Биткойнът поскъпна силно днес

Котировките му на платформата Bitstamp достигнаха 21 502 долара или дневен растеж от 2,37%

Обратно в новината

Коментари - Биткойнът поскъпна силно днес | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неграмотния малоумник с главните букви и тук е осрал боклука му с боклук.

ПСЛЕДНО,ЧЕ СИ ЛЯГАМ! БЪЛГАРИТЕ,ТРЯБВА ДА СЕ-ГОРДЕЕМ! КАТО-“ПРОСТИ ГАНЮВЦИ”,СМЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ В КЛАСАЦИЯТА НА: ОГРАБЕНИ КАМИЛЧЕТА! НАБОДЕНИ С-ТЕЧНОСТИ!!! И В ЧЕЛОТО НА-КЛАСАЦИЯТА,КАТО-СОБСТВЕНИЦИ НА: ИМОТИ! ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ! “ДЮШЕЦИ”!!!

Защо ВИНАГИ тази измама, наречена "валута" се визуализира под формата на златни монети, а след това се използва уточнението - дигитална ??????????????????????? Дали по този измамен начин не се внушава подсъзнателно на дебилите, как това е нещо много ценно …..

Голяма статия.... евалата на жорналиста....

Как може да наричате тази измама - валута ?! Каква валута е това средство за пране на пари и финансиране на тероризъм ….

Решил ида се нарекат валута, така им викат. Например ти можеш да се преименуваш на Лауреат Нобелов и ще трябва така да ти викаме.

ГЕНИАЛНО Е,КАК ПРОСТАТА-ИЗМАМА,СИ РАБОТИ ОТ-ВЕКОВЕ! ПРЕДЛАГА СЕ НЕКАКЪВ-“АКТИВ”: ИМОТИ! АКЦИИ! КОЙНИ…! ЛУКОВИЦИ! ПОДЛЪГВАТ-ДЕБИЛИТЕ,ЧЕ Е МНОГО ИЗГОДЕН МОМЕНТ,ДА ВЗИМАТ-КРЕДИТ,ВАДЯТ ОТ-ДЮШЕКА…ЩОТО ЦЕНАТА НА-АКТИВА СЕ-УВЕЛИЧАВАТ!!! ДЕБИЛИТЕ-ИЗСТЕРЯСВАТ,НАДУВАТ БАЛОН,НАБАЛБУКВАТ СЕ С-КРЕДИТИ…! СРИВАТ ИМ ЦЕНАТА,ВДИГАТ-ЛИХВИТЕ…ИЗЕМВАТ ИМ-ВСИЧКО,И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА-ДЪЛЖАТ!!! И ПАК,И ПАК…ДО БЕЗКРАЙ! ДЕБИЛИТЕ,НЕ МОГАТ ДА СИ-ПРЕДСАВЯТ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ-ЗАДЕЛЯТ,КУПЯТ…И ТО САМО ТОВА,КОЕТО ИМ Е-НУЖНО!!! АЛЧНОСТА И-ПРОСТОТИЯТА,СА-БЕЗГРАНИЧНИ! ЛИЧНО НА МЕН,НЕ МИ Е ЖАЛ!

И балъци за милиони:))))))) Пускайте си по-често тази песничка.

МНОГО СМЕШНО Е,КАК ПЕРИОДИЧНО ПУСКАТ-“НОВИНИ”…МЪСК,ГЕЙТС,БЕЗОС…”ЗАГУБИХА”,ЕДИКОЛКО СИ СТОТИН-МИЛИАРДА! ТАКА-ОГРАБЕНИТЕ ДЕБИЛИ,СЕ ЧУСТВАТ-СЪПРИЧАСТНИ! ТЕ НЕ-“ГУБЯТ,БЕ ДЕБИЛИ! ЩОТО ТЕ ГИ-СЪЗДАВАТ ТИЯ-АКЦИИ,ИЗЕМВАТ ВИ,ОСТАВЯТ ВИ ДА СЕ-НАДЛЪГВАТЕ С ТЯХ!!! НЕ СЕ ВЪЛНУВАТ,КОЙ-ДЕБИЛ Е СПЕЧЕЛИЛ,КОЙ-ДЕБИЛ Е ЗАГУБИЛ,В НАДЛЪГВАНЕТО ПОМЕЖДУ ВИ!!! ТАКА И С-“КОЙНИТЕ”!!! НАКРАЯ-“РИТАТ КАШОНА”,СЪС-ЗАЛОЗИТЕ! ДЕБИЛИ!

