Бизнесът притеснен от евентуален мораториум върху вноса на отпадъци

Възможно е български рециклиращи предприятия да останат без необходимите суровини, съобщават от БСК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разяснят как приравниха "стоки" със "отпадъци" за да им заведат писъмцето в МОСВ. Колкото и некомпетенти да са там (след последните събития е малко вероятно да оборят подобно твърдение), пак би трябвало да ги болят коремите от смях! Ама верно ли на боклуци лежи българският бизнес!? Боклуци!

Кой се крие зад тези асоциации? Кой бизнес, или по-скоро чий бизнес зависи от отпадъците? ....престъпници!

Бг. бизнес = бг. мафия

Руслямска държава винаги е готова да помогне като внесе 100 000 до 200 000 шаломолистика.

Бизнеса с лекота ще изтрови всички Българи после ще вкарва имигрирали патладжани за да ги отрови и тях.

Ах, Б И З Н Е С Ъ Т ! Трябват ви боклуци, иначе можа да фалирате ? Ами в бизнеса има и фалити, бе, драги чорбаджии.

нашият бизнес с боклук само ли работи? браво бе.

Е , какво става сега ?! Италия не иска да си "оправя" боклука ?! Явно този боклук цапа ! А на нашият бизнес не му пука дали цапа , като че ли те са запазени от мърсотията , те да вземат парите пък всички останали да му мислят и се оправят сами !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не плащат нормални заплати,боклуци за суровина,с болничните прикараха държавата,на тираджийте минимални осигуровки и после нищожна пенсия,а цял живот на колела,няма баня,суха храна и и това ми бизнесмени ,,боклуци ,боклуци внасят,,

Това сега ще да е "светлата част" от бг бизнеса с боклука. А "тъмната част" - онази, за която Баце се похвали че е преборил, а която ЕК отчита като най-висока в ЕС ( 37%), си кюта и си действа! Предлагам на светлата част от боклукчийския бизнес вместо да се притеснява, да хуква към прокуратурата и да докладва - в един бизнес, особено ако си отдавна в него, се знаят помежду си - - кой, как и с какво работи. Действайте, бе;) Няма кой "да ви страхува", ако всичко с вашите боклуци е законно и на светло!;)

Не се притеснявсйте. Роми и путлерасти вде още има.

Аз си мислих, че това с рециклирането се прави с цел опазване на околната среда а то какво било, голям проблем, че няма боклук. Бизнеса да се изнася към Италия, там явно има много боклук и не искат да си го рециклират сами.