Коментари - Безработицата в САЩ е най-ниска от 50 години | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ама нашата безработица е още по-ниска , а само за миналата година са създадени няколко държавни агенции, които ще приютат няколко десетки верни партийни членове , които няма да свършат никаква работа. Така че песента се променя 'как ше ги стигнем българите ...'

Ясно казаха, че производството е спаднало с 12 пункта. Заетостта е за сметка на customer services и временна заетост.

Значи статиката не отчитала, че повече американци спрели да си търсят работа. ахахахахах това ли измислиха либерастите,. хахаха

Ами кой не търси работа - този който не е на зор, значи сравнително задоволен - чрез социални помощи, обезщетения, улеснения за студенти, майки, инвалиди, пенсионери и др. подобни. А ти можеш да си хахакаш по форумите колкото си искаш. Нали си си хахо.

В САЩ майчинството е 1 седмица преди и 1 седмица след раждането. После отново на тръстиката. Който получава социални помощи забравя завинаги за кредитна история и покупка на нова кола и на жилище. Социалните помощи се "дават" чрез купони. Социалната пенсия в момента е между 200 и 300 долара. Веднъж да напълниш количката в магазина. САЩ не е социална държава. Бъркаш с Швеция и Норвегия. Но в скандинавските страни няма милиардери - данък доход е драконовски. Та къде искаш да живееш , Манго? А дали ще те пуснат, там?

Как ще ги стигнем..............?

"Бизнесът съобщава, че среща трудности да намери работна ръка, но е взел редица мерки за запълване на постовете - включително обучение на начинаещи, отслабване на изискванията за образование и по-високо заплащане." Ужас, българските робовладелци как не са реагирали още?

Те затова изпитват недостиг - защото хората идват в България да работят ...

колко от новосъздадените работни места са за специалисти по "gender studies" ?

много са та мъчили тези джендъри бе. само те са ти "в устата"