17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ква икономика? освен износ на зърно и грабеж на приридни ресурси??

нещо което не го е имало може ли да се възтанови

Какво разбира БНБ от икономика? Не знам. При тази ваксинация пандемията ще продължи още 5 - 6 години Тепърва започа да намалява добива на желязна, медна и др . руди Цените на суровини и материали нарастват Цената на петрола расте Инфлациата расте ( не гледайте официалнистатистики) Крие се информация (например за смъртните случаи след ваксинация срещу короната, нашите средства за масова информация заговориха няколко дни след като ги съобщи радио Китай Още 5 - 6 години Дано минат по-бързо

Някой може ли да ми каже как се определя БВП в капиталистическа България. Къде отиват печалбите от стопанската дейност? В полза народу или в тлъстите банкови сметки и огромни джипове на богаташите и мутрите?

След 10-я локдаун всичко ще е фарси!!! С чекмеджето!!!

Глупости на килограм! Тепърва започва шоуто и всички раздадени пари “ей така” ще трябва някой да ги върне. В момента всеки печели, я от борсата, я от биткойна, я от панелката в Овча Купел по 2к Евро квадрата :) А това случи ли се, т.е. сульо и пульо да “пИчели”, работата е повече от ясна.

3 милиона ПЕНСИОНЕРИ и 2 милиона НЕГРАМОТНИ.....ОТРИЦАТЕЛЕН МЕГА ПРИРАСТ..... НЯМА КРЕДИТИ И ИПОТЕКИ ЗА ПАННЕЛКИ.... ЖИЛИЩА БЕЗПЛАТНО ПО ДВЕ НА ВСЕКИ ;)

Глобалната икономика и в частност българската е в рецесия от 2008 година. От тогава с различни колебания тя пада и така ще бъде до около 2025 година, когато глобалната икономика ще изпадне в депресия. Така ще бъде без значение кой е на власт Герб, БСП или други. Естествено междувременно могат да започнат регионални и дори глобални войни. По данни на Световната банка Ковид-19 истерията ще продължи минимум до 2025. Така че не зная прогнозите на тези дебили на какво се основават.

И да ме нямаше, щаха да ме измислят. Всички с мен се бършат

Не се занимавай с глупости направо лягай и умирай ...

не може да се очаква, че икономиката е влезла в рецесия - по скоро е срив или дори охлаждане, което са различни неща. В момента, в който ограниченията за икономическа активност са вдигнати тя ще се резюмира. Набрани средства има защото ограниченията са асиметрични - докато някои хора са останали без доходи, други сектори - например секторът на търговията с хранителни продукти или пък секторът на медицинските изследвания са направили добра година.

ЯЯЯЯЯ, ТА БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА ИКОНОМИКА ??? И ТО ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА КОМУНИСТА БОЙКО МЕТОДИЕВ ? ЧУДО,ЧУДО ГОЛЯМО ЧУДО.

Тя България има икономика ами Гого глава няма ...

докато крадливата банда ГЕРБ съществува икономиката няма да се възстанови.

Ето заради такива октровенни лъжи хората са се обезверили и няма да вярват на никой.Даже и децките ясли не може да ги излъжеш с това заглавие,то даже не е новина.Чисти фантасмагорий.

Точно така, браво, всичко при герберчетата е след една година и то направо задминаваме Швейцария, ама тая година я чакаме вече 11-та година. Нищо през 2022 г. ако са те пак на власт (естествено след мащабна фалшификация на изборите) ще чакаме 2023 г. да бъде грандиозна година и ще се запомни като годината с невероятен икономически подем и после същото за 2024 и т.н. Всеки политик лъже, ама тия направо са си за Гинес, единственото лошо е, че не са от най-интелигентните и като лъжат и Асанчо чак разбира на мига. вместо да издигат ГЕРБ за депутати някакви си там, да направят депутати около 100 артиста от театрите и поне като ни лъжат по заповед да ни е една идея по-приятно.

Българската народна банка (БНБ) награди 3 пъти Ц.Василев за най- добър банкер в България пък после ние платихме почти 3 милярда

Цитат: "4.4% през 2020 г." Сигурно става дума за 2021г. За 2020г трябва се знае и се е сринал с много повече - почти двойно. И са увеличили държавният външен дълг с 5 милиарда лева. И се е сринало потреблението почти с 1/3 - това по платено ДДС на стоките, от 11.1 милиарда лева за 2019г., на 7.6 за 2020г. Плюс безработицата, където само за последната давана от НСИ седмица (4-10 януари): 15731 новорегистрирани безработни. 3346 наети от регистрираните безработни. Или 12385 увеличение на регистрирани безработни за 7 дни!

И на мен ми направи впечатление как усърдно се прогнозорат различни неща за 2020. Тя е вече зад гърба ни и никога повече да се не връща!

БНБ: Икономиката ще се възстанови през 2022 г. - лъготенето на ББ става все по-заразно !!!

Бедна държава, която разчита на вътрешно потребление за да си възстанови икономиката, при тоя евтин китайски внос я пиши бегала. Даже не си представяте каква икономическа криза предстои с тия темпове на ваксинации, проблеми в логистиката и отказ от ваксиниране, локдауни и пр. Това ще продължи далеч след 2022г. Предизборни празни обещания на хора, чиито хоризонт не е по - далеч от следващата една година да остискаме.

Интересно. А моите икономически съветници ми споделиха, че именно периода 2022 - 2023 ще са най-големите фейерверки в ГЛОБАЛЕН мащаб. За тук изобщо не ми се мисли. Икономика, която се крепи на еврофондове и имотен балон. Дори храната няма да можем да си произведем...

Какво ще бъде съотношението на икономиката , която вкарва пари в хазната към увеличаващата се маса от граждани на България , които консумират пари от хазната без да участват в икономиката? Това е един доста странен показател за останалите страни, но за България той май ще бъде водещ.

и по никакъв начин не ви вярвам! Скрийте се !

Ама тя още не се е строшила както трябва, вие за оправяне говорите.