Блумбърг: Доставките на дизел от Азия в Европа достигат рекордни нива

Причина за нарастващите доставки на дизелово гориво за Европа са пазарните дисбаланси, предизвикани от по-високите му цени на хъба за търговия с петрол в Амстердам, Ротердам и Антверпен (ARA) в сравнение с тези в Азия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Возим дизел от другия край на свта ама съм зелен талибан, дейва и демагозите

Въртете, сучете, но този дизел е произведен от руски петрол. А също така е много по-скъп от руския. Интересно ми е, кой все оюе си мисли, че санкциите влияят на Русия ...

Така е като няма лидери, единствен Орбан защити страната си.

Руски дизел на двойна цена , с фактура от Япония, примерно. Щото иначе и токът ще спре в "богата" Европа.

Руски дизел можеш да сложиш без последствия в някоя Ифа или Икарус, ако въобще са останали такива. Иначе да ти обясня от къде идва азиятският дизел - има си огромни рафинерии в близкия изток. Произвеждат готов продукт и изнасят за който има пари. А Европа има много пари! Понял?

а тоя нефт идва от космоса, а не от Русия с отстъпка, налЕ, смешник?

Тая схема я има само във вашите тъпи комунистически глави.

Индия и С.арабия купуват руски петрол преработват го и го пращат на ЕС.

Блумбърг: Доставките на дизел от Азия в Европа достигат рекордни нива - пълна победа на зелената енергия !!!

Отива си богатия запад

Да са живи и здрави идиотите в САЩ, за да ни забавляват дълго. Наложиха ембарго върху Русия, ограничиха собствения си добив, за да станат "зелени" и сега Индия купува петрол от Русия, преработва го в различни петропродукти и горива и го продава на американците. ЕС си доставя русски горива по същия начин - през посредници. Но иначе спазва санкциите... Смях до сълзи Не съм си и представял, че може да има по-забавен цирк, от онзи, който съм гледал, когато бях дете.

пълен ташак. Руснаците продават с отстъпка на Китай и Индия, а после ония правят дизел, който продават с добра надценка на същите тия европейци, които наказват Русия като пазаруват през посредници. Няма лошо, и индийците са хора, бедна ядрена държава, има нужда от пари. Пък и тя е член на БРИКС все пак.

Май се дублирахме. Но, какво да правиш, това е положението ... :D