Тези златни кръгли биткойни на снимката са нарисувани красиви като слънце от създателите на пирамидата само стръв за бъдещите мераклии за бързо забогатяване. Незапознатите биха си помислили, че може да насипеш кило-две от биткойн монетките в торба и да ги занесеш във трезор в банката. То това внушение е и основна стръв за балъците. Биткойнът е математически алгоритъм и струва само колкото някой полакомил от слуховете за бързи пари се е готов да ти брои за него в момента - сам по себе си не притежава никаква реална стойност.

МНОГО ПОКАЗАТЕЛЕН ПРИМЕР,Е КАК-ДЕБИЛИТЕ ИЗТЕРЯСВАТ,купувайки-ЛУКОВИЦИ ЗА ЛАЛЕТА!!! ЦЕНИТЕ,СТИГАТ-БЕЗУМНИ НИВА! ДЕБИЛИТЕ,ТРЕСКАВО…ВАДЯТ ОТ-“ДЮШЕКА”,ВЗИМАТ КРЕДИТИ ОТ-ЛИХВАРИ,РАЗПРОДАВАТ:ЦЕННОСТИ,ИМОТИ…ДА НЕ ИЗПУСНАТ-ДАЛАВЕРАТА”!!! НАКРАЯ-ИЗТРЕЗНЯВАТ,СЪБУЖДАТ СЕ,БЕЗ НИЩО,ОСЪЗНАВАТ,ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО,КОЕТО ПРИТЕЖАВАТ,Е-ЛУКОВИЦА ЗА ЛАЛЕ! И-ДЪЛГОВЕ,ДЕ! НИЩО НОВО ПОД-СЛЪНЦЕТО!!!

На един умрял балък се раждат нови трима.

ПОДПЛАШЕНИ ВЛОЖИТЕЛИ В-NEXO,ПРОДАВАТ,НА ЗАГУБА-ПОЕВТИНЕЛИ КОЙНИ,КУПУВТ-ПОСКЪПНАЛИ-КОЙНИ! И ТАКА-БЕЗКРАЙНО,ДО-ПЪЛНО ЗАНУЛЯВАНЕ! ВСЕ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ СЛУЧАЙНО ХВАЩАТ…КОФТИ МОМЕНТ!!! ТО НЯМА-ДОБЪР МОМЕНТ,ЗА ВАС,БЕ-ДЕБИЛИ! “ЕХ,АКО БАБА МИ,БЕШЕ-ДЯДО МИ”(АКОБЯХ-КУПИЛ ТОГАВА,ИЛИ-ПРОДАЛ ТОГАВА)!!! ДЕБИЛИЗМЪТ,ТРЯБВА ДА СЕ-КРИМИНАЛИЗИРА!!!

А господин Криптомир какво ще изминджа по въпроса?

НЕОБЯСНИМО Е,КАК ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН,ОГРАБВАТ-ДЕБИЛИТЕ,И ТЕ НЕ СЕ СПИРАТ! ИЗЕМВАТ ИМ: ПАРИ! ЦЕННОСТИ! ИМОТИ..И ИМ ПРОДАВАТ…МЕЧТИ! ПОСЛЕ СЛЕДВАТ: ГОЛЕМИ ДЕПРЕСИИ! ВОЙНИ! БОРСОВИ СРИВОВЕ! ФИНАНСОВИ КРИЗИ…АБЕ НЕЩО! ЗАНУЛЯВАТ ГИ,И-ПАК! ДЕБИЛИТЕ,ЩОТО СА: ПРОСТИ! НЕСПОСОБНИ! АЛЧНИ! МЪРЗЕЛИВИ…ПАК СЕ-НАРЕЖДАТ,НА ОПАШКА ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ!!! И ТОВА Е ДОБРЕ,ЩОТО ПАРИТЕ,НЕ СА ЗА-ДЕБИЛИ,ТРЯБВА ДА ИМ СЕ-ИЗЕМВАТ!!!

