Бразилия удвои златните си резерви

За три месеца регулаторът е закупил 62,3 тона на международния пазар

Обратно в новината

Коментари - Бразилия удвои златните си резерви | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ммммм... Звучи вкусно. Време е за гражданска война и защита на демокрацията!

Като имат свбодни пари, защо не ги инвестират във високотехнологични производства, кафето и какаото се продават лесно, естественият каучук - също? Защо загробват това злато в сейфовете да мухлясва?

работата на центр.банка е за защити икономиката от инфлация и защити страната от наливане на напечатани пари в световната икономика които водят до нова инфалция, дефитит върху дефицита и нови дългове върху дълговете.Спирала на супакиня балон в така се наримат например САЩ.

И на тях им мирише на световна инфлация.

Челопеч ли са закупи ли златото или от Канада

Страхотно, а стандартът на живот как е ?

Бразилия е СВЕТОВНА ИКОНОМИКА далече преди Рашастан. Согато Рашастан достигне бразилското селскостопанско производство, месопроизводство на телешко, тежко машиностроене, автомобилостроене, космическа промишленост....приходи сного Блядеть.

или си трол пиян или си дрогран и не си вижда показателите на Русия и Бразилия , няма смисъл -Русия е 4-та икономика по БВП на ППС ,Бразилия 8-МА , И то дългова икономика с дефицит в платежния баланс.Русия-излишък всяка гоина.Няама смисъл да се коментира.

Бразилия е 8ма икономика, Русия не е и в топ 20. Бразилия има 3 пъти по-голямо население от Русия и произвежда всичко, от игла до самолети.

Нямат си " Дънди прешъс метълс"!

А през това време булгаристанската кочина удвои кредитния дълг..ха.ха ха

И там реотилии :).