Братя Домусчиеви подписаха договора за "Нова Броудкастинг", цената е 185 млн. евро

Преговорите са приключили късно снощи, сделката подлежи на регулаторно одобрение от КЗК до един месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадец на България на висок пост.

Каква осанка само! Изработена от дългото киснене по сбирки на затворени общества, до които други нямат достъп. Един своеобразен елит на пребогати нечовеци.

Все ми е тая! По тази Нова телевизия няма нищо интересно за гледане. Същите бози са и БНТ и БТВ, пък и не само те.

Откакто от Господари на ефира се изложиха с помощта на секюрити камера, ми стана ясно каква независима е нова телевизия - оръжие на крадците на народа.

А 60 млн неустойка която дължи на държавата ще плаща ли или всичко е точно. Когато си в комбина с мутрата от Банкя , няма проблем.

Много се говори напоследък за Закона за мерките за изпиране на пари.Интресно къде са компетентните органи да видят дали няма такова движение в паричните потоци и откъде се взеха парите за тази делка.Все пак лицето купувач имаше някакви задължения по сделката с БМФ.Те бяха заметени под килима.Мен НАП ме тормози за точно 0.01 български лев лихва за забавена здравна осигуровка но други за стотици милиони не ги закача.Примери дал Господ.Данъците на Стоичков бяха опростени.Другарката Берберян мина тънко в съда.Интересно къде е ДАНС.Непрекъснато Бате Бойко говори , че корупцията в България намалява но всъщност тя се увеличава с геометрично прогресия.Другаря Донев излезе чист като рилските езера за некви си 63 милиона неплатени данъци.Тези парици се събират от нещастния народец а олигарските си ги пестят и крият от данъчните

"За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!"

На Домусчиев му позволиха да купи "Нова ТВ" като блокираха сделката с чешкия милиардер Петр Келнер. Сега Киро Гела ще елиминира всяка възможност за критикуване на Банкянското Величие по "Нова"! А в замяна Държавата т.е. Борисов ще подари на Домусчиев договор за строителство на два военни кораба на стойност 960 МИЛИОНА ЛЕВА! Така че цялата врътка, гарантираща медиен комфорт на ГЕРБ-аджиите ще я плати българският данъкоплатец, ТОЕСТ ВСИЧКИ НИЕ! И СИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ, ЗАЩОТО СМЕ ОВЦЕ!

и защо така??? Изброили сет всички списанийца и сайтове, а "шестте филмови и спортни канала" сте ги спестили. Те са в пъти по-важни и по-скъпи!

Различните кланове на олигарсите ограбили България ,също се готвят в борбата за власт. В това отношение не стои назад и КРИБ начело с братя Домусчиеви.

Тая боза НОВА от доста време не я гледам,отказаха ме Гала и малоумниците при нея.

Вече спрях да им гледам и новините по интернет. Това е единствения начин да се спре мутро-олигархията - бе използвайте нито едно нещо произведено с тяхно участие.

Внимавайте с коментарите по адрес на Пеевски, Домусчиев, Борисов и ГЕРБ! ДИР трият коментарите и блокират по IP адрес, като съответния IP адрес се препраща към база данни на ДАНС.

Има резон. ... и Държавния департамент ги пращат..

Няма да негодувате.Как щяхте да знаете как е било в първобитно общиния строй ,ако не беше вожда и племенните .Сега това ви се предоставя в реално време.трайте и не мъркайте ,защо ви е телевизия.Златни кюлчета ли чакате да ви паднат?

Домус - Сви я на турски. Свински ТВ.

Ами логично е: - Ерп-тата вдигнаха тока и народа излезе на протест. След това се появи Гинка "ошфорката" с мерак да купува ЧЕЗ?! Милионерка била, и съвсем случайно се познавала с министъра на енергетиката Теменужка Петкова!? Съвпадение??? Вие преценете! - Валерко Симеонов направи супер безочлив и нагъл коментар по адрес на майките на деца с увреждания. Показаха го в стил Господари на Ефира по Нова и протестите отново зачестиха (както и за горивата). И сега напълно случайно, най-големия поддръжник на герб Кирчо Домусчиев желае да купи Нова тв. Съвпадение??? Вие преценете! Само се чудя как индивиди като гореспоменатите се сдобиват с първия си милион??!! Това не е държава, а реален филм за мафията, която си има държава!!! Единствено народа може да ги спре!!! Но народа спи зимен сън...!!! Народе...!!!!

