Близо 5000 влака са закъснели досега през 2021 г.

Реших, че не трябва да бездействам и да насърчавам не дотам доброто оперативно управление на холдинга, заяви министър Георги Тодоров във връзка със смяната на върха на БДЖ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво? Вие до 11.07.2021 ще ги пуснете да се движат по разписение ли?

БДЖ-то е сравнявано с европейските железници ... СМЯЯЯЯЯХ Повече се доближаваме до Индия и Пакистан ми се струва. Иначе ще трябва да се налеят едни мнооооого пари, които умишлено се отклоняваха с цел фалит на БДЖ.

И всичко започна още по време на приватизациите

Не е до закъснението, вижте им разписанията, за да може човек да си вземе автобус. Това съсипва БДЖ-то

И цените им са или по-високи отколкото на автобуса или съизмерими. Но автобуса е в пъти по-чист, по-бърз и по-сигурен.

30 годими храниле Галоя Топалова, зекил Байрам и Вежди Рашидов, вместо да се купят/поправят вагоните и да се оправи инфраструктурата. Типично за Бъшгария, Сърбия и подобни балкански хунти.

От 2021-ва са минали 180 дена. 5000 влака разделени на 180 дена са 28 влака на ден ....... Пичове, трябвало е да фалирате още преди поне десет години.

Верно ли имаме 5000 влака?!

Те толкова имат за цялата страна на денонощие. Много срамно, в нормалния свят са толкова по дадена линия на денонощие, но ние си стоим в 20-ти век.

Влак движещ се по разписание последните над 30 години:)))))) Тия наистина ли си мислят че сме чак такива идиоти?? Че то последните години по бай тошево време вече не се движиха по разписание-винаги бяха със закъснение.

От днес няма да има закъснения. Очакваме утре да си подадеш и ти оставката, заедно с шефа ти - Чорапа.

Вежди Рашидов какво бщо има с влаковете бе нещастник? Нека да позная-фен на дай България или на Слави нали?

За какво са ни влакове, като имаме магистрали с коловози?!

В БДЖ има недостиг на огняри, да наемат от Албания, ако не са ни изпреварили вече.

Чорапа???....аааа Борисов ли...че той вече го няма бе тролчо...Аре ходи да се друсаш с евтин наркотик

Е баш по сигурно не е с автобус...Особенно с тези нашите "хубави" магистралки

12 години на власт и пак ли продължавате да се оправдавате бе...

Вежди Рашидов (заедно със Зекил Байрам, Галя Топалова и т.н. ) участва е Груп, Етап, Груп/Етап и т.н. Фалираха Банка за зечделски кредит, защото не върнаха заемите) Купиха се явтобуси за по 20 000 евро на 200 000 км., продадоха им линийте и ествствено, че се съсипва БДЖ-то

Прекрасните магистрали съществували преди 12 15 или 20 години?? В България имам в предвид.

Няма царски железници, влаковете в България се движат със закъснение. Но какво да очакваме от човек който няма представа за какво говори.

Я моето момче да ми кажеш с кого Мая е ходила да си приказва? И с кого Славия обсъждал политиката?

Вежди Рашидов (заедно със Зекил Байрам, Галя Топалова и т.н. ) участва е Груп, Етап, Груп/Етап и т.н. Фалираха Банка за земеделски кредит, защото не върнаха заемите) Купиха се явтобуси за по 20 000 евро на 200 000 км., продадоха им линийте и ествствено, че се съсипва БДЖ-то. БДЖ-то не се подържаше и така потъваше. Естествено с участие на държавата. Погледнете и разписанието. 1час след реиса тръгва влака.

Сега да не са по-добри. Последните магистрали които се строяха се ремонтираха веднага след първите дъждове. И да говоря за магистралите които са се правили през тези 12 години.

БДЖ търпи пълен провал. Лошо управление, крайно нелогични действия и т.н. Пример: Вечерният бърз влак Бургас София, пристигащ на централна гара в 21 часа, сега преминава през северната ЖП линия( гара Яна, Кремиковци), където няма гари за слизащи пътници. За пътниците, слизащи на гара Искър, Искърско шосе за аерогарата и Подуяне, пътуването се удължава по време до 1 час. В същото време бързият влак от София за Бургас,тръгващ от централна гара в 16,15 часа си минава по традиционния път през Подуяне и гара Искър. Тези и множество други управленчески решения в БДЖ са причина за големият отлив от пътници. Във понеделник бързият влак София Бургас, тръгващ от София в 16,15 часа закъсня до Казанлък с около 2 часа. Накрая се взе "управленческо" решение за смяна на локомотива. Примери безброй!

