Без аванс по Плана за възстановяване: сега какво?

Страните имат право да получат аванс само ако плановете са одобрени от Комисията и Съвета до 31 декември 2021 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стари проекти на НАШИТЕ ФИРМИ, които да усвоят парите Вижте план за зелен преход на http://2021-2023bg.eu

Много герберски трол, много нещо тая сутрин.

Голямо ПРЕЕКСПОНИРАНЕ на Плана за възстановяване и развитие.. Големите ЕВРО пари... За периода 2021-2027 г. България МОЖЕ да ВЗЕМЕ 12.2 МЛРД. ЕВРО по Плана, от които 6.2 МЛРД. ЕВРО ГРАНТОВЕ. 12 МЛРД ЛВ. ЗА 6 ГОДИНИ. 2 млрд. ЛВ. на ГОДИНА / при 50 млрд. лв. държавен бюджет /. 1.5 МЛРД. лв. е евровноската ни през тази година.

Виждате герберастите каква бомба са заложили на България. Всичките са за затвора. Ведно с тоя който ми трие коментарите.

Пак ще се налеят едни милиарди в БГ и незаконно придобитите средства ще се влагат в апартаменти и ще увеличават балона.

Когато комунистите и мафиотите от герб отидат в затвора,може и да се оправят нещата.

Нема паре, има студ. Всички българи ще се топлим с коремни като льотчика, дето ни натресе поредна катастрофа

Пари нема, действаме...

Да благодарим дружно на команданте радев, най-почтения от почтените, най-работливия от работливите, най-умния измежду умните. Тоя заслужава не и затвор, ами да го добием с права лопата, като бясно куче

Сега няма да има коледни бонуси за чиновниците. Кво толкова?

Свърши се с парите! Никой не иска да се ваксинира. Никой не иска да спазва мерки... Йок пара!

Защо никой не задава въпроса: От къде ЕК намира пари, за да финансира въпросните планове за възстановяване? И ние се чудим, защо има инфлация.

Ех, Мунчоооо,Мунчооооо….. нищоравецо мръсен! Събери си версиите и дим да ви няма!

мунчо пак греда .. и в европа им е ясен.

Мунчовци и Харвардци, Учиндолски педераси и попикани Зайковци, лодкари от Росенец - ОСРАХТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Нас юмрукът на Радев роди ни нас не ще ни изплашат от ГЕРБ! Ние сме червени лайномети, ние сме червени лайномети, ще серем до края на света! Пада шапкарят в куп лъжи, пада от поста свой за да изчезне и стане той просто момченце за бой, просто момченце за бой!

К.р тате. Европо да го д...ш.

Дреме му на другаря Радев за вашия "План за възстановяване"! Той човека си взима 15 бона заплата от вашите данъци, краде си от бюджета на воля (пак от вашите данъци), а и припечелва допълнително от потока на Подаръчни Торбички към президентството. Вие да му мислите, клетите му избиратели!

Народа помни как Радев построй с нашето пари на руснаците тръбата

За всичко трябва да благодарите на Ушатото Недоразумение!!! Трябва да гласуваме за него на изборите, защото само той може да "оправи" България!!! Във всички отвърстия може! Гласувайте, за Мунчо!!!

То най добре е и без България в ЕС. Референдум за излизане е най демократичното решение.

на Радев вече му се пишат 2 милиарда дълг изхачрчени, 500 милиона пари от магистралите изхарчени, 2 милиарда надвзети пари от НАП изхарчени, 2 милиарда от запорирано имущество на олигарси претъпници, които Радев им го върна за сметка на държавата, 1.6 милиард изпуснат Аванс, заплащане на щетите на Кораб, който той потопи с нехайство и липса на проактивност и ициативност и организационни умения.... и .... и .... като сложим за капак че превърна нацията ни заложник на Ковид кризатата, давайки грешни сигнали към хората ходеики без маска и демонстираики неуважение към закон и мерки по време на камапнията за справяне с епидемията.... Колко му се събра на Радев май 10-на милиарда, ми по одбре да беше взел 1 милиард а останалите да бхяа оползотворени от страната може да потапяш кораби без война, да сваляш самолети без война, да изгарят хора без война и през цялото време ти да говориш за чекемдежета и, че някой друг нещо си. къв си военен бе ми ти изтрепа България с ковида, без война ми ако има война София ли ще бомбандираш

А 32 милиарда заем на еднокнижника къде са???

Ако бяха ВЛАДИ Г., Тиквата и Севдата, парите - веднага. Троп в чекмеджетата и тогава къщи по цял свят. Те най- обичаха да лапат в края на годината. А тези на Радев стискат възела, нямат ли нужда и те от къщи?

Тия некадърници ако останат да ни управляват през зимата може и да хванем клиничната пътека...

Руското мекере си е руско мекере.

ликвидира нацията Дерзайте евродебили

Цялата дъндарния е заради "наште си". Не могат да се наиграят.И на децата е ясно,че най - сладко се краде от европарите, а не е ясно кой ще управлява държавата, затова нарочно направиха врътки. Но, не бойте се, това нас дребните рибоци не ни засяга. Там играят чиновниците и политиците.