Ами, истинсмото забогатяване е възможно само ако имаш сериозен начален капитал и среда която пази този капитал от посегателства. От там нататък ще зависи и от трудолюбието ти , интелекета и куп дръуги фактори. Обаче без първите две не можеш да постигнеш абсолютно нищо. Какъв е начина ако не си роден със сребърна лъжица? 1. Да има адекватни родители и талант. Те да ти помогнат да натрупаш човешк икапитал и да станеш професионалист 1 н а 100 (не е на всеки). След това към пенсия може би ще имаш парите, които да дадеш на сина си и той вече ще има начлания капитал на минимум. 2. Да излъжеш, ограбиш, отнемеш (повече хора опират до това, отколкото си мислип) 3. Да извадип късмет. Късмета е реалност и е съвсем адекватен начин за честно разпределение. Най-много хора опират до него. Проблемът идва когато едни корумпета отнемат тези възможности и ги правят "помпи" - изсмукват парите на народонаселението, без да му предостравят шанс за печалба.

Сегашни милиарсери и дългогодишни корпорации са започнали от нулата или с изключително рисков заем.

Всъщност никой от тях не е започнал от нулата. Социалната им база в детските години е била много над средната класа в 99% от случаите. Ама ти си вярвай на градски легенди, никой не ти пречи. То сам ода поддържаш детето си в средната класа от раждане до колеж струва 1 милион бакс. Ама карай де. Вярвай си в еднорози и пръцкай светни дъги. Колкото до рисковия заем и пр, да, някои са прескочили от едното стъпало на по-горното с голям риск - те влизат в групата на ксънметлиите.

Айде въртележката пак се завъртя тука има тука няма айде народе на опашката хаххаха

Под всяка статия за биткойн тук в дира се изсипват едни и същи титани на мисълта, инвеститори в депозити, панелки и инфлационни кинти.

ДОБРЕ Е ДА СИ-“ПРОСТ”,А НЕ-“ГЕНИЙ”,ВЗИМАЩ: КРЕДИТИ! ЗАЛАГАЩ ИМОТИ…ЗА ДА ГЛЕДАШ-ГРАФИКИ,КАК-“ЗАБОГАТЯВАШ”!!! НЕПРИТНО СТАВА,КАТО СЕ ОПИТАШ,ДА-РАЗКЕШИШ-ГРАФИКИТЕ,НО-ИДВА НОВ ТИРАЖ! ВАЖНО Е,ДА НЕ СПИРАШ!

ПОВЕЧЕТО-НОРМАЛНИ ХОРА,НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ…АБЕ КАКВИ СА ТИЯ-“КОЙНИ”??? ЧУСТВАТ СЕ-ТЪПИ!!! НЕ СТЕ,БЕ! ВСИЧКО,КОЕТО НЕ ВИ Е ЯСНО,ПО-НОРМАЛНА ЛОГИКА,Е-ИЗМАМА! И ТЯ Е-ПРОСТА: ИЗМАМНИЦИ,СЪБИРАТ ПАРИТЕ,СРЕЩУ-НИЩО,И ОСТАВЯТ-ОВЦЕТЕ,ДА СЕ-НАДЛЪГВАТ,ТЪРГУВАТ…С-НИЩОТО!

Селъо карай си таксито и не говори глупости.

НЕ-КАРАМ,А-ПОЛЗВАМ-ТАКСИ! ОСОБЕНО,СЛЕД-ВЕЧЕРЯ,СЪС-СКЪПИ ВИНА! НЕ СИ КАРАМ-ПОРШЕТО,ДА НЕ МЕ СПРЕ-КАТ! А ТИ СИ ГЛЕДАЙ-ГРАФИКИТЕ,ДА НЕ ПРОПУСНЕШ-МОМЕТА,В КОЙТО ЩЕ ТЕ -НАПЪЛНО! ДЕБИЛ!ЗАНУЛЯТ

Само по писането те познавам, че си киртак бе. Само алигофрените пишете с главни. Лайнар.

