Борисов: За 11 г. българите увеличиха тройно финансовите си активи

Премиерът се позовава на годишния доклад GLOBAL WEALTH REPORT на германския застраховател Allianz

Обратно в новината

Коментари - Борисов: За 11 г. българите увеличиха тройно финансовите си активи | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя няма ли да спре да лъже? Мутрата си е мутра. Радвам се че го е страх да падне от власт. Ще му заслабде дебелия врат. Ще дойдат онези от които е взел едни пачки пари и ги е сложил в шкафчетата, да им свърши една работа. Ще дойдат да питат защо не е свършил работата. А те като питат така после убиват и не се шегуват. Като дойде Доган ще го оножда анално. Ще бъде болка. Страшно си е. Сега панически се хвърлят нашите пари от прозореца на джипката купена пак с нашите пари. Мутрата е в паника какво да прави. Мисли че като повтаря лъжи ще успокои хората пак, както всеки път до сега. Малко е късничко. Няма дастане.

Пак лъжеш мутро! ОСТАВКА МУТРАГЕН ЖАЛЪК!!!!

Понеже го знам че Боко много лъже реших да проверя, и ето какво казва СБ. 2000г. $3955 2008г. $6914 1.74 пъти увеличение 2018г. $8651 1.25 увеличение на БНП на човек. Излиза че по време на царя имаме по-голямо увеличение. Просто излиза че това е еди естествен растеж на самоход. Който и да управлява следващите 10г. ще постигне този минимум без особенно усилия.

За 11-те години на "Гробаджиското" управление избягаха от БГ над 2 млн. българи в чужбина. Тези хора пращат годишно над 1.5 млрд. ЕВРО на своите близки, които са в неравностойно положение, а тези които работят от тях са 2/3 в сивия сектор на "правовата" държава на това мекотело, наречено и като Тиква и като Тулуп и като "Вожд - слънце"...ДА, "ВОЖД - СЛЪНЦЕ" Е ЗА РАБОТЕЩИТЕ В КРЪГОВЕТЕ НА "ГРОБ" И КУСАТ ОТ МЕДЕЦА, А ДРУГИТЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ОЦЕЛЕЯТ !! Тоя малоумник как щеше да срича цифрите, ако тези 2 млн. българи, намиращи се в чужбина му бяха на "държавната софра" и трябваше да им осигури работа и заплати ?! А НЕГОВИТЕ АКТИВИ КОЛКО СА ?! И ВЪОБЩЕ ЗНАЕ ЛИ НЯКОИ КОЛКО КРАДЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ?! ОСВИНИЛ СЕ Е ОТ ПЛЮСКАНЕ - ДА ГО ОТРОВИ ДАНО !!!

Не благодарение, а ВЪПРЕКИ теб, мършо!

Не мога да разбера, защо сме все още най-бедните в ЕС??? Германия с два милиарда долара от плана Маршал става една от най-богатите държави, а ние с осемнадесет милиарда долара от ЕС сме най- бедните. Къде отидоха парите? Най-вероятно в швейцарски банки по схемата на Мобуто.

Това е така Кеф ти море в Гърция Кеф ти пазар в Одрин

Тва със, или без чекмеджето?

Аз имам финансови активи 100 милиарда евро, а бай Иван горския, който наскоро се пенсионира, освен пенсията си от 160 лева, има финансови активи "геврек". Като ударим едно "средно" на глава, се получава, че бай Иван Горския си е увеличил финансовите активи за последните 10 години с 50 милиарда евро ……. Ха-ха-ха-ха

Ами оно ….. е време май на бай ви Иван Горския да му писне и както във вица - да ви изгони всичките от гората !

.... VYARNO E NA 100%... KAKTO E I VYARNO NA 100% CHE KATO IZVADIM NYAKOLKO STOTIN DU6I KATO BOYKO SVINKYANSKI, SVINYAN PEEVSKI... PRAS4O DOMUS4IEV.... PRASNYAN MADZHO... TO NA VSI4KI OSTANALI BULGARI FINANSIITE ZDRAVO IM SA SE SVILI... A NA TEZI NYAKOLKOSTOTIN BOKLUKA FINANSITE IM SA SE UVELICHILI 100 000 PUTI.... VYARNO E...

Абсолютно неадекватно изказване, какво ти изказване, направо се насра с изхвърлянето си,

май хич не е така, но щом казва...Може жената нещо да ескътала тайно....

