Бордът уволнил директорката през главата на собственика: Везиева иска три оставки в ДКК

Времето ще покаже дали е грешка избирането на Караганева за изпълнителен директор, заяви министър Даниела Везиева, упражняваща правата на едноличен собственик на акциите в капитала на дружеството. ДКК й отговори, че е защитила фирмения и държавния интерес

Обратно в новината

Коментари - Бордът уволнил директорката през главата на собственика: Везиева иска три оставки в ДКК | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е промяната бе ? Първо беше сделката за 38 милиона евро за албанските електрически коли. Сега 25 милиона евро за нещо друго. Ясно е , че това е само върха на айсберга и за такива неща се чува ако някъде е станала издънка при разпределянето. Тия от борда са се изнервили , че каката прави всичко сама и за тях не се отчислява и направиха проблем та утре да не ги прескачат. Само , че системата си работеше така и досега. Къде е промяната която "продължават" тия ??? Поне да разкарат Наредба 18. То се е видяло , че корупцията няма да намалее, но поне да оставят хората да работят та да изкарат нещо да може да се открадне. Иначе, за да има за крадене , ще се теглят кредити по половин милиард всяка седмица. Кой ше ги връша ?

Продължаваме Подмяната... Доста силно почват, спор да няма.. И наистина прави впечатление, че когато те представят абсолютно недоказуеми..."доказателства" срещу някой - моментално уволнения.. Но ако някой покаже нещо срещу техните роби - няма разследване, няма уволнения, всичко са слухове, това е несериозно, това са задкулисни похвати на ГЕРБ.., това са спекулации... И започват едни наказателни акции срещу хората, дето са изнесли информацията.. Безбожно предубеден и сляп народ.. Щом започнахме да вярваме и да си затваряме очите за К.П. и А.В.

Таа крава с изкуствените заби, дето седна на столо на Кире праднята е същио миризлив въздух като него.Летящото говно до февруари е история.и таа кражба че продължи до тогава.

Сещам се за стар сръбски виц. Не си спомням точно, но беше нещо такова: - Као секретарица йе дупе, а као дупе йе фантастична. И още един: МО на САЩ предлага да предостави на МО на България 10 ядрени ракети срещу двама икономисти/евентуално харвардци/ със същата или по-голяма разрушителна мощ.

Най-лошото тепърва предстои. Новото правителство ще е с 80% представителност на ДС. Надежда всяка тука оставете...

Имат и двете ЛГБТ къси момчешки причаски. Всичко ясно. Лесбийки.

От квотата за инстамбулската конвенция. Точно такива натискат за права...Уж че нямат.

Няма страшно, Всичко е точно. Предлагам да почнеме по милиард да теглиме всяка седмица щото с тия 500млн сме за никъде.

секретарка - работа по въпросите на сигурността- ИД на ДКК.........МАЙКО , МИЛА......ела си прибери вересиите, Боже!

Бордът има право да освободи диркетора. Всички правила и процедури са спазени. А тази нагла радевистка чума министърката защо не коментира обвиненията, свързани с уволнението на Кирчовата калинка?

Ега си служебната нахалница ! Вместо да се засрами и да си даде веднага оставката чисто джендърски защитава любовниците си...

Ясно, крадяща калинка. Поредната.....

1.2 милиона адвокатски хонорар ... от вратата ... тия ми харесват. И като се извади на яве скандала няма оставки напротив ... оставки на тия дето извадили мизериите ... После що шефа на НАП бил измамник и имало 27 бивши ДС агенти с олигархични връзки в инициативния комутет на мунчо.

В дс/бкп е проблема.

"Нейната експертиза е доказана и това се вижда от автобиографията й" Преди малко повече от десетилетие една хубава 28-годишна мома на име Калина Илиева такваз хубава автобиография си написа, че името й (на момата, не на автобиографията) стана нарицателно родово понятие за цял клас безсмислени хора, които иначе не биха могли да работят дори на автомивка, но безпроблемно заемат високи постове в държавата. Даже статия във Wikipedia си имаме по темата :))))

Ей така и не доказаха американците, че Ирак има химическо оръжие. Е, има петрол, както и в България има евросредства. _ Служебният министър на икономиката Даниела Везиева заяви за БТА, че ще поиска оставката на тримата членове на Съвета на директорите на Държавната консолидационна компания във връзка с решение от снощи на СД на ДКК ЕАД да освободи Ваня Караганева от длъжността изпълнителен директор. За краткия период, в който заема този пост, Караганева е извършила редица противозаконни действия и безотговорни бездействия, които нанасят сериозни финансови щети на ДКК, съответно на държавата и уронват престижа на Министерство на икономиката в качеството му на едноличен собственик на капитала на ДКК, изтъкнаха в понеделник от ДКК.

Като им слушам изказванията и на Комитова и на Везиева оставам с впечатлението,че и двете са на много тежки наркотици и са някъде там, но не и тук... Цитат: "Новите договори за правна помощ задължават ДКК с парична сума в размер на 1 120 060 лв. с ДДС за услуга, която вече е платена." - ТОВА Е ДВОЙНО ПЛАЩАНЕ

Върнете жената на работа - тя КРАДЕ ПОЧТЕННО!!!

Ами... Промяната Продължава... хахахаха

Служебниците на президента освен поставяне на наши хора на възлови места и вземане на дълг всеки понеделник , нещо друго свършиха ли. И да се правят на умрели лисици, когато хванат в крачка "честните и почтените".

