Bloomberg и Forfbes спорят кой е най-богатият в света - Илон Мъск или Бернар Арно

Двата индекса за пореден път се разминаха и показаха различни данни за нетното състояние на активите на двамата милиардери

Обратно в новината

Коментари - Bloomberg и Forfbes спорят кой е най-богатият в света - Илон Мъск или Бернар Арно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъск има тепърва да развива нови технологии. Мъкс няма лично богатсво а има развой и внедряване на несъществуващи технологии. Една технология, като Старлинк или Спейсех тепърва започва да носи приходи и да създава нови разклонения на технологични възможности. Докато цената на Луи Виетон е в ИМОТИТЕ. Не в дамските чанти. И имоти и чанти са с крана цена и капитализируемост. Носят рента а не приходи от производство и развойна дейност.

Не ви ли Прави Впечатление че тия Агенций Се занимават само с САЩ и Европа ??? Ей за това скоро Другите страни Ще им откажат Долара да си бършат Ануса с него !!!

Няма начин тия двамата да са по-богати от някой арабски шейх примерно.

Доста глуповатичко изказване. Няма начин ... от някой ... Ми що бе?

Богат е не този, който има много, а който не иска повече. Арабска поговорка

Поговорките са за глупците и раята, както и за вярващите!

Най кофтито за тези хора е че не могат да си похарчат парите, тогава за кво им са?

Те не трупат пари за да си имат да си харчат. Те правят бизнес. И когато бизнеса е успешен, благосъстоянието им се увеличава... Казаха ти че на Мъск основното благосъстояние е от акции в тесла. Са какво да направи - да каже ми на мен ми стига - затварям завода?

Най-богати са тези, които си имат собствени държави, с които еднолично се разпореждат, но те не присъстват в класациите. Мъск в сравнение с тях е беден студент.

В спора се ражда истината.

От ротшилд и други подобни дето дърпат конците на СЗО и дето командват куклата на конци, памперс байдън.

Пари са най-богатите в света. Тия индекси никога няма да ви покажат така наречените OLD MONEY.

Все някой трябва да играе театъра, повечето българи не се славят с много ум, затова за тях тази новина и като сериал. Много им се кефя как за шепа "банани" си губят държавата.