Британците писнаха: Няма работници от чужбина (и от България) - няма и пуйки за Коледа

Птицевъдите настояват да паднат ограниченията, защото не е възможно да се обучат местни работници предвид ограниченото време

Обратно в новината

Коментари - Британците писнаха: Няма работници от чужбина (и от България) - няма и пуйки за Коледа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като няма пуйки яжте на пакитата рязаните патки. Да ви е сладко. Деб.ли блять.

Е как нямало да им стигне времето да обучат нови работници бе ? На кво ще ги обучават ? Ядрена физика? Ама то верно, че в Европа по принцип минаваш курс как да сменяш крушки ... (да да, сменяч на крушки в Европа е по-богат от учител у нас, знам)

Ха ха , нали сезонните работници им пречеха ! Справяйте се сега сами с пакистанците си и с авганистанците си ! Те са най добрите работници !

Такива новини ми скапват целия ден. Сега ще си го местя чак до довечера , ще ли да ядат пуйка британските пърдели за Коледа или не.

Кривозъбите островитяни пак се исказват лицемерно. Нямало време за обучение... да, да. Всъщност казват "Няма желаещи да работят тази работа" но напудрено...

Трябват им поне 80000 работници -

Обаче имат "Брекшит" и са най-великите, а освен това ще сключат и грандиозни и невиждани споразумения с САЩ, Китай и ЕС, даже направо ще ги колонизират!

много от брит колегите ми бяха против , при втори референдум нещата щяха да са другояче, уви сега ще има последствия и за двете страни ЕС и ЮК разбира се негативни

ЮК е 66 милиона пазар, а ЕС е 450 милиона ( без ЮК). А и Шотландия искат да напускат ЮК. Може ли ЮК да се сравнява с Германия? Не може. Да, ще има загуби и за двете страни, но загубите за ЮК ще са по-големи и по-дългосрочни.

Аааа сакън, как ще оставите поданиците на кралицата без мисирки? Я Боко да се намеси, мисирки у нас бол, че и знае как да ги подкара - булю, булю, булю ..........

Това е смешно.. и цинично. Наемат и необучени хора от източна Европа, за жълти пари. Истината е, че нито един средностатистически работник от Британския остров, няма да работи за тези пари и в тези условия. Просто не могат да правят същите печалби. Това е проблема. Пуйката не си мени цената в магазина ако се обработва от едните или другите работници, за да не се окаже че американските пуйки са по евтини. Просто колкото по-малко разходи за труд, толкова повече пари. Ми да си направят роботи .... тогава .. да го мислят

Ще ви доставим по една патка, черна, немита приличаща много на пакистанските, но с български паспорт! Мамицата ви улава англосакска!

Ще ви ги заколя, ще ви ги оскубя, пък вие си ги слагайте в тенджерите.

По телевизията BBC казаха, че вече се търсят по-малки пуйки. Не по-малки количества, а по-дребни пуйки, защото се събират по-малко хора по Коледа. Затова сигурно ги отглеждат набързо, което отнема и по-малко време. Така че гледат пак пуйки, но по-малки и за по-кратко време.

Що не си вземете пакита, араби, африканци ? - нали много си ги обичате и уважавате ?

Те са на помощи, няма да си цапат ръцете с работа, я.

И то много. Ама с парите от помощите си, плащат на дебилите от източна Европа, да им слугиносват. Това е аристократичния подход. Източнаците сме пефектни прислужници - не се оплакваме, а и не взимаме скъпо.

"Предложеното изключение да обхване поне 1000 сезонни работници от Полша, Румъния, Унгария, България, Чехия и Словакия...." "Ако тези работни места останат незаети, това ще има голямо влияние върху производството и съответно върху цената на храната..." Прави впечатление, че това са все хора от бившите соц. страни, които явно работят срещу заплащане, което никой британец, дори и без квалификация не би приел! По ясно от това няма. Лижете им още задниците на тия олигофрени, които даже не ви броят за хора.

"..което никой британец, дори и без квалификация не би приел.." ------------------------- Истината е, че индиец или пакистанец също не биха приели. На тях им хареса източняците да им прислугват.

Какъв е проблема да си купите? В целия свят е пълно с пуйки. Не вярвам в Бразилия да няма достатъчно пуйки. Само трябва да се платят.

А Австралия(там долу), ще им продадът, защо не си искат?

Аре да не се правят на интересни! Не всеки в Англия работи за 200+ хиляди лири в Голдман Сакс! Пълно е с англичани които могът да свършат тази работа! По тяхната провинция е пълно с безработни! Това че предпочитат да живеят на помощи или нямат грам амбиция, си е техен проблем който лесно може да бъде решен с малко "tough love" от страна на правителството като им махне/намали помощите! Имам агенция за набиране на учители от Англия/САЩ в посока Китай и ги гледам как се държат..хем им се предлагат повече пари от колкото ще изкарат в собствените си държави, хем стандарта на живот и разходите им ще бъдат значително по ниски и живота доста по интересен (което те много ценят). И пак се увъртат и правят на интересни.."Ама чист ли е въздуха", "Ама как ще чета надписите на китайски в метрото" и най любимото ми "Най близкото китайско консолствто е на 45 мин от тука и ми е много далече". Лигави шматки!

Агенция? КонсОлство?

ДАЙТЕ Ваш контакт!

Не, че не могат да обучат британци да я вършат тази работа, а просто няма желаещи да го правят, защото им е по-изгодно да си висят на помощи.

Нали имаха много пакита, индийци- все поданици на Кралицата...ама май и на тях вече не им се работи...

Ама искат източняци да им слугуват.

Хахахахаха хахахахах хахахаха. Brexit - gift that keeps on giving

То и без това англичаните са заприличали на пигита, та една диета ще им е от полза. Да живеят пуйките!

За Коледа - само уйки

А така. И ко прайм ся? Свикнали да им работят чужденците, искаха да се махат от ЕС, сега ще ядат патките на кралицата :)

Happy BREXIT, gentlemen!