Коментари - Бившият шеф на АЕЦ "Козлодуй": Имаме нужда от нов реактор, купените вече са неактуални | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали мъу някой грош на тоя педераз ..Въглищата са минали..АЕЦ е бъдещето.. Вестинхаус ,защо не почна да строи през 2014??.Защити не е актуална ..Вестинг е пирамида ,. Кух фонд..Дърво..

и то при положение, че ги имаме реакторите, а сега изведнъж - ще купуваме Хамерикански реактори.... Тъй ли ви пее еврогейското радио на Хамериканската честота бре, дупелизци и дупедавци, евроатлантическо сбъркани? Ващу мами безродници.... Да бъде смърт. Амин

Браво Вальо, само има един проблем - Уестингхаус още на са завършили реактор на собствена територия - 7 години забава и двойна цена до тук. В Китай има един и половина, ама май китайците си ги завършиха...(?!)

Имаме нужда от нов директор за АЕЦ

Колко много хора за разстрел има в малка България?!!!!!!!

2023-02-07 22:54:36 4 bloka (нерегистриран) За съжаление не 2 а 4 блока закрихме. Като 1 и 2 втори блок ни накараха да разрушим непоправимо и не могат да се пуснат , а 3 и 4 са дълбоко консервирани и могат да се пуснат. Това се знае от всички от Козлодуй и от повечето стари енергетици , но никой пиклив политик няма смелост - да тропне с крак и да каже - ток трябва - пускаме 3 и 4 блок... ===================== Ако трети и четърти блок са само консервирани, ние трябва да можем да ги пуснем щом една Македония не може да си спазва договорите защото Европа изисква от нас да ги спазваме да им върнем 200 или 300 милиона които ни платиха за затварянето на 3 и 4 блок и да ги пускаме, разбира се проблема е в Горивото че не трябва да е руско, да ама Французите си вкарват 50 процента от горивото от Русия, за тях може за нас не може, Проблема е че такива като този ги дават от телевизионите студия вместо от затворнически килии, и тоя трябва да служи за назидание, а не да му гледаме гима по телевизионите студия

тая бивша политически назначена фигура Николов разбира се говори политокоректно за "неактуални" реактори. Новите ВВЕР-и, които бяха предвидени и за Белене, са си съвсем актуални и се експлоатират в Русия както и се строят в Турция. Но поради политическата ситуация богатата България ще се изръси за още реактори на двойни цени. Нека си говорим нещата в прав текст.

За 30 милиарда у Банкя АЕЦ !

там нека настроят хранилището за радиоактивни отпадъци, което ще ни е нужно след договора за диверсифицирано ядрено гориво

Тези които купиха и спряха техника за милиарди народни пари са директно за затвора. Наглостта им е толкова голяма, че пак се натискат за избори, но политическият периметър е зает само от мутро-партии и няма за кого да се гласува.

Тоя боклук при Цветанка Ризова толкова глупости наговори.На въпроса -това американско гориво за АЕЦ по-евтино ли е?Идиота започна да овърта и така и не отговори.Ще бъде като с газа-купуваме от Турция руска газ.А кажете ми ,че е по евтина.Хубав ден .

ㅤ

Ще бъде като с хартиените самолетчета - ще се поръча нещо, с авансово предплащане, което ше бъде по-старо от "неактуалните" и ще дойде, ама друг път.

Поредния дупедавец и мошеник!

8 реактора ф17 блок 815 които не съществуват. да ги предплатите. неактуално е да си бивш шеф и да споменаваш САЩ

Ще надхитриме Ердоган, ще му дадеме реакторите за скраб, да си замърсява природата.

точно така. И от тоя скраб ще си направи два нови централи за без пари. Историята се повтаря с Белене.

когато бяхме с “лошата” Русия строяхме ядрени централи, изстрелвахме космонавти и населението ни се увеличи с 3млн. Всички бяха образовани. Сега обратното - тотална разруха и деградация, за образование да не говорим. Само еврогейски, малоумни тролове.