Ама да не лъжеш нещо? Щото последно банките фалираха по времето на Виденов пък тогава етап Груп и прочие не съществуваха. Последната банка която фалира беше КТБ по времето на Орешарски. Значи не е лошо като лъжеш поне малко от малко да пишеш нещо вярно.

Би ли ми посочил за последните 40 години някой влак който да е пристигнал по разписание??

Явно не си пътувал с Юнион Ивкони.

Венци Стефанов сега ще го изкараш човек на Маямата ли бе ХАХАХАХАХА Сигурно и Киро ГЕЛА и той приятел с всички освен с Борисов и Горанов а? ХАХАХАХА егати жалките опорки... Кво ме ебе мен Мая Манолова....да не би тя да е била на власт 12 години...да не би сега тя да е на власт...Да не бби смешната им партия да има повече от 10%..... Тролските си разсъждения само в ПИК

Като лъжеш верваш ли си? Като го напишеш 50 пъти няма да стане истина. Я сега хлапенце недоклатено, що не кажеш кога е фалирала тая банка? И кога са създадени тия фирми за автобусни превози? Значи лъжите ви ги опровергават всеки божи ден. С факти и документи. И да знаеш че заветите на гьобелс които свят последваш не важат в 21-ви век.

последните 10 12 години почнаха да замират. Преди това редовно си пътувах с влакове през нощите и въпреки прикачванията само веднъж ми се случи да закъснее влака но беше една дебела зима през 2006та година. 4 години поред пътувах с влака Хасково - Стара Загора - Варна. Влака тръгваше 23:02 от Хасково и 5:30 сутринта беше във Варна....и както казах веднъж само се забавихме.

хахахахаахахахахахаахахахахахахаахахахахахаахахахаха Гербер говори за доказателства ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХАХААХХАХААХ

Добре, че не сме в Япония.......5000 харакирита......... на министри на транспорта......

Добре когато показваш че пишеш по поръчка или си някое хлапе дето сега на 15 16 години. Избери си кое от двете си. Хлапенце още по бай-тошово време влаковете се движеха със закъснение. Това че ти не знаеш или нарочно лъжеш е твой проблем. Само че аз съм пътувал с влакове 80-те години още и много добре знам че нито един не пристигаше навреме. Така че тая простотия последните 10 12 години да ти кажа ли къде да си я завреш??

Естествено че ще говориш за доказателства нещастен глупако. Щото за вашите лъжи на платените коментатори е пълно с доказателства. Но пък е хубаво когато такива като тебе признават че са абсолютно неразбиращи незнаещи и единствено повтарят като папагали.

Искам да кажа, че Боко Тиквата, твоя идол събра в последните 12 години само крадци около себе си, проверени във времето. В Случая като Вежди Рашидов.

Личи си че ти никога не си пътувал с влак. И много добре си личи, че ти си платения

Хубавите и лошите магистрали преди 15 години? Щото тогава имаше една единствена. Вълнистата магистрала на Станишев. Така че по-полека с лъжите става ли?

PEYTSCH

Никой не ги е броил, а на службарите не вярваме...

Личи си че си поръчков драскач. Да не съм бил синче на партийно величие че да съм имал семейна кола бе момченце? Ти какво си мислиш? Че като пишеш глупости няма да се намери някой който да знае повече от тебе и да те опровергае ли? Искаш ли документно доказателство хлапенце?? хайде сега отиди в народната библиотека намери документите на БКП и държавна сигурност. След което намери доклада на държавна сигурност относно-плачевното състояние на българските държавни железници. Наистина това платените коментатори сте много глупави хора. Не е лошо следващия път когато се опитваш да спориш с човек който е живял по това време и е използвал услугите на българските държавни железници да пътува из цяла България да си замълчиш и да се пробваш с някоя друга лъжа.

олигофрен...

След като имаш доказателства че вежди Рашидов е крадец отиваш ако щеш в някоя от телевизиите изправяш се с лицето си и името си и показваш на всички документите че тоя човек е крадец. Противен случай си оставаш просто един трол.