Какви са тия тирета след всяка дума, кой та учи да пишеш ве?

АКО ИМАШ,НЕКОЕ ИМОТЧЕ,МОЖЕ ДА МИ ГО-ЗАЛОЖИШ! ЩЕ ТИ ДАМ,НЕКОЙ ЛЕВ,ДА СЕ-НАЛУДУВАШ! ДА СИ НАКУПИШ,ОЩЕ-“КОЙНИ”,ИЛИ-АКЦИИ,НА-ТЕСЛА! НЕ МИ Е ЖАЛ,ЗА-ДЕБИЛИ!

Любчо за феновете на криптото е срамно да инвестират в балони като имотите. В сащ срива на имотите е в ход вече.

Точно така, зад койните няма труд, няма активи, всичко е ИГРА, ИЗМАМА и КРАДЕНЕ.

ПО КОЛКОТО И ДА УМНОЖИШ-НУЛА…ВСЕ СИ Е-НУЛА!!! ОВЦЕ,ОБАЧЕ,ВИНАГИ СЕ-НАМИРАТ!

Ни съ спряхте бе прости селски бекове, неуки дебили.

МНОГО СИ АГРЕСИВЕН,БЕ-ДЕБИЛ! НЕ СМЕ ВИНОВНИ,ЧЕ СА ТЕ-ПРЕПОЛОВИЛИ,И ТРЪПНЕШ,ДА-“ИЗБИЕШ ЧИВИЯ”!!! НЯМА ДА-“ИЗБИЕШ ЧИВИЯ”,А ЩЕ ТЕ-ЗАНУЛЯТ! ДЕБИЛ!

Кой ще те занулява бе, от 1 долар койна ена 22 000 идиот.

И ТИ,КОЛКО СИ КУПИ,ПО-$-1????? ТИЯ-$-1,СА-МЕДИЙНИ! ДЕБИЛИТЕ,ДОБИВАТ ПРАВО ДА КУПУВАТ…ПО КЪСНИЧКО!!!

Деца, борсите и койните не са за дрипльовци с по 10-50-100,000€. Големите играчи влизат с поне 500,000,000 и си правят каквото са се наговорили, а вие ако днес имате късмет и се хване като бълхи за тях ще захлебите, но утре може да изгорите като факли. Но големите разчитат на планктона като нас за масовката - я за паническо разпродаване, я за алчно купуване. В крайна сметка те дни преди нас знаят какво ще се случи, а ние си гледаме графики, CNBC и си мислим че ги разгадаваме нещата, ха ха ха.

Това ми е най големия дерт.

Много ме кефи да чета напъните на мислят на тъпите селяндури, когато койна пада предричат края му, когато се вдига пак са недоволни - хем им се иска и те да намажат хем ги е страх, защото не го разбират и са прости - остават си с инвестицията в тухли, които според тях вървят само нагоре.

Още един умник купил на 50 000 долара и се надява да стане 200 000, а той е в момента 20 000. И тухлите вървят само нагоре, а керливия ти Биткоин ......един път нагоре, 3 пъти надолу!

Още един умник който не знае, че койна е скочил стотици пъти повече от тухлите за последните примерно 10 години. И защо умника решава, че човек е купил на 50 хиляди като биткойна е бил доста за кратко там? Дай ся другата мантра - че като не може да го пипнеш койна той не съществува - също като тока, който плащаш всеки месец.

От 0.01 лв. до 2 лв. са стотици пъти, даже 2 х 100, прав е

Там ти е проблемът. Че не правиш разлика между хипер рискова инвестиция и тухли :)

И да, някои хора печелят от криптото, такива като Илон Мъск и разни други големи риби, но не и такива шарани като теб!

Ти ли бе сопол засъхнал си ми счетоводител? Като съм купил на 400 долара, а сега е 21 000 дали не съм на печалба?

Пирамиди, фараони и перални за мелеони! Какво перат тия хора, бе, па и прането не свършва!

Битпарата не е поскъпнала, ами Щатите пак яко печатат долари за сметка на цял свят балъци, че да си вържат издънения бюджет.

