Бившият енергиен министър отрече да е сключвал договор за газ без търг

Александър Николов: Обвиненията срещу мен са повдигнати, защото трябва да има обвинения

Обратно в новината

Коментари - Бившият енергиен министър отрече да е сключвал договор за газ без търг | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой изобщо ще си признае такова нещо. Всеки обвинява другия, голямо задкулисие и политическа игра. Аз съм потребител на синьото гориво, цяла зима се чудихме как да спестим повече и същото време да ни е топло вкъщи, заради такива като Вас. Нито веднъж не чух предложения за това как може да се компенсират потребителите, както правят другите нормални европейски страни. Моля Ви помислете за народа си, за да спрем да бъдем енергийно бедни.

Всъщност най-важното от всичко не са скандалите и обвиненията, а че в крайна сметка не останахме без газ. И то в една много критична ситуация, в която ни постави Русия. И се радвам, че "анализаторите" в българия не се оказаха прави като прогнозираха, че ерата на газа приключва.

Я каква изненада! Аз очаквах да каже " Ами много незеконни сделки сключих,ама не очаквах,че ще ме хванат"

Много далавери, Много нещо. Много дразнещо е че един баща е ходил да върши същите далавери. А той е много нахален и нагъл, така е научил и сина си. Та питам аз, къде са законите, къде е правосъдието. То и реформа да се направи, като не се спазват е все тая.

“ Бившият енергиен министър отрече да е сключвал договор за газ без търг” Без изобщо да коментирам по същество, само вижте, само се замислете да момент - в България мутрите на власт до там ни докараха, че да се повдигат обвинения и да се спори дори за очевадни, за принципно трябващи да са БЕЗСПОПОРНИ ФАКТИ! Този абсурден опортюнизъм и безцеремоннна наглост да се разпространяват и твърдят очевадни лъжи и не само да буксува, но о да се компроментира и деградира цялата държава е единствено възможен, защото е умишлено и последователно унищожена съдебната система от инсталираните от мафията главни прокурори и висши магистрати-корумпирани зависими марионетки.

На тоя к'вото му кажеха Киро и Кокоро чинно изпълняваше. Дори и договора с Газпром безхаберно спряха, за да купуват същия газ по-скъпо през посредници.Да не говорим за безумието с втечнения американски газ-продажник.

Ще изгорят бушоните на шарлатаните. Затова мислете на 02.04.!!!

Той и министър не е бил, Булгаргаз е бил:))) Аз не беше, брат ми беше, аз в джоба му седеше:))) Киро каза, че е договорил танкери с газ, но пък от друга страна това било работа на Булгаргаз:)))) Някакви странни оправдания, малко детски. Чистачката на Булгаргаз договаря танкери, газ, министърът на енергетиката и Премиера само се снимат по телевизията. Добре, че Ради успя да оправи кашата, която забъркахте. Оправи я виновно и гузно, защото той ви натресе на този окаян народец. Вземете се по един плод-зеленчук в квартала, започнете в Джъмбо мениджъри средно ниво, Кирчо да си продава кисело мляко от моркови, Асен да си прави измамите на ръба на закона. Кому е нужна тази мъка, безпаричие и стрес за 6-7 милиона нещастници?

шантаж и бухалка, типично в стила на главния картоф от прокурватурата. Но, още малко и всичко ще му излезе през носа и през гъза, още малко ще поживее в облаците на илюзията, но като се приземи ще бъде рязко и катастрофално.

ПЪЛНИ ГЛЛЛУППОСТИ!!! КАК СЛУЖЕБНОТО МИНИСТЕРСТВО НА ЕНЕРГЕТИКАТА И ДЪРЖАВНИЯТ " БУЛГАРГАЗ" ПРОВЕДЕ ТЪРГ ЗА ГАЗА, А ТОЙ НЕ МОЖА!!! ПРОСТО ПЪЛНИ ГЛЛЛУПОСТТИ!! ДАНС ДА НЕ ДРЕМЕ!!!

Очевидно служебното министерство си е правило реклама. Никой не ви е виновен, че сте прости.

Уж не си от ПП, пък и ти мно-о-ого лъжеш!

Сашко изглеждаше неадекватен от самото начало, а то се оказа.... истина!

Тоз младеж ще опере пешкира!!!

ЗАСЛУЖЕНО!!! ПО УСТНА ЗАПОВЕД ОТ АСЕН И КИРО - НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ! КОЙ КАЗАЛ? А ПО- ВАЖНО Е КОЙ ПОДПИСВАЛ!!!КИРО И АСЕН ЩЕ СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ И ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ДРЕМЕ!!! ТЕ СА НАГЛЕЦИ ОТ КЛАСА!!

88 милиона напред платени от държавата, 10 човека да са в играта,тоя глупак ако не е взел поне 2 милиона е егати и тъпака

Пътник е тоя Кирчо и кокорчо ще си измият ръцете с него, като е тъп така му се пада.

тоя май разчита на слабата памет на хората, а? Той беше първият тогава, който каза, че щял бил да намери рубли за да се плаща газа на Газпром, ама Кокоре тогава го сръга в ребрата и му каза да не приказва глупости в публичното пространство! Некадърникът на Славчо Учиндолеца.

Ще лежи в затвора Сашо кеша,хаха