Отвратителен. По добре е да мълчи, че да не дразни. Или да ги изреди поименно, тройно забогателите.

Да, това важи за определени българи. Такива, които работят с обществени поръчки, както и такива, които са близки до властта. Например Цветанов, Цачева, Севдалина Арнаудова, суджуци, къщи в Барселона, чекмеджета с евро и злато, и разни други.

ТОВА НЕ ВАЖИ ЗА ЧЕРВЕНОЛИЛАВИТЕ ТРОЛОВЕ-ОЩЕ СА НА СЪЩАТА ПИЦА С КОПЕЙКИ И НЕ ИМ ПОНАСЯ ПРОСПЕРИТЕТА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ:):):)

Абе,ти изтрезняваш ли или просто дилъра ти е объркал дозата ........ Смешен си,наистина!

Тулупа си преброил пачките в чекмеджето и му дошло просветление. На Жипа му трябва да се поставят решетки на прозорците. И отвън да се залепи надпис "Моля не хранете животните" И да го разхождаме из Европа и да го показваме по панаирите като "Жива българска мутра". 50 евроцента за гледане и 100 за снимка. И така докато се изплатят всички кредити причинени от тулупа.

А Шиши колко пъти ги увеличи имаше едно Опелче завалията

За 11 г. българите увеличиха тройно финансовите си активи и спряха да ходят на протести.

Не знам по официални статистика/алабалистики колко са се увеличили активите на българите, но знам, че са много неравномерно разпределени. Повечето българи в реално изражение са обеднели в последните 10 години. В номинално може и да има увеличение, но колко инфлация има оттогава. Не знам кой му дава на Бойко тези данни как народът е цъфнал и вързал, но поне сред моите познати, а те са от доста разнородни социални групи, положението е все по-зле и по-зле, особено като добавиш и фактора възраст, болежки, болнични, разходи за лечение и т.н. Повече би ме интересувала истинска информация колко процента от българите са обеднели/забогатели и с колко, а не някаква средна цифра, която дори и да е вярна, нищо реално не означава.

Винету е нагъл лъжец!

Тоя нормален ли е? Да му припомняме ли за свинското със зеле. За съжаление за народа е зелето (т.е кръглото нищо), а за една малка шепа гравитираща около ГЕРБ - свинското (увеличените може би 10-кратно финансови активи).

с една дума мизерия за две трети от българите на държавната хранилка е добре но ако си напълнип някое шковче с 1 000 000 евро ако имаш и пистолет още по добре

Аз сега ше Ви Еба мамата...

и Ицето Маджов лодкаря шъ ни опраят!

Нерде 190$ 2020 год! Шейсет пъти за 23 гоини. .!.

Нерде 3$ х 3000 лв. = 9000 лв., през 1997, нерде 3$ x 1,60лв. =4.98 лв. днес. Нерде 18 000 хляба през 1997 г., нерде 3 хляба през 2020 г. Ехо, кретен, сметката ти е за един откос през кратуната. Тъп си като гъз!

Хахав, никога доходите и цените в историята на Бг не са били в долари. Както и никога не е имало доходи от или равностойни на 3 долара. Това е дебелашка лъжа! Единствената истина в глупавия ти пост, е че точно през 1997 г. - по време на правителствата на Софиянски и Костофф бяхме набутани в хиперинфлация, в резултат на която спестяванията на всички българи бяха ограбени, а няколко американски банки забогатяха. Щото, Дебил, които трябва знаем къде отлетяха народните парици.

За 11-сет години три пъти, за 19-сет години виденови минус 3000 пъти

А цените.....там що мълчим ? 2002 брат ми си купи апартамент във Варна(Четалджа-скъп район) за 18 000 долара(не евро 80-90 кв.м) сега под 1000 евро на квадрат няма . Таааа.......я сметни 2 души с едно дете ако взимат по 1000 лв КОЛКО ЖИВОТА ще им трябват за въпросния апартамент ???

Е ще им трябва живот след смъртта.

Цените не го интересуват.