Защо ни мъчите с такива големи числа? 5000 - как точно се произнася, не всички знаем? Да бяхте написали - "Близо два влака не са закъснели".

Никой освен платените гербери не би ти повярвал. Това което пишеш е точно герберско тролене. Нищо не съм казал за семейни коли и темподобни глупости...точно понеже нямахме кола и се налагаше да пътувам с влак, понеже като студенти имахме 50% отстъпка(сега пак си има 50% отстъпка за студенти)... Личи си, че не знаеш много и как се опитваш да ме опровергаеш...като ме наричаш "хлапенце" или "партийно вееличие"?????? И какво общо има БКП и държавна сигурност с БДЖ в случая.....ето....ТИ ПАК ТРОЛИШ... Ти демек писа писа писа....и накрая абсолютно нищо не каза.

Хлапенце казах ти че е по-умно да замълчиш ама явно ти не си от умните хора. Повече от 40 години влаковете в България се движат със закъснение. Давам ти документно доказателство за това-докладите на държавна сигурност в народната библиотека. Самият факт че ме питаш какво общо има държавна сигурност показва че си някое хлапенце дето са го наели да пише коментари. Абсолютно всичко в комунистическа България имаше общо с държавна сигурност. Държавна сигурност се месеше абсолютно навсякъде. Или може би ти искаш да ми кажеш че по времето на последните години на комунистическия режим железниците са били зле, след това някак си магически са се оправили и са били перфектни? И точно последните 10 12 години изведнъж пак са станали зле??? Колкото до това кой на кого вярва-не става въпрос за Вяра хлапенце,става въпрос за факти доказателства и документи. Именно затова-заради лошите условия на БДЖ и за огромните им закъснения толкова бързо се разви междуградския автобусен частен транспорт. Или може би според нормативите хората са ги подкарвали с ритници към автобусите и са им забранява ли да ползват влаковете? Наистина е смешно когато слушам такива като тебе, дето се мъчат да ми обяснят че България всичко лошо е станало последните 10 12 години. Особено след като съм живял последните години на комунизма и съм преживял целия преход до сега.

Айде леко със защитата на крадците. И аз съм живял по “онова” време и основния ни транспорт бяха влаковете - експресите много рядко закъсняваха, ако има нужда от разминаване се правеше за сметка на пътническите. Беше чисто и удобно, па малар и спартанско, а сандвича с масло и шпек от РСВ вагона го помня и до днес. България изстрада прехода си и тъкмо когато започна да набира скорост и да се учи как се развива средна класа се появиха ГЕРБ и зачеркнаха целия прогрес - в бизнес, в земеделие, в инфраструктура, в енергетика - общо взето навсякъде. Тия празни приказки на седянките на анонимните гербаджии, моля.

Ето това пак е тролене бе.... Нищо съществено не казваш, и не отговаряш на това което аз съм казал... Ти си повтаряш това което са ти пратили на емайла.

Единият трол привика подкрепление. Паникьор че кога по-точно се оправяла държавата преди ГЕРБ? По времето на Виденов може би? По времето на царя?? когато предизвикаха хиперинфлацията и хората гладуваха беше много по-добре отколкото е сега? Преди 12 години колко беше минималната работна заплата и колко е сега? Брутният вътрешен продукт колко беше и колко е сега? Значи и двамата сте толкова жалки че просто няма накъде. Дадох ви конкретен документален пример. Там е описано закъснение катастрофи амортизирана инфраструктура амортизиран подвижен състав. А вие двамата тъпо упорито ми обяснявате че видиш ли някак си след тоя доклад без да се закупува и ремонтира инфраструктурата и подвижния състав железниците изведнъж са се оправили. 20 години след 10-ти са били перфектни И ей тъй последните 10 години са станали зле. И за двамата-имам роднини в Бургас и във Варна. Всяко лято съм пътувал до там. Всеки път влакът беше със закъснение. Поради липса на друго за правене семейството ми сме обиколили с тия влакове цяла България. Пък вие продължавайте да си карате на Вяра. Да спори човек с такива като вас дето вярват-все едно да споря с фанатик има ли Бог или не. нито той нито вие се интересувате от доказателства документи и така нататък-вие си знаете аз вярвам и толкова.

Продължаваш да се излагаш а?

Аз мислех, че са всичките!

Много добра новина. След като е отстранен проблемът, от утре нито един български влак няма да закъснее. Никога повече! ;)