Бил Гейтс напуснал "Майкрософт" заради "неуместна връзка" със служителка

Управителният съвет решил милиардерът да се оттегли от мястото си в ръководството, докато се води разследването за неговия романс от началото на века

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледайте "Падането на кабала" и всичко ще ви стане ясно !

То се знае вече и от децата Кои са най-голямите злодеи в Световната история? 1. Дж. Сорос; Б. Гейтс, а у нас всички знаят, че И. Костов еба мамата на нашата икономика, градена 40 год. от нашите родители и я разпродаде на безценица по времето на БГ "Перестройката". Всички ходове на този грозник Гейтс са да отклони нападките и бъдещите последствия за човечеството от неговите ваксини. Педофилът милиардер Епстийн (който се самообеси в пандиза) е бил негов личен приятел. Така, че "разводът" и "сексуалните" изблици на Гейтс са само отвличане на световното внимание в друга посока !!!

Дърт грозник си Бил ,приличаш на дърто влечуго.Чакам те в чистилището ,да ти разкажа играта....

Връзка със служителка,хм....или опит да се измести леекинко вниманието от контактите му с пе^0фила Епстийн

в имението на Епстийн са ходили всякакви известни особи - и Стив Хоукинс и някакви влиятелни възрастни жени професорки по едно и друго- една от версиите е, че Епстийн си е бил нечий шпионин, а това с мацките е за парлама - представял се е за плейбой/бизнесмен, а е работел за нечие разузнаване.

няма що-филантропът се нареди до Андрю, Клинтън и пр. и пр.... Жалки извратеняци...

Кой ли вярва на жълтите новини. Всичко е театър№

Абе Мелинда все нещо не ми изглеждаше като жена на милиардер.. Явно са имали близка душевна връзка, а колежката е била за останалото.

Интересно колко се кефят мъжете във форума, че Бил топнаш чушката, пък не са видяли нежната 20г инженерка на снимка. Ай юруш сега на Гугъля да ва видя как ши съ окикерчите

тоя пак с вдигнати ръце "аз не съм виновен"

спомнила си за преди 20 години? сеги свъх богатия да и плаща пенсия или да се жени?? аве тия западналите ,що не си пият кукумиценя ридовну ???

Той е умен, успешен, натрупал е милиони, грижи се за добруването на целия човешки род, известен е в целия свят, а сега научаваме, че бил и голям е..ач!!! Какъв мъж само, а?

Били дъ Гей -тса, ако беше спал с някой мъж... и най вече негър...и евреин... Сега нямаше да има тези проблеми ...факт

20 години по-късно някой се появява и набеждава??? ай сектир!

Много поучително за младите му дъщери. Тъкмо да не се реят из облаците и да си мислят простотии, ами да вършеят, докато е време.

Е затова не се женя. За да няма претенции някой че съм го мамил. Този да е мислил като се е женил. Сега да му вземат парата за тарикатлъка. В САЩ поне това го могат.

Това са обществени тайни от години. Знае се че Бил е бил в имението на Епстийн. Мелинда е знаела от години за любовницата/любовниците. Парите и властта корумпират. Редките изключения потвърждават правилото. За съжаление никой не търси активно изключенията и никой не гласува за тях.

Браво Били! Чукал си 20 годишна запазена! Още ме напушва смях как супергрозния Чарлз е казал на Даяна: Ти какво искаш, няма да съм първия крал на Англия без любовница! Кееф!

Те в Микрософт наемат за високи позиции 20г инженерки... да да и те после по приятелски си тръгват... мечтиииии

Форумци, яко хейтите американците, като дори все още не се знаят детайлите от този случай. Както виждате информацията излиза на порции, като разберем цялата ще успеем да определим кой кой е. Пореден случай, в който някой американец се рекламира като пример за подражание на целия свят - богаташ, женен, семейство, филантроп - пълна идилия, а отзад сянката какво прави - не се знае. Нека всички веднъж завинаги разберем, че всеки човек има светла и тъмна страна и престанем да крием тъмните, които всички знаем, че имаме, но не искаме да покажем.

Димитре, не всеки човек! Това е до възпитание и морални ценности! Не съди по себе си за другите, са казали старите хора! Тоя ако нямаше какво да яде, нямаше да се чуди как са оноди младата си подчинена.

Ако нямаше какво да яде, можеше да убие човек или да открадне. Тъмната страна винаги я има - парите единствено промнят начина на проява, а не съществуването ѝ.