ДА НО АКТИВИТЕ ИДВАТ ОТ ЧУЖБИНА,А КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ "СЕЛСКИ ТАРИКАТ"ТОЛКОВА СИ НАГЪЛ ЧЕ Е И НЕ ЩЕШ ДА ПРЕДАДЕШ ШТАФЕТАТА НА ПО-ГОЛЕМИТЕ ГЛАДНИЦИ

Бе кво разбирате вие бе ей ! Та ако го нямаше тоя калъф Боко Тиквата българския народ щеше ли да има 15 милиарда външен дълг които направи това говедо крадейки заедно с другите гробари от ГРОБ, а?! Щеше ли да ги има некачествените магистрали на десеторна цена които почват да се разпадат още в д първия ден откриването а?! Щеше ли Боко Тиквата да спи спокоен с кюлчета злато и пачки с евра и пищов под възглавницата, а?! Щяхме ли да купуваме краварски кенефи f-16 на тройна петорна цена които ще ни доставят след десетина години и които спокойно ще може сложиме директно във военния музей а?! За къде сме без нашето Велико светило Ким Чен ...пардон , Бо-Ко Тик-Вун! за къде сме без нашият велик гробарски Кръмчия който да загроби майка България а?!

Увеличени са само активите на гербаджисйките фирми, Домуса и Пеевски, народа е почти фалирал.

А ти с колко си увеличи финансовите активи ?

НЕ НАПРАЗНО СЪМ "БАТЕ" БОЙКО

След управленията на БСПарите, всеки щеше да се похвали с това.

А външният дълг е увеличен седем пъти - от 5 на 35 млрз. €. В чии джобове е разликата .

PEYTSCH

На българина и десетократно повече пари да има ще лъже като циганин „нямам бе, бате“....Това е от османско време - алтъните заровени в двора, че кога дойдат турците да изглежда беден, беден...

Доста си беден ти, най-вече на горният етаж!

Kalin

Под българи той разбира себе си и своето обкръжение като и приятелите от ДПС и Патриотичните измамници.

Кой си е увеличил активите?Пенсионерите ли?Единствената държава сме която нехай за социалното положение на пенсионерите.За единадесет години увеличение с 20 лева на пенсиите не е за такава хвалба.А колко сме..?Къде отуваш с тая демагогия?

Долна лъжа!

Очаква се икономиката да се възроди постепенно, на етапи, по време на периода на преход след блокирането. Очаква се основният акцент да бъде върху производството и някои сектори на услугите, докато други услуги, напр. изкуствата, развлеченията, настаняването и отдиха ще продължат да бъдат частично ограничени. Преходният период продължава, докато се получи медицинско решение, което се предполага да се случи до средата на 2021 година.

Портфолиото на българските домакинства е доминирано от ценни книжа, които държат 46% от всички активи

Проучванията, съставени от Европейската комисия, както и индексите на мениджърите на поръчки са спаднали близо до, а в много случаи и по-долу, исторически корита. Съставният PMI на продукцията се срина до 13,6 през април и, въпреки че се възстанови до 31,9 през май, сигнализира за много по-лош спад в реалния БВП, отколкото по време на финансовата криза през 2008-09. Индикаторите с висока честота, като например потреблението на електроенергия и GPS-базирани индикатори за мобилност, предполагат рязък спад в активността през април в повечето страни от еврозоната. Въпреки че наскоро започнаха да се възстановяват, тъй като страните от еврозоната започнаха постепенно да премахват строгите блокировки, тези показатели все още сочат силен спад на реалния БВП през второто тримесечие. Като цяло се очаква активността през второто тримесечие да спадне с 13%.

Събудил се Винету, почесал се с пистолета зад тила, погледнал в чекмеджето и казал - финансовите активи се увеличиха единайсеторно

изготвени са два алтернативни сценария. Лекият сценарий вижда шока като временен, с бързо и успешно овладяване на вируса, което позволява бързото премахване на ограниченията. При този сценарий реалният БВП ще намалее с 5,9% тази година, последван от силен скок през 2021 г. До края на хоризонта реалният БВП почти ще достигне нивото на прогнозите за персонала от март 2020 г. Инфлацията при този сценарий ще достигне 1,7% до 2022 г. За разлика от тежкия сценарий със силно възраждане на инфекциите предполага по-строги мерки за ограничаване, които значително тежат върху икономическата активност. При този сценарий реалният БВП пада с 12,6% през 2020 г. и до края на прогнозния хоризонт остава около 9½% под нивото си от прогнозите на персонала от март 2020 г., като инфлацията е едва 0,9% през 2022 г.