Абе защо така сега за Гинка не може, а за Киро гела може? Вероятно щото тя не знае какво е трафопост, той обаче знае какво е "Нюз рум".

Дали пък няма да прекръстят Нова ТВ на Гел ТВ ???

Докато Запада ни говореше за Демокрация, власт на Народа, борба с Корупцията, морал и ценности... ... ЕС и САЩ ни натресоха Палачите на България.... ГЕРБ.!!!! 10 години и със слугите на Западната Олигархия... ... И в Родината Няма Демокрация Няма Власт на хората За Морал и Ценности вече не помним Корупцията е Официална политика на ГЕРБ и ЕСАЩ... Подкрепят това!! ... ГЕРБ Трябва да бъдат Махнати и Осъдени до края на годината. .. Напускането на ЕС и Нато трябва да се случи макс. Бързо. Тогава ще имаме Шанс за Оцеляване като държава.

А Олигарсите братя Свински, , са просто брънка в чудовищно то унищожаване на България... Само за 30 години.

тига бе, ние ще влизаме скоро в Еврозоната под мъдрото и всеотдайно ръководство на нашия вожд , големият генторезец и пръв международник, а ти искаш да махат герб и вожда. Няма как да стане в момента драги, може би по-нататък след 2020-2022, обаче сега не няма да стане и не щото ние не искаме , защото отвън няма да го позволят, анадън му???

Да бе, а преди това всичко беше цветя и рози! Хахахахахахаха, прост народ! Оправия няма!

Аз лично започнах да гледам българска телевизия заради “Господари на ефира” и информационното предаване “Здравей България” и по-точно Ани и Виктор! След като години наред не бях поглеждал българско телевизионно предаване. Особено ми импонира Ани Цолова, когато преди години бях в България зърнах и харесах и Милен Цветков - той тогава бе много по-млад, но ми хареса и се опитвах да следя и неговите предавания! Сега тях ги няма! Няма ги Господарите, няма я Ани, не го виждам и Милен.... Спомням си как Ани и Виктор само с един въпрос, но упорито и настойчиво задаван направиха смешен и жалък един премиер, очевидна пионка ръцете на скрити интереси - Олигарски! Те направиха повече да разкрият задкулисните водещи интереси и взаимовръзки от който и да е било друг - и затоваплатиха - Ани, цената. Преди това бяха принудени да напуснат друга голяма за България телевизия! Доста преди Ани да бъде принудена да напусне дискретно с някакви жалки обяснения Данчо Ментата се появи в предаването им “Здравей България” да предаде зле прикритата закана от Пеевски и групичката зад него към Ани, ако си спомняте! Когато успяха да я изкарат от екрана пък се появиха простаците Валери Симеонов и Антон Тодоров, коиъо с мизерните си душички дори и не прикриваха ехидното си задоволство к радост - мисля, ме това окончателно срути репутацията им, доколкото изобщо я имаха... Не е зле, мисля, да помним и да си ги припомняме тези неща!

Ще загубят един рупор, насаждащ негативизъм в българите. „Новините“ на Нова се свеждат принципно горе-долу до следното: Някой си счупи нокътя, което моментално се превръща във водеща новина за 2-3 дни. С коментарите на водещите се внушава, че ако ДЪРЖАВАТА си е била на мястото, човекът е нямало да си счупи нокътя. И за да не съм голословен, ще дам конкретен пример - последното четворно убийство в Нови Искър, извършено от психично болен. Та питат значи журналистите - можеше ли ДЪРЖАВАТА да предотврати убийството?????? Сякаш държавата е длъжна да сложи до всеки откачен по един санитар с усмирителна риза да го дебне? И изобщо не се споменава, че има ЗАКОНОВ ред психично болните да бъдат прибирани принудително в психиатрия - или по искане на роднините, или по искане на прокурор, ако лудият е с прояви, опасни за околните. Ама давай да върви, въпросът е да се плюе по ДЪРЖАВАТА. С което индиректно да се внушава, че ако ни сполети я „Визия“, я президентска република, я и двете (пази, Боже!), нещата моментално ще станат от розови по-розови.

