БСК скочи срещу национализацията на "спящите акции"

Подобни мерки и действия представляват опасна и неприемлива обществена несправедливост, смятат от камарата

Обратно в новината

Коментари - БСК скочи срещу национализацията на "спящите акции" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще осъдят поне някой от грабителите на народа, примерно като Рагин - кога???

Много изгоряха с парите си в банките, които фалираха преди 20-тина години, а аз изгорях с акции на ТБС хотели за 20 000 и на замъка Хранков с още 5 000 - така, че комар с "държавата - мафия" не се играе!

Както ни е известно, тази конфискация е предложена от финансовият министър В.Горанов. Бългаското законодателство не позволява такъв пладнешки грабеж. Вместо да ни занимавате с поредната фантасмагория на този некадърник, кога ще оповестите корупционния кръг около сагата с безплатния му луксозен апартамент?!?!

къде сте чули по света да се конфискуват акции, защото не си ги потърсил 5 години

"В писмото се изразява тревога от това, че подобни мерки и действия представляват опасна и неприемлива обществена несправедливост към всички български граждани, придобили ценни книжа от процеса на масовата приватизация в България." А досега не беше ли така. Как Баневи станаха собственици на предприятия, как се събира УС, взема си решения с "мнозинство" и как в един момент лишава останалите от акции. И не само те де.

Моля ако някой знае да обясни как да ги потърсим

Ами никак, те просто ги няма , не същесвува такова нещо . Това са само едни уж акции на бонове на книжка . И това е . Поредната измам в миналото за съжаление .