Биткойнът се срина под 17 000 долара

Най-ниската стойност за последните пет години е била 9928 долара, регистрирана през ноември 2017 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още от стойностите в заглавието си личи че статията за нищо не струва. Нито годината нито най-ниската отговарят. Даже не я и прочетох

Печелят тези, които купуваха на по 50 долара. Сега печелят тези, които перат и тези, които определят какво да пише по медиите. Другите трупат опит и сметки за ел. енергия.

Само да попитам. Ако отида до магазина да си купя хляб, сирене, салам и една бира, да речем, като платя с един биткойн, в какво ще ми върнат ресто. И моля някой да ме информира как се казват на биткойнта малките, че да не ме преметне бакалинът с някоя измислена валута.

Имаш си карта може да си купиш нещо и за 5стотинки ако намериш такова и ще тв чарджат точно равностойност на 5ст по курса,в момента

Има ли още балъци да верват в биткойн и подобни ?!? Че то вярата в дядо Коледа е доста по смислена!!!

познавам 3-ма дето вече се пенсионираха на 35 години . тъпото е че на 2-мата от 3-те аз им го показах

В грешка си. Пенсиониран комарджия няма. Няма и такъв, който рано или късно не изгърмява. С всичко, което има, включително и с това, придобито преди да се захване с комара.

Пирамиди, фараони и балъци за милиони.....

Биткойнът е вечен! Доларът и еврото умират и изчезват.

Криптото е като вярата в Демокрацията с която излъгаха преди 30+ години, за да влезем в капана на САЩ и запада! Превърнаха ни в Плячка!

Понижение с 0.05 е нищо. Проблемът е, че за толквоа рисков и съмнителен актив, загубата на годишна база е колосална. А и от ЕЦБ вече обявиха публиучно - "това НЕ Е подходяща инвестиция!" Обясниха защо, цитирайки ме почти дословно. Информирайте се сами. Доживях ЕЦБ да е на моето мнение и то на патерица. ПС. Друзя, копачи, няма вече баница, кравата е в мен...с

Срина се, ама преди 20 дена, защо чак сега излиза тая статия...

но не ми се обяснява каква е връзката

Броят на биткойните в обращение не се е променил. Променила се е "пазарната им капитализация", което е нещо много имагинерно. Това е текущата блойка на биткойните (floating lot), умножено по текущата им цена, което на практика представлява желанието на разни хора да "инвестират" в биткойни. Губят само милионите леваци, които "инвестираха" на 62,000 долара за биткойн, слушайки ескпертното мнение на шофьорите на такситата им, как тази инвестиция "е 100% сигурна". Един от най-сигурните ( и стари) сигнали за излизане от позиция е, когато започнеш да получаваш такива финансови съвети имено от шофьора на таксито ти.

Не философствай, а кaжи с колко се вътри, та да се посмеем малко.

Ако го погледнем от друг ъгъл, Нищо не сте загубили! Нека ти проследим логиката: Имал си преди година 5 биткойна, които са били на цена 2 апартмаента в София. Сега имаш пак 5 биткоина, на цената на един гараж в София. Ама нищо не губишп, защото имаш 5 биткойна. Така де, ти смяташ вечно да си ги държиш и не щеше ниаквки блага, стоки, услуги или финанси насреща. Щастлив си с биткоито - смисъла на живота ти.

А защо криптовалутите ги представят като златни монети на картинките!? Лапнишараните да кълват по-лесно ли!?

Вярата в криптото е много подобна на вярата в комунизма. Има повече общо с фанатизъм, отколкото със здравия разум.

Koгато биткойна удари 60,000 долара, големите разбирачи твърдяха, че щял да стигне 100,000 долара и се набълбукаха здраво. Сега са ядосани, траят си и "вярват" в "светлото бъдеще" на биткойна.

Много са прави анализаторите, само че сривът ще е под 10К долара и много преди края на 2023.

До 1 рубла има време!!!

Да си купиш цифров код и да го съхраняваш в компютъра или на флашка. Срещу 17 хиляди. Голяма далавера.

Айде народе, който разбира тук се спира.... Взимай на безценица, купуваш на 17, продаваш на 15.... купуваш пак на 13, продаваш на 8.... богатия става по-богат, а разбирача трупа опит и разбира още повече!

Честно да ви кажа, искам да си купя 2-3 биткойна, но нямам желание.

"срина" = 0.05%

Като почнете да си пишете с гъзо,... ама е така, да си пълните сайта

Няма лошо!

"Биткойна си стои стабилно около 17000 долара от доста време." Да, бикойна си стои стабилно на 17,000 долара, след като точно преди една година беше 65,000 долара.

така става с фиатните пари. няма обезпечение, няма покритие, няма гаранции от банките. кОпайте! и не бъдете лакоми!

Ружа Игнатова ли ви каза, че криптото е бъдещето?

В криптопирамидите съм инвестирал точно $000,000.00. Нека балъците да му мислят!

Биткойна си стои стабилно около 17000 долара от доста време. Не знам къде Дир бг гледар?

Точно така - от един месец е на такава цена, откакто излезнаха първите съобщения за срив на FTX борсата.

Шилo

На печелившите - ЧЕСТИТО!!!

И балъци за милиони. Абе, ако пуснат един туит, че тесла ще се продава за биткойни дали пак ще скочи:))) Като миналия път.

Биткойнът се срива под 17000 USD. - Всички крипто сайтове го отразяват за минути. - Всички финансови медии коментират същия ден. - Всички социални мрежи се пълнят с постове по темата същата вечер. - Всички останали медии коментират на следващия ден. ... - След 2 седмици в Dir.bg: Биткойнът се срива под 17000 USD. :)))

Киро брейка ли ви каза ПИРАМИДА.

Приятел,защо не ходиш да пишеш статии за времето или за световното в Катар.Крипто новините тип копи пейст ,чил не дочул не са твоето нещо .

чуек чуек! всеки кОпува колкот заслужаааа. биткойн е бъдищиту чуек!

2 декември се сринал под 17000???? Вие къде се намирате, той беше 15000 цялата минала седмица и част от тази бе!!!