"Тъмната страна винаги я има " За лошия всички са лоши. За добрия всички са добри. Това и в Библията го пише. Щом тъмната страна живее в теб, ни си мисли, че всички са като теб.

Еми какво да кажа освен - печелиш; само и ти и избрана група твои приятели, познати и кумири нямате тъмна страна.

го самоуби...

Голям тарикат е Били... изнесе се тихичко по чорапи от Майкрософт и сега оправданието - имал бил връзка със служителка. Голяма работа, че имал връзка, кой го интересува това - не е незаконно. Сега трябва да се измъкне от едни други инвестиции, ама без да предизвика сътресения на борсата - пак лични "проблеми", развеждал се човека.

След толкова години брак причина за развод може да бъде неуместна връзка със СЛУЖИТЕЛ!

Мата Хари -да отива Бил в Банкя .

Уместна връзка е когато и двамата сте свободни. Родителите и от двете страни и те много искат. Бабите от цялата улица адмирират.

Знам много такива и пак свършиха с развод. Хората се променят. Никой не знае след 27 години как ще се извъртят нещата. Един развод - това е нормално. Виж няколко разода си е проблем...

ЦР.. и другите служби създадоха микрософт! Целта е ясна! Сега махат били, за да махнат и микросфот. Стойте и гледайте! :)

Бако Бил е боцкал ваксини от рано

Какво стана със сексуалната революция наложена от САШ на света?

Мъжете сте глупаци. В живота си всяка жена си има лична класация.А вие никога не разбирате за нея. От 12 мъже винаги мога да направя класация кой колко го бива.Но вие пак няма да знаете. ...Да...вие само си мислите,че сте илния пол. Женското коварство е над грубата мъжка сила.

Объркала си буквичките. Не е "женско коварство" ами е женско курварство.

Съгласен съм с теб! Само глупавите мъже биха те порицали, ама няма да променят света - Водата пак ще тече надолу и Слънцето ще продължи да изгрява! :)

Гледам по телевизията как си надува егото един дето съм го чукала. Прави се на пич и на умник, а аз се сещам за гъсеничката..

Нещо бъркаш глагола. Жените не чукат, а ги чукат! Такива като теб ги знам- този с гъсеницата като го видиш на живо и стоиш мирно.

Без лоши чувства, но за мен много сте си повярвали срещайки се с поредния селски еб@ч.

Мелинда и тя не си поплюва. Тя на 30 той на 39. Тя работи за него , той собственик на фирма, милиардер. Ах гиди гиди, Мелинда!

Само че този на 39 изглежда като такъв пипон, та само защото е бил милиардер се е оженил

Това се случва с милиони хора по света всеки ден. И ще се случва. Това е толкова естествено и заложено от Господ. Бил Гейтс е направил пари със акъл и софтуер, други правят пари с новини.

Ква е тая служителка дето му е пуснала на тоя мъндьо....то понякога и мангизите не помагат...

На всички пуснала, само тебе те е оставила на сухо.

Много поздрави на Бил-що-бил Гейтс от Бил-що-бил Клинтън ... и жена му ... и стажантката.

Ох Боже,ако те има прибери първо лижците,после другите грешници.

Останах вдовица, измряха и всичките ми бивши любовници. Не се омъжвам отново, защото ми писна да погребвам ненормалници, които въртях на малкия си пръст. Остана само един, но е с оперирани стави и ходи с патерици.Искрено се забавлявам , когато го срещам.

Благодарим за откровеното писмо, но лека корекция, ако позволите-не се омъжвате повторно, защото просто нямате кандидати;)

Сигурен съм че този с патериците навремето искрено се е забавлявал с тебе и сега вече като си стара и си му омръзнала, гледа куцук-куцук да те обикаля по-отдалече.

Той изнасилил ли я, или всичко е било доброволно? Ако е било доброволно, значи тя е изпитвала физическо и сексуално влечение към този човек, седнали, поприказвали, пили по една фанта с джин, тя е отишла в банята, отдала му се е, къде е неуместното, не е достигнала оргазъм?, или той е пръднал без да иска, не е ясно, защо се вдига шум?

Колкото и да ми е противен тоя изрод, чест му прави, че е забил нещо чуждо. То не, че аз няма да мога де, само с един милион стига хахаха.

Доста си наивен,ако вярваш на подобни глупости.

Трябвало е да го изрита много по-рано. За съжаление не го е хванала в крачка, щеше да му смъкне всички милиардчета.

Пълнолетен е, развел се е, какъв е проблема?

"признала в писмо, че имала сексуална връзка". Обикновено жените не се хвалят с "неуместните" си сексуални авантюри. С колко други е спала, пише ли в писмото?