Очаква се рязко и внезапно свиване на инвестициите в жилища през 2020 г. Очаква се предлагането на жилища да бъде силно засегнато от шока COVID-19 през 2020 г. Очаква се неблагоприятните ефекти върху търсенето на жилища от по-ниския разполагаем доход, по-слабото доверие на потребителите и по-високата безработица водят до трайно потиснати жилищни инвестиции. В края на прогнозния хоризонт се очаква да остане доста под нивото си отпреди кризата. Очаква се бизнес инвестициите да се сринат през 2020 г., падайки много по-рязко от БВП, възстановявайки се постепенно и оставайки доста под нивата отпреди кризата до 2022 г. Очаква се бизнес инвестициите да се сринат през първата половина на 2020 г. поради блокиранията, изчезващото глобално и вътрешно търсене и нарастващата несигурност.

ЧРЕЗ ИЛЮЗИИ И ФОКУСИ, НАПРЕД КЪМ ТОТАЛИТАРИЗЪМ-ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ НА РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ! Аз също имам дупка в джоба си и като Бойко тренирам "джобен тенис". За последните 11 години според статистиката и джоба ми, моята покупателна способност е спаднала с 48%. А дали съм прав, вижте какво пишат за цените на хранителните стоки големите търговски вериги:"била", "лидл", "кауфланд". Така както гласувах за Цецка Цачева, така ще гласуван за ПП "ГРОБ", защото след изборите тази партия иска да ми индексира с 5 %-та пенсията, вместо 10 %-та според законното ШВЕЙЦАРСКО ПРАВИЛО. Моят глас за "Царство България", Иван Костов, Цецка Цачева беляза техния провал. През месец март 2012 година ще има нужда да гласувам, а не като сега да "проституирам".

Грешка!

няма грешка , copy&paste от стар архив : едно и също ли

Така е, щот бедните измряха от глад, мизерия и болести! А бе тоя серсемин още ли е на власт?

За десет години управление на престъпната гербаджийска шайка бандити, и румънците ни минаха по заплати и пенсии.

Ако тоя престъпник остане на власт още 4г , и украинците ще ни изпреварят.

Цялата шайка гербаджийски престъпници сте за народен съд.

Тулупа се крие и от мишата си дупка се мъчи акъл да ни дава! Айде, баста! Оставка!

Този боклук Винету-Тиквата ни се подиграва всеки ден докато ни краде. Трщбва да направим нещо най-после. Държавата си заминава.

Да замогна много това момче, ама колкото и да замогва на него семето му е сбъркано.

А самия Бойко Борисович с колко увеличи финансите си? Купил ли си е второ чекмедже или е уедрил банкнотите? Има ли нова къща някъде по света?

Къде е Бойко? Техните го търсят да го бият!

Министър-председателят Бойко Борисов е най-значимият държавник в цялата история на България и за огромните си заслуги може да бъде сравняван единствено с Апостола на свободата Васил Левски! Но докато Левски само се е опитал да освободи България от турско владичество, Бойко Борисов не просто възроди страната ни след много по-зловещото комунистическо робство, но само за няколко управленски мандата я превърна в символ на благоденствието и разцвета, и отличник на Европа по икономически показатели! Нормалните честни и здравомислещи българи знаят, че управлението на д-р Борисов и ГЕРБ няма алтернатива, затова безрезервно вярват и подкрепят, вдъхновено работят и допринасят за възхода, благополучието и просперитета на страната си!

Тоя виц ми хареса! Други подобни знаеш ли?

Ревнах от умиление. Не успях да дочета....

Ти надмина и Шкумбата с този виц! Я върви го кажи на вожда си, може да ти пусне някоя банкнота 500евро от чекмеджето! Вица си го бива!

тезиси от 13-тия конгрес на БКП?

Тоз май се състезава със Сачева

Така си е! Затова сме последни в Европейския съюз по всички показатели. Освен по смъртност! Там сме първи! Нека каже Борисов за тия 11 години колко хора напуснаха страната. И изобщо, дайте да се разберем. Мен не ми трябва премиер, който е абсолютен простак/чуй записите!/ и завършена мутра/виж шкафчето!/. И тия неща, че всичко е фалшиво си ги избийте от главата. Няма такъв филм! Ако беше така до сега щеше да е доказано сто пъти. Доказателства и външна независима експертиза няма. Има мълчание. Мълчание от една невзрачна женица-прокурор, която уж трябвало да направи проверка. Ще има да чакате! Женицата би следвало да знае, че за фалшиви експертизи също се носи отговорност.