Най-простите си държат парите в банки при нула процента лихва - това ми е направило впечатление.

А още по-простите си купуват биткойни на 50 000 долара и като се срине на 15-20 000 им се пълни задника с КЕФ. Затова се кефят толкова.

Още един таксиджия споделя дебилното си мнение за криптото.

Най простите си вкараха парите в крипто....Това ми е направило впечатление...

тц, прост човек е когато някой си няма понятие за какво говори,но дава съвети и се прави на компетентен

Криптовалутите са новият хазарт.Същото пристрастяване.За радост,поради сложността му е малко разпространен в България.Но затова пък бетинг компании,дал Господ.

И погребални бюра и аптеки....А и магазини за дрехи втора употреба.

Аз пък имах виртуални OneCoin и изгорЕх. Сега ще си взема малко виртуални АсенчоКойн

Купувайте братя! Докато все още е евтин!

Голям кеф е да четеш коментарите на всичко знаещите българоци по темета Биткойн :))

Да не забравяме че реалната номинална цена от която стартира Биткойна беше под $1 долар. Има голям мегдан да пада в бездната.

Да не забравяме, че максималния брой на всички изкопани Биткойни, ще бъде точно 21 милиона. Да не забравяме, че на света има много повече от 21 милиона души, които ще се стремят да притежават дори фракция от Биткойн. Така че, има мегдан и за сериозен растеж, да речем до милион долара за Биткойн. Пък ти се радвай, че си разгадал великата пирамида и не си се прецакал ;)

И каква жизнена нужда да притежават ЧАСТ от тези 21 млн. BTC-та ще имат обикновените хора?

Ли го каза че ще бъде 21 ?

Малее 20-30к съм напред за две седмици,доста добре

Направо се е удвоил бит шитът.

И как от 21193 $ до 21502 $ - увеличение от 309 $ се получи това космическо увеличение от 2,73%. Явно нещо математиката куца. Едвам вързва 1,45 %. Ама айде да турим и 1 % от нас да мине да е по така статията-зарибяваща

Увеличение от 2.5 процента на силно волатиелн актив не е никак "космическо". Иначе и твоите сметки не са верни.

Тишина". Как завършват шумните акции на прокуратурата

20к евро са добра цена да си милионер някой ден.

При таа инфлация всички ще са милионери глупако хахаха

Време е за нова порция балъци

Браво на Криптомир! Умен мъж.

Парите от КТБ ги откраднаха Борисов, Пеевски и Цветелина. Това го знае всеки средноинтелигетен българин. А Гешев прикри следите. Затова го наградиха с поста Главен прокурор.

2013 г жълтопаветните олигофрени свалиха Борисов от власт.Идва на власт Бсп и Дпс ,Пеевски е предложен за шеф на Данс,Герб организират протести и това е предотвратено,Ктб фалира и ПИБ е на косъм,Орешарски е капут

Гоуемите разбирачи

Тъпънаря Гешев изстреля цената на биткойна в небесата.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ стой беее... много силно поскъпна ДНЕС....

2023-01-17 21:35:37 до декември (нерегистриран) Смени периода и ще промениш и картинката. Освен това техническия анализ е само за информация. Тпва не е истинска прогноза. ---------- Е ПРЕКАЛЕНО ДАЛЕЧНА ...А И ГОДИНАТА СЕГА ЗАПОЧВА ... АКО ОБЪРНЕШ ВНИМАНИ, НИКОГА ДО МОМЕНТА НЕ Е ИМАЛО ДВЕ ЧЕРВЕНИ ГОДИНИ ПРИ БИТИЯТ КОН ВЯРНО, 2022 Е ПОГЛЪЩАЩА 2021, КОЕТО ДО СЕГА НЕ Е БИЛО ... ЛОКАЛНО ДВИЖЕНИЕ НА ГОРЕ ЩЕ ИМА ... НО НАИСТИНА ИМА ЕДНО УСЕЩАНЕ ЗА "НЕДОПАДАНЕ" НА БИТИЯТ КОН ...