10-5-2021 В САЩ Върховният съд отмени универсалната ваксинация. Бил Гейтс, главният специалист по инфекциозни болести на САЩ Fauci и Big Pharma загубиха делото си във Върховния съд на САЩ, като не успяха да докажат, че всичките им ваксини през последните 32 години са безопасни за здравето на гражданите! Делото е заведено от група учени, водени от сенатор Кенеди. Робърт Ф. Кенеди-младши: „Новата ваксина срещу COVID трябва да се избягва на всяка цена." За първи път в историята на ваксинацията така наречените мРНК ваксини от последно поколение директно се намесват в генетичния материал на пациента и следователно променят индивидуалния генетичен код, което представлява генетична манипулация, която вече беше забранена и преди това се считаше за престъпление . Коронавирусната ваксина НЕ Е ваксина! ВНИМАНИЕ! Какво е това, което винаги е било ваксина? Винаги е бил самият патоген - микроб или вирус, който е бил убит или атенюиран, тоест отслабен - и е бил въведен в организма, за да произведе антитела. Ваксината срещу коронавирус изобщо не е ваксина! Той е част от най-новата група мРНК, за която се твърди, че е "ваксина". Веднъж попаднала в човешка клетка, мРНК препрограмира нормалната РНК / ДНК, която започва да произвежда друг протеин. Тоест, нищо общо с традиционните ваксини! Тоест, това е инструмент за генетично влияние. Генно оръжие! Тоест целта е да се унищожи голяма част от населението на Земята, като оцелелите ще станат ГМО! След безпрецедентната мРНК ваксина, ваксинираните вече няма да могат да лекуват симптомите на ваксината по допълнителен начин. Ваксинираните хора ще трябва да се примирят с последствията, защото вече не могат да бъдат излекувани чрез просто премахване на токсините от човешкото тяло, (както е при хората с генетичен дефект като синдром на Даун, синдром на Клайнфелтер, синдром на Търнър, генетична сърдечна недостатъчност, хемофилия, муковисцидоза, синдром на Rett и др.), защото генетичният дефект е завинаги! Това ясно означава: ако след ваксинация с мРНК се развие симптом на ваксинация, никой лекар, нито който и да е друг терапевт може да ви помогне, тъй като ВРЕДИТЕ, ПРИЧИНЕНИ ОТ ВАКСИНАЦИЯ ЩЕ БЪДАТ ГЕНЕТИЧНО НЕОБРАТИМИ. Ваксинация срещу COVID-19 е оръжие за геноцид от 21 век. Бившият главен учен на Pfizer Майк Йедън за пореден път изрази позицията си, че вече е късно да се спасяват онези, на които е инжектирано вещество, публично наречено "ваксината Covid-19". Той насърчава онези, които все още не са получили смъртоносна инжекция, да се борят за живота си, околните и живота на децата си. Международно известният имунолог продължава да описва процес, който според него ще убие по-голямата част от хората: „Веднага след първата ваксинация около 0,8% от хората умират в рамките на две седмици. Средната продължителност на живота на оцелелите ще бъде максимум две години, но също така намалява с всяка нова "инжекция". " Все още се разработват допълнителни ваксини, които да причинят влошаване на състоянието на някои органи, включително сърцето, белите дробове и мозъка. След две десетилетия в Pfizer, професор Йедон беше запознат с функциите и целите на научноизследователската и развойната дейност на фармацевтичния гигант Pfizer и заявява, че крайната цел на настоящия режим на "ваксинация" може да бъде само масивно демографско събитие, което ще затъмни всички световни войни, водени до сега! "Милиарди хора вече са осъдени на сигурна, неизбежна и болезнена смърт. Всеки, който получи инжекцията, ще умре преждевременно и три години е щедра оценка за това колко дълго могат да оцелеят." Е, сега целият пъзел се оформи. Маските започват да отшумяват! Китайската биологична лаборатория във Ухан е част от Glaxosmithkline, която (между другото) принадлежи на Pfizer!“ Някой, който прави вирусна ваксина, която (случайно) е пусната в биологична лаборатория в Ухан и (случайно) е финансирана от д-р Fauci. който (случайно) рекламира ваксината! GlaxoSmithKline се управлява (случайно) от финансовия отдел на Black Rock, който (случайно) управлява финансите на Open Foundation, която (случайно) управлява френската AXA! По случайност Сорос притежава германската компания Winterthur, която (случайно) построява китайска лаборатория в Ухан и е закупена от германския алианс, който (случайно) има акционер Vanguard, който (случайно) е акционер в Black Rock, който ( случайно) контролира централните банки и управлява около една трета от световния инвестиционен капитал. Black Rock също е (случайно) основен акционер на MICROSOFT, собственост на Бил Гейтс, който (между другото) е акционер в Pfizer, който - помните ли? - продава чудодейната ваксина. Сега разбирате как мъртъв прилеп, продаван на мокър пазар в Китай, е заразил ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА! .... КОПИРАЙТЕ И ПРЕПРАЩАЙТЕ!