Нищо,я не съм от тук

Правителството на Радев влезе в историята – вече е горд собственик на потъващ кораб

Мунчовци управляват държава

Всъщност, не е зле. За пръв път от много години ще можем да се простираме според чергата си. Сладката лъжа или горчивата истина? Пред огледалото сме. Полезно е.

До 2009 година нямаше европари, а БВП 2001/2005 и 2005/2009 се удвояваше. След 2009 г. пуснаха европарите на Буци и компания (с това се хвалеше постоянно) и БВП до 2017 е същя, а сега след 12 години яко европомощи е нарастнал с 20%. За какво са ни тези пари, като Буци и хората му ги крадат? Само помислете. Селкото стопанство на България през 2009 произвежда продукция за 10 млрд. лева. От тогава всяка година дават по 1 млрд. помощи на производителите, но продукцията му пак е за 10 млрд. Парите отиват за яхти и джипове на зърнарите.

https://m.youtube.com/watch?v=9EgoLg1yeeo Радев, мощно освиркан в Бургас.

PORCA MISERIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мунчо цял живот е бил на държавна хранилна и сега за първи път му се налага да работи. И "резултатите" са налице...

Бой по канчето зеленочорапо.

Тия докато изчегъртаха ГЕРБ ще изчегъртат България.

То май се оказа, че да управляваш държавата не е като да лижеш ромски хубавици и да вдигаш юмручета по площадите...Нали така, Мунчо?

да обикаляш с жипката по цял ден и да се хвалишна Путин, а?

Явно е имало поводи за хвалба!

Най-успешното служебно правителство успя да лиши България от близо 30 милиарда, освен всичко вече откраднато. Уникални некадърници!

между "плащане в аванс" и "плащане без аванс"?

Той е от тези, които предпочитат 100 % аванс и после никаква работа без допълнително плащане .

Авансът се взима от чекмеджето и банковите сметки на Мутрата.

Всички, отворили усти на налапат дебело, ще глътнат въздух!

Нали ни управлява президента слънце, радостта на дамите в критическа, човека коремно, пилот на изтребител, негово некомпетентно величество Радев, защо ни занимавате с детайли като 10-15 милиарда евро. Ще кажете, че е трябвало да си гласуваме за лоената топка, човека с минискуса, тенесиста от Банкя опън, футболната легенда победила бистришките тигри през 1997, двойния агент, пожарникар, шеф на катедра, пандизчия, СИК-аджийска мутра и прост милиционер Борисов..... Еххх ша Ви се не знае.

че си въздух под налягане...

Очаквайте довечера по новините Радев да казва че Бойко е виновен.

Радев е не само военен, а и комунист и русофил. Прост е като за "три в едно". Направо не ми се мисли какво му е в главата...

беще "едно-в-три" сигурно?

Aми много просто - да си свършим най-накрая работата и да напишем плана както си трябва , а не да си смучем от пръстите глупости с надеждата, че никой няма да чете , а просто ще ни даде парите !!! Другите държави ги предадоха и им ги одобриха преди 6 месеца и от 4 харчат парите ...

Oт една страна ГЕРБ не направиха нищо от януари (да не кажем декември 2020) до април , когато трябваше да се подготви и формализира ... страшно много изпуснато време и то най-ценното време. От друга - от май до сега имаме същото подмоткване ... причините не знам ( а и на никой не му пука всъщност), след като се вижда резултатът !

Че кой очаквате да го напише тоя план? Малкият Пеканчо ?! Ми че той абсолютно не е в час, мамин златен! Нито знае, нито може. Той си е просто вицепремиер на Зеления Чорап и е зает с чегъртането. Къв план, кви пет лева.

Радев е виновен за Белене и за Южен поток и за построените хотели и апартаменти. Да го осъдим за 12 годишното му управление веднага. А бе тъпанари как да стане чудо у нас като имаме 2 млн пенсионери, 2 млн цигани и деца, 1 млн държавни служители и 1.5 млн работпспособни от които 30% не плащат данъци а 70% се осигуряват на минималката... Дайте ми отговор КАК ДА СТАНЕ?

Питай боко. Не питай по форумите.

Дори и да не предадат "Плана за развитие" и да загубим милиардите, голяма работа! Нали Радев чегърта ГЕРБ, а това е най-важното...

Руци честито! Поредното доказателство, че след комунист трева не никне!

само да кажа, че въпросният план е за 5 г общо 12 млрд лева сиреч 2,4 млрд средно годишно. И то половината под формата мата на кредити, сиреч безвъзмездната част е 1 млрд. само тази година Държава изтегли повече без ефект!!! при тази инфлация последните траншове дефакто ще са с 50 пр стойност. Сиреч реалната безвъзмезна помощ за 5 г е под 3 млрд лв днешна равностойност! в същото време вече 3 г ЕЦБ изкупува немски и френски част и и държавни дъшгове за 100 млрс всеки месец!!? безвъзмездно. чайке просперитет от ЕС и защо Полша и Унгария не слушат, щото всичко работи само за Германия Франция Белгия и Нидерландия

Винаги когато комунистите дойдат на власт и държавата фалира. Мутрата Радев и хунтата не са изключение в това отношение...

Нещо си объркал песента : мутрата е тиквата Борисов ,а хунтата е мафията герб.

Аванси с милиони дават само гербавите на обръчите от фирми! Тия дето са платили на работниците да реват пред министерството!