Bitcoin с нова огромна загуба

Криптовалутата загуби почти 1000 долара и изтри постиженията си за месец

Обратно в новината

Коментари - Bitcoin с нова огромна загуба | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е платено съобщение, може би :) Опорка ... Колко "лошо" е криптото. Истината е, че за последните 9 месеца печалбите са в размер на 250%. Но всеки път когато има някакъв спад, се публикуват подобни апокалиптични статии. И разни умници, които сигурно си скъсват задника от търкане на билетчета, се изказват като професори по инвестиции. Хайде със здраве!

Хехех, вижте DOW как се сгромоляса и си правете изводи.

ванко-мозъка, не знам кой балък ти плаща да превеждаш тъпотии!

Всички говорят за печалбите, но точно пък в този бизнес, с тези скокове и падове от по 2-3000$ на ден. Има хора чиито съдби се променят от тези загуби. За тях обаче никой не говори. Не може всички да печелят, за да има малко печеливши, трябва да има много губещи. Дано сте от печелившите.

Няма място за паника.Запомнете следните дати 29/09/19,13и18/10/19. След това всичко ще е ОК. Сега е време за купуване за тези,които разбират. Тоя бизнес не е за тъпите маймуни.

Имаш за продаване ми се струва, а май си изпуснал влака :)

Ако не бяха тъпите маймуни да набиват кинти, биткойна щеше да си седи на 1$ :)

Аз лично не виждам разлика между тази пирамида и така наречените „Пловдивски игри на щастието”, нашумели през втората половина на 90-те ... Тогва много хора "изгоряха" и сега се налага да се търсят "интелигентни методи" за да клъвнат повече "интелигентни" младоци. Но... както се казва: надеждата умира последна.

обичам мармалад

Декември месец 2018 беше 3800 долара който е купил тогава сега може да продаде или ако иска да рискува да ги държи всеки който може да смята може да сметне печалбата каква е до момента.