"... КОПИРАЙТЕ И ПРЕПРАЩАЙТЕ!" Ей тъй се разпространяват фек нюз... От къде ви изкопават такива безгръбначни бе....

Фейк нюз и измислици. Няма такива "отменяния", а измислиците за генетичното модифициране няма как да ги коментирам, освен "фантазии". Тези неща се разпространяват за плиткоумните.

Като манипулираш поне се опитай да го докараш по-достоверно. Pfizer само произвежда, а разработчик на ваксината е BioNtech. Този уж работил там какво е разработвал? Виагра ли? MODERNA част от конспирацията ли са? Аре у лево!

Ние,българите, не можем да разберем евангелистка и пуританска Америка. При нас сексът с колежка е в реда на нещата.

Schilo

Имах една колежка. Изпоизчука половината мъже във фирмата, а те не бяха малко. Нея ще я тричим ли?

Не, тя ще ви осъди и ще ви одере кожите! Само да си намери американски адвокат! Нали знаете, че американското право има предимство пред всички останали в световен мащаб!

Която и служителка да беше онаждал е неуместно, защото им е шеф и не може истински да се каже дали е доброволно или от страх за работата. Проблемът е , че всъщност, да речем, в половината от случаите наистина има романтика. Хората прекарват много време на работа, нямат време да ходят по барове и.т.н. Нормално е такива неща да се случат. Но заради някакви изроди се приема че всичко е неуместно. Това дразни.

Сексът е сред дарените от природата радости и не е неуместен, ако е взаимен. Неетичен може да бъде по отношение на постоянния партньор. А престъпен - ако е насилствен.

Не стойте вкъщи, децата не помнят, мъже не знае и не му пука защото е зает хаха. Излезте и гребете от живота с пълни шепи - това е цитат от един много мъдър мъж от форумите.

А според мен е цитат на глупак. Смисълът на живота не е в това да ядеш, да пиеш и да правиш безразборен секс. И накрая малко преди смъртта като се обърнеш назад - никаква следа, не си оставил нищо след себе си. Тия, които гребат от живота с пълни шепи по този начин накрая умират самотни и нещастни, и много често погребани на разноски на кметството.

Това ше да е единствения мъж, който е глупак.

Има доста венерически болести за гребане, глупак

Илчовски е свидетелствал в комисията на Комисар Галева че са му показали клипче на телефона как Илон Мъск ибал коза в ЮАР 1984г Комисар Галева трябва незабавно да го отстрани от управителният съвет на ТЕСЛА за нехуманно отношение към селскоктопански животни през 20 век

Домакините са най-онеправдания човек на земята. Мили дами, бъдете феминистки, виждате сами какви работи се случват напълно методично.

Schilo

Какви работи?

Какво какви работи?

При цялото ми отрицателно отношение към Бил Гейтс за последното десетилетие, ако основе движение # HE TOO, ще се присъединя. Мъжете не сме им изтривалка на жените.

Аууууу, казвате Бил Гейтс свободен? И бил милиардер? Може ли някой да ми каже къде живее тоя? какъв е по народност? Колко струва билета , за да отида да му се представя?

Мисля, че упорито си пада по инженерки.

Е не, скоро очаквайте и осъдителни присъди за неуместни: мисли, намерения, фантазии, погледи, сънища...., как може връх на кретенизма на "новият морал"!?

Мъжете са лицемери.

Съгласен съм с вас. Мъжете са лицемери а женити са курви, които си падат по женени мъже.

Много се радвам, че сте съгласен с нас. Женен ли сте или да ви отсвирваме? За какво да се жениме, за да си намерите курви ли после, а ние да си кукуригаме благодетелно сами? Не, мерси.

Ето защо Джам-ОС е пълен с бъгове. Бил се е натискал по ъглите с колежката си, вместо да оправи Джам-ОС

Баах мааму, ако беше имал сексуална връзка със служител, щеше да мине за съвременен и нормален.......Баах мааму..