А ти охкъде знаеш, след като не я гледаш? И защо тогава изобщо си тук и я коментираш? Защото няма как да а знаеш и коментираш и критикуваш, ако не с гледаш, а ако а гледаш и не я харесваш тогава защо а гледаш? Ба вас троловете акълът и мисленето не са ви от бай-силните страни, а;)

Домусчиев е като другите назначени партийни бизнесмени. Това е сделката в България, всичко е под партиен контрол и за това няма развитие. Няма значение коя партия ще изберете. Системата се запазва, просто се сменят лидерите. Разликата между него и останалите е че бизнесите му работят, развиват се, има бизнес-мотивирана организация. Служителите му получават добри заплати и повишения и има повече пари от останалите партийни величия като Череп, Банев, Ветко, Ганчев-бизнесмена и тн., които си работят по стария команден/партиен начин. Това е.

"Нова ТВ" ще бъде новата независима медия на ГЕРП ли?.... добре че съм прецакал телевизора у нас и хващам само каквото си каствам от компютъра...

Домусът много бързо инвестира онези пари, дето Тиквата и шайкат му опростиха и които трябваше да върне, заради неспазени приватизационни задължения. Затова не се чудете, че КРИБ прави свирки на Вожда Тиква! Всъщност ГЕРБ ще има още една подопечна телевизия! И така едан по една, всички телевизии ще са на Вожда и шайката му. Добро утро, Енвер Ходжа!

ГЕРБ имат изборни проблеми и като следствие от него е закупуването на Нова телевизия от Домусчиеви с пари от Бат Бойко!!! Отдавна имаше индикации, че тази телевизия е на управляващите, но сега нещата стават по-видими!!!

След 58 милиона за БМФ,дайте да им опростим и185 за телевизията,другарки и другари ...

Далавера!!

Не знам да има друга бяла държава, в която правата за излъчване на първа лига и телевизията, по която се излъчват мачовете, да се държат от едно и също лице. И в същото време да е член на изпълкома на футболния съюз ??

535-то място по свобода на словото

България се оказа страната на подставените лица! Където и да погледнеш и да се взреш, нищо и никой не е това, което изглежда, за което д обявено или се налага като възприятие. Всеки на по-важна позиция във властта или бизнеса, прокуратурата, къде ли не се оказа човек и протеже на някой или някои, поставен там за да преследва и защитава необявени и непублични интереси заедно с личните! И това започна още от 1989 година с назначените от Луканов и компания едри бизнесмени и банкери - да не забравяме политици и лидери на партии, правителства к парламенти, висши магистрати и дори тези от КС... а всъщност още преди 1989 година... И ако искаме да разберем наистина какво и защо точно стана в България през т.н. демократичен преход, тоест какво к защо точно става и сега и има да става трябва да се разберат тези СКРИТИ от широката общественост връзки и зависимости! Защото всички знаем, че те са доминиращите!

Между другото същото е валидно и за света, и за много други държави, макар и не толкова нагло, просто и безочливо и в такива чудовищно огромни размери и безпардонност, в повечето случаи, и точно затова светът е на това незавидно дередже! Просто богатствата в света са преразпределени много несправедливо и деструктивно, концентрирани са д относително много малка група хора, за които в повечето случаи няма особен проблем да си купуват политици на килограм, или да ги поставят в някаква зависимост! И тъй като така е от много дълго време, от десетилетия, но просто преди нямаше толкова информация зз гражданите, тези процеси се задълбочиха и позволиха дори отделни политици и управленци да натрупат значими богатства и ресурси нерегламентирано и незаконно и те да се изживяват за кукловоди, вкл. и на едри бизнеси и бизнесмени, да не говорим за средния инмалък бизнес и за “материала”. Това д!