Време е да приключим със социалната политика на Борисов и да навлезем в истинския капитализъм

абе че е калинка и некадърна , така е , ама си е моя калинка , и не я закачайте , те това е новия морал - със стари инструменти ще постигаме нови цели или квото там каза канадския измамнмк . аз пък съм чувал друго : със стари К"""и нов бардак не се прави

Да, хунтата на Радев краде като за световно, нали сега им е паднало! То не бяха назначения на свои хора по всички високи етажи на държавата, то не бяха подаръчни торбички, то не беше ограбване на бюджета и нови заеми, то не беше продаване на секретна информация на мафията... Дано Гешев си свърши работата, той е последната надежда пред идващата диктатура и разруха.

Къде е Киро на кирия????

А бнр и бнт оглушително мълчат! Що ли?!?

Калинка, но този път на бсп.

Мое ли да поздравим ПП с една убава песня на сръбски? Буба Мара! Ма ши я изпея на руски Каааааааалинка , калинка , калинка моя! Януари ши ги поздравя с разцветали яблони и груши!

Страхотно време а? Ако държавен служител смее да защитава закона и държавния интерес, веднага служебното правителство решава да го уволни. Ама така е трябва да пазим новия морал щото Как така някой може да е престъпил закона? Нали всичките имат сертификат за почтенност:)))))

У

Минаха само шест месеца от управлението на Мунчо, а корупцията в България се вдигна до нечувани размери!

Супер "калинка" от нов тип???????????????

Как тихичко и почтено си крадем!!

Министърката беше заместник министър на Кирил Петков, явно наглостта е заразна Ще уволни хората, които са хванали тяхното протеже в издънка, "почтените с корупция нула", висша наглост

Комунистите не могат да се разберат кой колко да краде. Обичайното. Така фалираха КТБ. Не се разбраха кой колко да открадне.

Да крадеш почтенно е изкуство!!! Има качества тази жена!! Кики и Асенчо с а я назначили правилно на този пост!! Хората не разбират от изкуство!!

Учил съм основни правила на управлението и едно от правилата е да има пирамидална структура а именно:1 изпълнителен директор с един или двама зам директори които управляват началник отдели.всеки отговаря за управлението на своите служители.Двама изпълнителни директори е тежка грешка според мен Един човек управлява,носи отговорност Има си борд той контролира решенията и ги одитира.А опитът на уволнената госпожа е на секретарка първите пъти с включени сексуални услуги та после се издига до отговорник вътрешна сигурност(боже бивша секретарка)...Аман от некадърници в тази държава!

Друго сериозно нарушение от нейна страна е, че променила одобрен вече от борда на ДКК проект за извънсъдебно споразумение с "Дунарит" за 50 млн. лв. и подписала различен текст. Комисионната и дали е над 500К? _ Караганева назначила и еднолично членове в борда на ВМЗ, става ясно още от решенията на съвета на директорите. Това шуробаджанащина ли е?

Бойко уволняваше гнилите ябълки за часове или дни. А хунтата на Радев си брани своите до смърт, дори при корупция за милиони. Честита промяна, другари!

Може ли да дадете пример?

Цецка Цачева, Цветан Цветанов, Владимир Горанов, много други.

Че тя тая не е за уволнение. Тя си е направо за обесване на един от пилоните пред НДК. Искахте промяна - имате я. Ще ви го наврат до сливиците, ама не през устата.

Бордът носи отговорност, той назначава и уволнява. Министърката що си мисли, че някой трябва да я пита. А за тез от борда направо ми е мъчно. Явно за 2-3 месеца такива гнусотии са им минали пред очите, че вече и тях ги е погнало шубето. А двама от гласувалите са назначени също от Кирчо. "Почтените" нещо съвсем оплескаха пейзажа.

Върнете жената на работа - тя КРАДЕ ПОЧТЕННО !!!

Наглостта няма край.. Дори 1 от обвиненията срещу тая пионка на канадския мошеник да е вярно, естествено ще я уволнят.. И тая пишман министърка кви глупости дрънка? Кви оставки иска? Ей не се накрадоха, поне като ги хванаха в крачка, да се скрият. И ще ми говори оня мухльо за морал, почтеност и промяна.. Никакво правителство с премиер като тоя закононарушител! Нови избори и кабинет на ГЕРБ, БСП и ДПС!

ДКК, АПИ, БВР...+ забрана за заемане на държавна длъжност + разследване и съд за крадците на публични средства

превземат държавните ни предприяитие от служебното правителство, но с лекота дадохме легитимост на служебните министри 1.5 милиона души ауторизираха краденето, гласувайки за партиите на промяната

Погледнала се властта в огледалото и казала - заслужава си го народа!

Калинка, калинка, калинка моя В саду ягода малинка, малинка моя..... Продължаваме промяната!

Да си вземе чантичката, и на трудовата борса. Ако никой не я цани, една мотика номер 8, и назад към природата, както казал Жан Жак Русо.

не става, наш човек е

Съпротивата чрез саботажи на герберастките червеи продължава, но това са последните им гърчове.

Тази даже не калинка а торен бръмбар - от секретарка в парламента до шеф в най-голямата държавна компания...

ГОШКО ма много си ПРОЗЗЗ

Това е личен кадър на Кирчо, с нов морал! Как ще я уволнявате! Крадяла и нищо не разбирала - това мотиви ли са?!