сега дадохме 2 централи на американските ни приятели и закрихме 2 блока от АЕЦ… развиваме се…

За съжаление не 2 а 4 блока закрихме. Като 1 и 2 втори блок ни накараха да разрушим непоправимо и не могат да се пуснат , а 3 и 4 са дълбоко консервирани и могат да се пуснат. Това се знае от всички от Козлодуй и от повечето стари енергетици , но никой пиклив политик няма смелост - да тропне с крак и да каже - ток трябва - пускаме 3 и 4 блок...

приятелството със САЩ излиза скъпо, а те още едни визи не искат да отменят.

Питайте Тиквата-Борисов, той надълго и нашироко ни обясняваше преди 10години, колко е ненужна на България втора АЕЦ... Сега наглия мишок се е скрил и не смее дума да обели по въпроса за лъжите, които изричаше една след друга само да не го пипат американците и да продължи да краде!

не беше само той - цялта демократична евро-атлантическа пасмина ревеше в хор.

Това са сериозни работи. Едно магаре да се върже за тук не става .

Говореше се нещо че имал баничарница преди да го направят шеф, но се представи добре в предаването оплю добре белене, а бати бойко се прикрива зад такива, и веднага го назначиха, за шеф

Не мое си смени сам крушката у кенефо без да ги тресне токо.. Енергетик е колко баба Пена е космонавт.

А от нова песен за АЕЦ Козлодуй нямате ли нужда, че да ви напиша? Щото старата сигурно вече ви е омръзнала, а и не беше много кадърна въпреки десетките хиляди похарчени от нашите данъци. А с по-голямо удоволствие безплатно бих ви написал един траурен марш след като са ви разстреляли.

При наследника на Топлото, Наско педераско, не при баничара.

Е къв експерт е тоя?

От баце, и двамата иначе са некадърници.

Мазен и гнусен гербаджийски боклук от помийна яма е този.

  Не знам колко ще "помогнем" на региона но със сигурност ще помогнем на господата които ще се занимават с това че и на голяма група лапачи около тях. Както междувпрочем винаги е било. Народа ще плати за масрафа на "народните избраници ( или изедници)".

Боко Тиквата и Овчаров да върнат милиардите за руските чайник!

Тоя го направиха шеф на козлудий защото много успешно лобира срещу белене, когато ни трябваше и беше евтин и възможен заради атаката срещу ядренара ни енергетика ги направиха шеф на коьлудуй и ако нв греше по негово време нарязаха 3 и 4 блок които можехме да пуснем ако не ги беше нарязал, ако беше в затвора щеше дс е по полезен

Стига с тия глупости. Старите реактори и те бяха неактуални, а Русия си ги монтира набързо и вече години наред ги ползват в Краснодар. А ние направо им ги подарихме, уж че за нищо не ставали...

От няколко години ремонтират ПАВЕЦ-а и не могат да го оправят. Как ще построим АЕЦ. Това са някакви нереални фантазии. Трябва да строим единствено далекопроводи към сиседните страни да има как да внасяме електричество, защото с тези некадърници до няколкото години и топлофикация София ще закрият. Там нищо не е построено или подменено последните 35 години, само сменят тръби и то не магистралните тръби а кварталните.

Такива експериментални реактори по добре не. Дано се вразумят.

Колко ли пари е взел този, за да се бута така. Не не това не е корупция, всичко е законно, лобираме, лобираме. До милионче в офшорна сметка или взета от адвокат срещу 7% такса и почваме рекламната кампания.

С едно елече даже у жегите . Май беше вечно умрял от страх и под елечето криеше пистолета

Добре че са те махнали. Да поръчаме от Китай те са най евтини ...

На баце му пробутали още тогава реактори, дето се знаело че мае ще ги забрани след година две

Дефинирайте "неактуални"?

Още ли се чудите че този е бил директор на АЕЦ Козлодуй и Плевнелиев президент !!! Ами след Кирчо Про100то вече нищо не ме учудва !!! ха ха ха Затова макетата се ебават яко с нас !!!

