Бил и Мелинда Гейтс ще управляват заедно фондацията си след развода

Ако обаче след две години те решат, че повече не могат да продължават да изпълняват съответните дейности, тя ще подаде оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Били му е писнало да го връзват нощем в леглото

Глобалистите от 13-те фамилии, си избраха тия двамата олигофрени за "кукли на конци"...Като и другите им фаражи !!! Зад СОVID-19 се крие сянката на Бил Гейтс !! Тия - двамата - са главните виновници за изолирането на населението, срива на икономиките и раздуването на коронавируса до психоза с цел ваксиниране на цялото население. Филантропските практики на Гейтс са "жестоки" и "аморални" !! Тия двамата олигофрени сложиха ръка на Световната здравна организация и плащат чрез парите на ония с трилионите за новия тоталитаризъм !! Само няколко години ни делят от съвременния феодализъм, който вече са започнали да ни го начукват !!!

Забравяш за фамилията Гулденбургови, тя е 14тата. Изтрива филма отвсякъде, а наследниците се занимават с електромагнитни полета. Напиши в гоугал гулденбургови и ще видиш, че дава 0 резултати.

Дааа на Тесла игрите с полетата....

Ех все трилиони ви в главата. Една ваксина струва 5 до 20 Евро и дори да ваксинират цялото население барабар с бебетата по две дози пак няма да се доближиш дори малко до 1 трилион. Ама все за трилиони ви в главата и план за намаление на населението ама както виждаме богатите стават по-богати от повече потребители всеки месец. Няма да направят трилиони ако сме само 100 милиона души в интернет а не 3-4 милиарда.

Ако Мелинда се чувства самотна, ако има нужда от другар в живота, аз бих запълнил тази празнота. Срещу скромен дял от наследството ѝ. П.П. Същото се отнася и за онази на Безос, забравих ѝ името ... но предпочитам Мелинда, че наследството при нея ще е в по-обозримо бъдеще :))

аз и на били бих посегнал, даже първит път даром. като с ваксините-първите безплатно, после.................

И за к'во ти е тоя Робокоп вкъщи?!

Долни мърши са и двамата.

Антихристи, под числото на звяра. Ще им дойде времето, то е написано.

Всички тук коментиращи имат възможност да го направят благодарение на този човек. Само и единствено респект.

Петко, ти си много тъп. Тоя е абсолютен използва и крадец на идеи.

мама ви мръсна боклучарници да е- б -а в г. да е- б-а

Е голям боклук

Са тези двамата. И фондацията им няма нищо общо с благотворителност, а печели от мръсен бизнес, включително във връзка с предреченият от тях, или може би създадения от тях корона вирус. Отврат!

И болни мозъци, чиито неетични ваксинационни проекти в Африка бяха прекратени по информация на собствените им служители!

сега могат вече да си живеят жувотя... Между другото - тая прилича на егати мутанта... много по-страшна е от бате Били...

Тези добри хорица имат тази фондация официално от 1999 година и раздават пари на поразия. Нормално мислищият човек може да си помисли, че тези пари все някога ще свършат или ще намалеят. Само че при тях от раздаване парите не само не намаляват, ами се увеличават. Що е то тогава? Фондация или бизнес?

с ваксинките срещу Ковид и ще разбереш..

Всяка фондация е бизнес! Накратко и предъвкано за да е по-разбираемо - една фирма трябва да плаща данъци. Обаче на практика правителството взима едни добри пари и прави каквото си поиска. Тогава фирмата прави фондация и превежда всичката печалба там. Данъци вече не се плащат, но печалбата не отива за създаване на оръжия и за заплати на мързеливи чиновници, а за пренебрегвани и полезни неща - същите тези ваксини, дето толкова ги плюете (а заради тях сте всъщност живи)!

Тия двамата най добре да вземат да ни зарадват като Бакърджиев..

Някакъв цирк. Най добре е да се самоубият

А бе не знам, ама като им гледам физиономиите са бая ваксинирани.

Типични мекотели.

Всичко е игра, това са алчни изроди...

Бил Гейтс и Джеф Безос не успяха да направят жените си щастливи, а ти, българино, още се надяваш? хе-хе

Безос, Гейст и жените им са доста над средното интелектулно ниво на Ганю Балкански.

джим ?

Колкото по-"умни" - толкова по-нещастни! В природата оцеляват и се възпрозивеждат най-приспособениет, не най-умните, най-силните, най-красивите или някакви доруги най-...

Само на теб ли не ти е ясно, че тия разводи се правят за врътка с данъците ? Тия жени са плътно зад мъжете си и ги подкрепят до посиране. Това не са ти някои плеймейтки да скачат на половината отбор и кой колко даде...

Без мъжете си никой изобщо нямаше да е чувал за тях! Умната жена следва мъжа си, глупавата жена се опитва да се прави на мъж, а безумната си мисли, че вече е мъж...