ако някой си е мислил,че за друго са ни искали е празноглавец.

Много, много си прав! Ама протио народ не те разбира! - Той си сака - секира! Т'ка са го научили! ... Га, че изход - нема ...

Може ли да разясниш само, как са направили младите прости и мързеливи ?

Какво увеличение? Нали Чекмеджан ни диверсифицира доставките и повече няма да купуваме гадната, скъпа руска газ?

Буци построи руски поток с 3 млрд. Лева народна пара. Това да ви е за урок, но едва ли

Интересно, що аджеба не го поискаха само преди 10 дена? Сега ли чак се очерта тя въпиюща тенденция?!?

то сега отвориха европейските борси , не работеха заради изборите в българия

Газта пристига от Русия, а цените се определят от европейските борси...

еи колко русуроби тук бе...вземете ме на работа при вас

за да работиш - заповядай!

"Искам, искам, искам, искам, искам, искам , иска-а-а-а-а-м!... ... и все така заспивам..."

Искам да имам рокля с перка, и когато си поискам да мога да летя... Искам, искам, искааааам ... и все така заспивам

без боико така ще да е . свикваите мишки .това е на4алото.по младите трябва да видят и те комунизьм в деиствие.не става само телефони и жаргони.няма да има работа като спрат европеиското кран4е.ськращения безработица.мутри. вси4ки екстри 4естито на пе4елившите

Ти що извърташ, бе, пешкир? При Бибитко да не би да искаха сваляне на цените случайно? Че ако не си забелязал ... случайно, под неговото вещо управление от 1 година насам ежеседмично се вдигат цените на ВСИЧКИ хранителни продукти. Ма Биби не е прост, за това се омете, щото знае каква инфлация и какво затъване идва. На Боце друг ще му опере пешкира, ама ти си прекалено глупав да го проумееш.

са му спирани европари... и той плащаше за тези си издънки с парите от нови кредити. Само кметовете му от ГЕРБ ни струваха 270 милиона лева.

A edin golem kur ne iskat li?

ЦЕНАТА НА "ВЕЧНАТА" БЛАГОДАРНОСТ И РОБОЛЕПИЕ ПРЕД ОНЯ РЪЖДЯСЪЛ КОН В ЦЕНТЪРА !

ОКУПАЦИОННА ТРЪБА ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА ! 143 ГОДИШНОТО БЛЯДККО РОБСТВО - ПРОДЪЛЖАВА СЪС СТРАШНА СИЛА !

народа иска 17% по-едър в ауспуха на булгаргъз. Не хи, а ФИ

Няма лошо ...