Коментари - Бихте ли препоръчали вашата професия на децата ви? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво значение има какво работи човек, ако отива с удоволствие на работа и парите са му достатъчни?

Това че имам дете, не означава че детето е мой клонинг. Или че има същите способности и интереси като моите. Когато аз си избирах професията, електротехниката беше единствената достъпна така да се каже високотехнологична специалност, А пък аз имам афинитет към техника. Детето ми обаче не се интересува от техника, за сметка на това пък за разлика от мен езиците му се отдават прекрасно. Трябва ли да му препоръчвам да стане електроинженер, при положение че заложбите са му в съвсем друга посока???

"Даже вече се случва" Глаголът случвам се едва ли е най-уместния. Има поне 10 синонима, които са по-подходящи.

Ненапразно редакторът на анкетата е предпочел да остане анонимен.

IT - винаги! Това е настоящето и бъдещето.

Хич не си наясно с нещата, IT значи черноработник на бизнеса един вид механика във фабриката

Черноработник може да си в някоя скапана фирма.

Аз съм бивш учител и съжалявам за избора ми на професия. Не само, че живях години наред в мизерия, но накрая жена ми поиска развод. Казваше - толкова ли си смотан, че не можеш да изкараш нормални пари. Тази професия на бих я пожелал и на най - големият ми враг.

За нищо на света. Като платен руски трол, едвам изкарвам достатъчно за да си осигуря пиенето, какво остава за да имам семейство. Единствената ми Надежда е , че от Възраждане и ми обещаха, когато взема властта да ме назначат на държавна служба.

Абе и аз така, ама като не ставам за нищо повече от мияч на чинии и чистач.....

ㅤ

Ало, имитаторчето! Пак ли се опитваш да представляваш авторитети?..

Откога предатели и продажници като тебе и тия двамата горе станаха авторитети? Или в тролската фабрика където работиш те са авторитет сред вас? Гледай си платените коментари и хвалението на Русия и не се бутай където не ти е работа.

Откога предатели и продажници като тебе и тия двамата горе станаха авторитети? Или в тролската фабрика където работиш те са авторитет сред вас? Гледай си платените коментари и хвалението на Русия и не се бутай където не ти е работа.

ㅤ

Говоря за този, когото имитираш и се опитваш да очерниш. А дали съм предател или не, точно ти нямаш право да съдиш! А за "платените коментари" съм ти го казвал безброи пъти - банкови извлечения, свидетели, резултати, за да ти повярвамЕ!

Слуга на вражеста държава и защитник на интересите на вражеска държава се нарича предател. Пък Русия сама обяви България за вражеска държава и ни заплаши с ядрено оръжие. А пък ти слугуваш на Русия заедно с ония двамата горе и това е видно навсякъде във форума.

ㅤ

В цялото ти твърдение има една единствена променлива - Русия. Ако я заменим с Америка и обърнем твърдението към теб, ше се получи абсолютно същия бъркоч, но с отрицателен знак. Никой не те е плашиш с ядрено оръжие, при условие, че така си си дал гъза и армията, че може да тепоревземе само с оркестъра. Просто послушните американски медии в България извадиха думите "ядрено оръжие" от контекста на "всички възможни средства". Тия заготовки ги хвърляй в другото хале, където ше ти вярват.

За разлика от тебе аз никога не съм се хвърлял да защитавам Америка, така както ти непрекъснато се хвърляш да защитаваш Русия. Също така пак за разлика от тебе аз необяснявам непрекъснато как защитата на руските интереси и възхваляването на Путин и Русия е в български интерес. И пак за разлика от тебе не пиша хиляди коментари във възхвала на Америка, както ти пишеш във възхвала на Русия и Путин. Колкото до добричката Русия жалко същество-Русия освободителката-бих ти препоръчал да прочетеш одринския договор. Където твоята освободителка изрично настоява България да остане под турско робство.

ㅤ

Това, което ти наричаш "защита", аз наричам "гледна точка" и "лично мнение". Прочети малко в дебелите книги по истинска демокрация какво означават тези понятия. А като те гледам как се пенявиш, със сигурност "не защитаваш" отсрещния брег.

ㅤ

В Мъртвата долина лежат телата на избити при освобождението ни руснаци, украинци, казаци, финландци, унгарци, румънци, но никъде не се казва нищо за убити американци. Когато историята го покаже с реални факти, а не с платена подмяна на фактологията, (може би) ще си променя (частично) мнението.

Избити от генерал Колев, когато са нахлули в България. А пък хилядите гробове на избитите от червената армия българи никой не ги знае. Както не се знае за хилядите гробове на избитите от комунистите- руски слуги като тебе- българи. Разбира се за тебе е важно за руските жертви но не и за българските жертви с които е постигнато това освобождение. И разбира се ти за нищо на света няма да признаеш за руското участие в нападението на Сърбия над България както и за категоричната настояване на Русия да не бъде признато Съединението на България. И разбира се ти никога няма да признаеш че всъщност руските жертви са дадени по заповед на руския император убит от болшевиките на които ти се кланяш. И представляват крепостни селяни за каране на сила без право на избор и без собствено мнение.

