БМФ с втори 45 000-тонен кораб от китайска корабостроителница

Компанията планира да попълни флота си с общо шест кораба от проекта Bluetech 45

Обратно в новината

Коментари - БМФ с втори 45 000-тонен кораб от китайска корабостроителница | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плачещият Домуз, под крилото на Кауна ФИНАНСИРА КИТАЙСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ. Къде са ЕС данъци за произведени стратегически изделия извън ЕС? Защо Домуза не е насилен да поръча корабите в ЕС корабостроителници чрез данъчни утежнения?

По ТВ не спира да реве ка му бил скъп тока,колко тежко било за бизнеса,а никой журналист не го пита защо махна осигуровките на моряците.Икономията е издигната в култ.Орязва се от всичко .Странно как така скоростно богатеят тия наши мастити бизнесмени след като все нямат среда за бизнес ?!

Какъв български флаг бе хора.....те от години са под чужд флаг,малтийски.Така Домусчиев законово мина между капките да не плаща пенсионни и здравни. ...или не знаете и си пишете глупости,или ви плащат да лъжете !

Живко -Хубаво е че имаме кораби под Български флаг Плават под малтийски флаг а не Български

Някога си ги строяхме сами. В корабостроителниците във Варна Бургас и Русе работеха хиляди и се строяха кораби. Сега всичко е или ликвидирано или ремонтират яхти. Защото на България не и трябвало такова нещо като машиностроене. Сега казват, че не ни трябва и ядрена енергетика. А селското ни стопанство е символично и произвежда една десета от това, което се произвеждаше преди.Според мен на България не и трябват подскачащи- демократични идиоти. Чеп за зеле не става от тях!

Хубаво е че имаме кораби под Български флаг. Гадното е че някога сами си ги строяхме. И строяхме за другите.