Цената му пада с 50% на годишна база. Демек ако бяхте дал и199 бона за коини, сега яте да имате едни несигурни 50 бона. А, ако бяхте заложили 100 бона с ливъридж ч към 200 сега... ами щяхте да имате външния дълг на Северомакедония.

Аз купих хелий първите дни на месеца на цена 1.57 долара за 15к общо,доста доволен съм,ще продавам на 8-10

Глей само да не го издишаш....

Всички валути са фалшиви. След II-та св. война баща ми е построил къща 100кв., два етажа с едногодишната си заплата. А сега някой да опита да построи такава къща. Валутите сега нямат златно покритие т.е. са цветни картинки на специална хартия, печатат се непрекъснато. А златото се събира и изчезва в неизвестна посока.

КОЕ МУ Е ПОКРИТИЕТО ? И КВО СТЕ СЕ ХВАНАЛИ ЗА ТОВА ЗЛАТО ?! ПЛАТИНАТА, ПАЛАДИЯ СА ПО РЕДКИ МЕТАЛИ... ИЛИ ВИКАШ ТО ЗЛАТОТО Е ПАДНАЛО ОТ СЛЪНЦЕТО И КОЙТО ЯДЕ ЗЛАТО - СТАВА "БЕЗСМЪРТЕН" !

ми жълто е и изглежда много кич.. то затова всички се лепят по златото.

Какъв е проблема да построиш гола къща 100 квадрата с 12 заплати . Тогава не е имало климатици черна и бяла техника и кво ли не .

Е па то зависи от заплатата, но по принцип към 15 000 ти е само основата на къщата.

Днес поскъпна, утре кинтинте на "големите" инвеститори ги няма

2023-01-17 21:16:47 дилър (нерегистриран) Кога едно евро е било два долара бе смешник ? ------- ЩЕ БЪДЕ ! ЗАПОМНИ ТАЗИ ПРОГНОЗА !

да де, той и койна щеше да бъде 200-300 К ...

ще стане. като се пооправи икономиката и разни wannabe-та им доскучее и решат да се заиграят, като нищо ще стигне 200к. тъкмо както предният път.

ДЪНОТО ДА Е МИНАТО ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ ... ТОВА ПОГЛЪЩАНЕ ЯНУАРИ Е ДОСТА СИЛНО - ЛАПА НАВЕДНЪЖ И НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ ...

Хитро буташ нещата към графиката на едно месечна база. Ама на 3 мсечена база графиката показва надолу. Същото на 6 месечна и на годишна база!

ИМА "ОБЪРНАТ ЧУК" ... ТОВА СВЕЩ ЗА ОБРЪЩАНЕ !

Смени периода и ще промениш и картинката. Освен това техническия анализ е само за информация. Тпва не е истинска прогноза.

Абе накрая ше го лапате....

Нищо особено, коина отрази поевтиняването на долара. Което ще рече, че разни хора се страхуват от доларов срив подобен на онова 1.5-1.55 за едно евро преди 15 години.

ГОВОРЯ ОТ 2 ГОДИНИ ЧЕ ОБРЪЩА И ЩЕ ГОНИ 2 ДОЛАРА

Ако Шолц и компания устискат. Ще ги натиснат да сдадат багажа.

Кога едно евро е било два долара бе смешник ?

Той не говори че е било. Явно очаква рекордни стойности. В исторически план най ниската стойност е 1.77$ за 2 дойчемарки и то за кратко. Но Стойности 1.40-1.50 $ за 1 евро са доста типични при определени обстоятелства.

може ли някой да ми каже, моля как да инвестирам, купувам там койни или каквото и да е в Nexo? Мерси!

Ела в офиса на ПП, ще те консултираме

Еей, кога научихте големите далавери от батьовците от ГЕРБ ?

Теглиш парите от банката. После отиваш на лъвов мост и ги мяткаш по колите и хората в стил Тодор Колев от "Опасен чар". После си ходиш у вас. Ефектът е същия, но с моя вариант ще спестиш много време преди финалния резултат.

Миналия петък китайската централна банка купи тонове злато. Уорън Бъфет няма активи в биткойн. В САЩ 11% от “инвеститорите” в биткойн са бели, 28% - афроамеринзи. Свързахте ли точките?