ГЕРБ си купиха ТВ

ПЕеф Ага и Домус Паша - новите господари. Няма институция или орган да ги пита от къде тия милиони? Заети са да разследват по-важни неща.

"Адванс Пропъртис" притежава над 100 дружества в 23 държави от 10 различни индустрии..." Ехаххаа! И това всичкото само за колко - двадесетина години постигнато?

На мен ми е интересен следния въпрос пл тази сделка: Какви точно ще да са ИНВЕСТИЦИОННИТЕ намерения и цели на Домусчиеви, на хора с известен бизнес в сфери, които знаем и за които те са разказвали публично, да закупуват Нова телевизия, да купуват изобщо телевизия и медии. Каква точно е стратегията им за подобно придобиване, познавайки и ситуацията и на страната, и на медиите, и на икономиката... Мисля, че това е интересен въпрос, на който и те биха могли да дадат отговор. Стига някой да ги попита, разбира се... Неотдавна Домусчиев демонстрира силна подкрепа на праеителството, като се обяви категорично против исканията на майките с деца с увреждания за оставка на вицепремиера Валери Симеонов, която стана заслужено факт така или иначе! Стана известна к една “държавна субсидия” за Домусчиев, мисля от опростени му 30 или 40,000,000 по неизпълнени негови договорни ангажименти, където роля изигра Влади Горанов, който живее в дом на Кума си в комплекс на Домусчиеви, които се оказа, че не знаели!!! Оказа се, че и други известни фигури от ГЕРБ живеели там в този комплекс - и така Влади Горанов е разследван за бедекларирани приходи от порядъка на четвърт милион за няколко години, заради което УЖ е разследван от прокуратурата... В светлината на тези, а и други факти, и това, ме рейтингът на България по свобода на медиите е ударил дъното, мисля въпросът за интересът и мотивацията за подобно придобиване е интересен и актуален!

На мен ми е интересен следния въпрос пл тази сделка: Какви точно ще да са ИНВЕСТИЦИОННИТЕ намерения и цели на Домусчиеви, на хора с известен бизнес в сфери, които знаем и за които те са разказвали публично, да закупуват Нова телевизия, да купуват изобщо телевизия и медии. Каква точно е стратегията им за подобно придобиване, познавайки и ситуацията и на страната, и на медиите, и на икономиката... Мисля, че това е интересен въпрос, на който и те биха могли да дадат отговор. Стига някой да ги попита, разбира се... Неотдавна Домусчиев демонстрира силна подкрепа на праеителството, като се обяви категорично против исканията на майките с деца с увреждания за оставка на вицепремиера Валери Симеонов, която стана заслужено факт така или иначе! Стана известна к една “държавна субсидия” за Домусчиев, мисля от опростени му 30 или 40,000,000 по неизпълнени негови договорни ангажименти, където роля изигра Влади Горанов, който живее в дом на Кума си в комплекс на Домусчиеви, които се оказа, че не знаели!!! Оказа се, че и други известни фигури от ГЕРБ живеели там в този комплекс - и така Влади Горанов е разследван за бедекларирани приходи от порядъка на четвърт милион за няколко години, заради което УЖ е разследван от прокуратурата... В светлината на тези, а и други факти, и това, ме рейтингът на България по свобода на медиите е ударил дъното, мисля въпросът за интересът и мотивацията за подобно придобиване е интересен и актуален!

Много разнообразни бизнеси бре - недвижими имоти, корабни дружества, фармацевтика, медии ... Към този момент Гелосания и брат му си плащат на съответните политици. Но някой ден и на тях ще им търсят кутиите за обувки.