купете още два и ги дръжте 10 години някъде, няма проблем...после ще купин пак нови

marketor

перефразирам - "БАНИЧАРЮ, не по високо от баничките" т.е гледай си баничките и лижи задника на оня в зайчарника, бместо да се изказваш по теми, които е са ти ясни

Колко може да е компетентен един баничар по темата за ядрената енергия?6

Във Всеки вид бизнес също има риск от загуба,реалната икономика не прощава грешки,а и голямомото количество пари също може и да носи съответно големи загуби,никой не обича да губи пари и бизнес но това е като раждането и смърта,болният бизнес,болната държава,със болините политически лидери и партии умират за се роди нещо вече по добро за хората!

Ами той защо не е купил докато е бил директор, ами сега говори?!

Ного си тъп, баце!

Баничар ,,бивш шеф на АЕЦ,,:))) Боко все такива ги назначаваше ,,магаре за президент,, :)))

Тя тази демокрация за 35 години не можа нищо да построи. Как ще построим АЕЦ и откъде ще вземем кадри да работят с него и да го строят никой не му е ясно. Трябва да мислим нещо по-просто като за изостанала нация каквато ставаме за съжаление. Всички паралелки и висши специалности свързани с Атомна енергетика за сакрити, учебния реактор в София е закрит, няма кой нито да го построи този реактор нито да работи с него.

Бай Тошо беше прав ,, това което построихме не можете да го боядисате,, :)))

Съсипа АЕЦ-а. Сега тоя със закуските тръгнал да обяснява ,че ни требе реактор. Че ни требе нов АЕЦ го каза още бай Тошо, ама вие ебахте мамата на държавата.

се изчистим от руската сволоч няма да имаме такива проблеми...

Добре че беше руската сволач, че в момента да си на светличко, топличко… че и да може да си продадеш задника за жълти стотинки.

Бат бойко и ордата му куче дърпа съмулитъ

Интересното е не това което говори този. По интересното е, как така е бил на толкова висок пост, и какви ги е забъркал по негово време? Ясно е, че е неадекватен и за кравар, а камо ли за подобна длъжност… Май плаче за ревизия!

Той беше на поста Директор на АЕЦ от ГЕРБ! Какво има да разбира - важното е да усвоява пари!

Баничар. Това произвеждаше и разнасяше по магазините.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Купените вече реактори са неактуални, допълни той. " Новия Service Pack ли е излязал? Ееееех, народе.....

А тези американски даже са неприемливи никъде! Имат само инсталция в Китай и то след подобрения! Вижте само - от самите китайци! В САЩ не са ги сложили никъде!

Изложете поне купените реактори да се снимаме с тях. За какво платихме 3 млрд. лева ?

Ти си объркан!

Вика си кви са тъпи тия българи как ги прецаках и зех евраците!

Влизането ни в ЕС беше явна продажба на България! Взеха си хорицата комисионните!

Пропагандата не спира! То нали за това й се плаща... Нак-вероятно думите му са изопачени, или и той е в играта и затова не може да му се разбере нищо от бръщолевенето. Някакава по-конкретна дефиниция на неактуален реактор да знаете? Най-вероятно неактуален значи непозволен от господарите! Как се превърнахме тихомълком в американска колония ми е все още загадка. Как множеството от хората не се усетиха че всичките медии са изкупени и вързани на хранилка към господарите ни? Лекотата с която ни карат да вървим срещу националните си интереси е меко казана впечатляваща!

Не се чуди това е проверено многократно. Даже и твоята реакция е известна и не е фактор който да влияе на грабенето.300 годишна практика на манипулация е това не е шега работа.

Кои са актуалните реактори в света в момента. Но той не може да различи графитен от водоводен реактор, камо ли да знае различните поколения от един и същи тип. Да вярвате на тия е като да вярвате, че селския месар може са направи бъбречна транспланрация.

Да изчезнем от територията ни. Дано един ден я населяват хора горди, които ще се грижат, обичат и милеят за нея. Ние сме най продажното племе на земята. Съсипахме и море и планини. Засрано с бетон и пластмасови бутилки и торбички.