Много платени срещу един вероятно и той платен. Егати кавгата. Ма ша каеш че света зависи от това.

_stankow

>>>Пък Русия сама обяви България за вражеска държава и ни заплаши с ядрено оръжие. Русия не е обявявала България за "вражеска държава". Обяви ЕС за "неприятелска държава". И така и ние - барабар Петко с мъжете. Също - никога не е заплашвала България с ядрено оръжие. Има си "Ядрена стратегия на Русия", там е казана кога може да се използва ЯО. А пък срещу неядрена държава - то трябва да е някакво чудо. Например България да нападне Русия и да е пред Москва ... :D :D

Аз и съпругата ми сме инженери в областта на цифровото разпространение на информацията.Аз съм ст.н.с. и Ph.D, тя е технически директор в голяма компания ,ръководи над 300 мъже.Отговорила на някакъв сервилник ,нещо от сорта :"Аз не съм дама ,аз не мога да се лигавя, да се превземам ,да бъда очарователно безпомощна.Аз съм инженер и ръководил, вземам самостоятелни решения ,уважавам и подкрепям ,хората си.Не съм отмъстителна и не играя игрички" Не случайно хората И я наричат някак с уважение г-жа Центурион.Завършила е с отличен успех бившото ВМЕИ"Ленин" сега ТУ -ФРЕ/ факултет радио-електроника/.Много добра математичка на инженерно -ниво. Има цяла папка с грамоти от олимпиади по математика и физика от гимназията.Влезнала е с бал,който е бил тавана ,нагоре синьо небе.Аз също съм завършил като нея елитна столична гимназия.Дъщеря ни е завършила също моята гимназия също като майка си с успех 6.00.И тя завърши ТУ с много висок успех и тя с изявени математически способности.Направи докторат в бяла Европа,работи в чуждестранна компания ,която има и екип в България.Отказала е две предложения за работа в САЩ.Допълнително е специализирала в компанията майка ,а преди това и в Маркони. Тя по скоро специализира в софтуерният анализ и т.н. Баща ми също е инженер ,на съпругата ми вуйчо И беше професор, братовчедите също са инженери ,но други съвсем различни специалности.Всичките с редки изключения сме възрастни.Българската продукция на електронна промишленост се изнасяше за необятният Съветски пазар и нямаше насищане.

Че официалното название на платен руски трол е инженер в областта на информационното разпространение.....

Почти успешен опит за резюме в професионалните поприща на членовете на домакинството

С моята професия печеля 250 000€ годишно. Синът ми с неговата малко над 200 000CHF, но работи от 4 години. Всеки има свой път.

Какво да ви пожелае човек, освен да си ги харчите по живо по здраво, след като си платите данъците, разбира се!

Аз съм стриптизьор и тоя бизнес никога не умира. А и парите са добри.

ㅤ

Бих я препоръчал, стига да знам каква е тя. В над 80% от фирмите отиваш да работиш на някаква длъжност и към задачите ти спада "други задължения свързани с длъжността" т.е. (ша прайш кот' ти казвам, иначе аут!".

И какво толкова лекарят да правите допълнително във фабриката за тролове? Обслужвате кадировци?!?!?!?

Еми хубаво тогава ще ти припомня всеки път когато почнеш да говориш простотиите си. Бягай сега че в статията за Русия има недостиг на руски тролове като теб. Иначе току виж дошъл началника да ти припомни защо трябва да си изпълнява задълженията. Изотзад.

ㅤ

Много ви е паднало нивото на Козяк. Сега май ви избират само по наличие на пулс...

Че всичките платени руски тролове имате афинитет към мъжката любов ама не очаквах публично да си го признаеш.

ㅤ

Не ти ли стигна мъжкото мляко от вчера, ами пак си се наредил?..

Но и професията, която избра сина ми, е хубава.

Най древната професия, вече се нарича инфлуенсър. Модерна работа. Счупихме оковите на патриархата.

ㅤ

Инк¥рвенсър. ;)

Бих препоръчал да се махат от тая кочина докато са млади.

ТВА Е НАЙ-НЕБЛАГОДАРНАТА ПРОФЕСИЯ , ОТ КЪМ СЪОТНОШЕНИЕ ТРУД/ЗАПЛАЩАНЕ И НАЙ-НЕПРЕСТИЖНАТА !

Каква професия?!?! Масово отпадат куп стари професии и излизат куп нови професии. Родител 1 и родител 2 трябва да са с гадателски способности за да насочат какво да работи детето им.

Не е трудно да се отгатне.