Защо ли по нещо мястото на Домусчиев в икономическия и обществено-политическия живот на България ми напомня това на з Цветан Василев преди да бъде атакувана банката му? Помните ли времето, когато Василев бе обявяван за “Банкер на годината” и награждаван и ухажван от властта и всички - и политици, и управници, и журналисти, магистрати,.. и той провеждаше много агресивна политика на тотално придобиване на активи в различни отрасли в България? И това ставаше в тандем с властта и политиците, и то от различните партии, и преди всичко с явната подкрепа на Делян Пеевски и по-дискретната на премиери к лидери на партии като Сергей Станишев и Бойко Борисов? За да се отзове сега Цветан Василев беглец и тотално низвергнст от тия същите и обвиняван в куп тежки престъпления...

Ти да видиш,гелосаният от където мине трева не никне...не разбрахте ли ,че е поредната маша в ръцете на бате Боко,който има навика да използва хората и после да ги захвърля като ненужни парцали,но на такива това се пада...

Няма да коментирам сделката.Хора ,погледнете каква крива физиономия.На лицето на човека господ е изписал характера на тази личност.

На печелившите честито. Червените куфарчета вече са легализирани, изпрани и миришат на чисто. Другарите от БКП се усмихват от отвъдното.

О, братя, поради что изоставихте занаята на дедите си?

Защо ли?!...

Напротив, купиха си Нова тв!

Кои другари? Пример? Ти ако се кефиш, че един политик със съмнителен старт сега се гушка с премиер, който също има съмнително минало от същия период, сега се гушкат и са на заедно на власт и държат всичко, значи скоро и ти ще заревеш. Освен ако не се облажваш де ... ама то ако беше така нямаше да висиш в дир.бг да пускаш анонимни постове.

Тези алчняци изкупиха България.

А 58 млн. глоба към държавата кога ще платят?

Всъщност не глоба, а неустойки! Но така или иначе - няма да ги платят!

Да му мисли персонала от къде ще купува ..........

Поредният самоповярвал си олигарх. Докато е жив тоя, селския Лудогорец ще е шампион. Български феодализъм в действие.

Т. нар. олигархия си купи телевизия, за да може по-ефективно да влияе на обезверения народец! Домуса има амбиции да ни затрие!

...на БиеСиеПието,нали другари?!

Начук- ай си го, бе амбриаж!

Изказването ти е лишено от мисъл. Но, ти си го знаеш. Човекът ти говори за предстоящо още по-ефективно манипулиране на електората!

Кога ще я направите тая телевизия поне HD формат? В кой век живеете? И не махайте Ден и нощ! Жената няма с кво да се занимава в тоя отрязък на деня.

"Жената няма с кво да се занимава в тоя отрязък на деня." - eпа съседа за какво е . Да и намери занимание бе ?

ай сега да видим дали "Господари на ефира" ще се върнат. Имаше един златен скункс преди години дето може да им изиграе лоша шега сега

DIR

Първата работа е да махнат безкрайния тъп олигофренски сериал София ден и нощ.

Нееееее, жената ко ша праи ве

Стават рано, работят цял ден до късно вечерта, икономисват от банички, и партията малко им помага и изведнъж х-о-о-о-о-п - събрали пари за да си купят телевизия! Да живее Бойко Борисов и неговата подкрепа на монополистите в България и във вреда на българската икономика. Да пребъде името Му и неговата некомпетентност!

Вземай си апчетата

Викат им "гербпредприемачи", май. Защо още никой не се е сетил да попита ЕНП - дали партийните "обръчи от фирми" са част от етичните стандарти на ЕНП?

Предишния прецедател на енп разправяше на младите че най голямата придобивка на ес е премахването на границите щото така не си изпускал порно прожекцията в Германия и си онанирал на воля.

Домус на турски означавало - ПРАСЕ ! Явно ни се пада все млади прасета да ни гуцат - левенти все! Мисли му като станат дърти шопари какво ще е ! Някой чел ли е "Фермата на животните" , на Оруел, - и там прасета управляваха ! Всички сме равни ,ама едни по-равни ... То си е казано - на свинче най-добре стои звънче , на червен гердан !