Белград: Няма да чакаме българите, започваме да строим "Турски поток"

Изграждането на сръбския участък на газопровода ще започне до края на април

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма защо да чакат, нас мафията ще ни оправи/убеди

То така стана и с магистралата София - Белград. Сърбите построиха своя участък, ние нашия не сме го започнали.

Нашите докато се натуткат.... главно заради това, че не могат да се разберат кой да лапне всичко...

Турски поток не е нужен на България - както се вижда той е нужен на Сърбия и Унгария. Ние можем и без този газ. Ако беше нужен нямаше да ни обясняват, че от седемнадесети път е минал пазарните тестове, а щяха да кажат, че инвестицията има голяма доходност - влагаме 3 млд. лева и печелим по 500 млн. на година. Всеки, който ви казва, че от нещо се пеелибез да ви дава конкретни и ясно показатели ви лъже. Само да вметна, ,че само лихвата към строителя е над 4%, съгласно офертата му. С други думи строителя ще печели по 120млн. годишно от лихви. Нищо против Русия, Турция и която и да е държава - аз много добре разбирам, че те си гледат интереса. Обидно е да ми обясняват как АЗ печеля.

ама с потока винаги можем да им врътнем кранчето..., пък без него - то и сега никой не ни взима на сериозно...

Да ва в ушатите национални предатели .. сега по добре ли е да плащаме транзита на турците и да спрем износа за Турция, или беше по-добре да има Южен поток и България да е първата страна на входа на Европа и да продължим с износа на газ за Турция и да спрем да плащаме на украинците и т.н. и т.н. ... Борисов, тиквенико банкяски, Теменужко глупава неука - кой ще ви плати сега золумите и простотиите ? Кой малоумник гласува за тия дебили от ГЕРБ??? Слугинажжж и национални предатели .... Погнуса!

Тъп си като комунист-ушанка !

Сърди се на съюзническия американски сенатор маккейн (вече е мъртъв), а всъщност Орешарски го спря (не се знае дали и с тогавашните условия е бил изгоден за обикновения човек)

1)На Русия НЯМА да бъде позволено да кара газ на Европа,заобикаляйки Украйна. 2)За Русия е по-изгодно икономически,но неизгодно имперски,да сведе глава и се договори с Украйна на по-ниски цени-строеж на нови газопроводи струва много по-скъпо. 3)В тръжната документация за българската тръба никъде няма турски,български и незнам какъв си поток,има "разширение на вътрешна газопреносна мрежа" 4)Това "разширение на вътрешна газопреносна мрежа" ще тръгва от компресорна Провадия до сръбската граница под Видин,диаметър 48" (1200 мм) и дължина 405 км,паралелно на съществуващ газопровод.Този диаметър е много голям за "разширение на мрежа"! 5)ЕС и НАТО няма да разрешат руски газ за Сърбия,защото не са натовски,а и Сърбия е категорично против НАТО и във връзка с 1) и 2) 6)Налага се изводът ,че някой в България се опитва да хитрее на дребно-да видим какво ще излезе от това 7)В документацията за "разширение на вътрешна газопреносна мрежа" е предвидено прекратяване на възлагане на строителството му,ако до 3 месеца не е приведен аванс 250 млн. лв. без ДДС. Преди големите знайковци тук да тръгнат да слагат минуси,настоятелно ги моля да прочетат тези документи в страницата на "Булгартрансгаз"

Кире, пийни една гинко билоба та да се сетиш къде са ти сините хапчета! Нещо си се объркал! Все пак американските мераци били те и безкрайни се изпълняват в определен размер, щото има и други освен американците. Ако не знаеш кои са другите да ти кажа - българите, бе Кире, българите. Нали и те душа носят и те трябва да имат някаква полза. Ти искаш да се гъзурчим САМО на американците. Що бе Кире?!?! Излиза че не си Киро я, Кристофър я нещо друго. И да ти кажа, не чети Евангелието като Дявола, както ти уйдисва. Щото от гъзоблизец до Дявол разлика е хе ... огромна.

А бе ,ти прочете ли това,което ти подсказах?Явно,не!Хвани ме за арук тогава!

Кирооооо....мангал......американска подлога....можеш само да си мечтаеш, ти и твоите краварски господари, на които облизваш кълцуните.

Русия е суверенна държава разполагаща с различни лостове за въздействие. Със Северен Поток2 успяха. Ще успеят и с Турски поток. Добрата новина е че в случая нашите интереси съвпадат. А лошата - че години наред вървим срещу интереса си и загубихме много.

Има много лош сценарий ако слугите на САЩ на Балканите продължат да упорстват. Косово вече има армия и ще нападне Сърбия. Тогава ще се наложи някой да умиротворява Косовската държава, още повече, че тази армия се създаде в нарушение на Резолюция 1244 на СС на ООН и организацията има право да вкара умиротворители там. Тогава Косово ще бъде умиротворено напълно законно от руски сини каски. За да не се стига до такъв унизителен за Запада сценарий, по-добре е да не правят пречки на нашите власти да си строят тръбата до сръбската граница. Хубаво би било всичко да стане с моркова, а не с тоягата.

Бленувай си ! Няма лошо да имаш мечти !

Все още не е ясно дали ще има газ по тези тръби, но сърбите наградиха вече Винету с орден и започнаха да изграждат празната тръба....съдбата на бате Гойко е незавидна ако не потече газ по тази Турецка тръбичка....

Сега като комика - шут, стане президент на Украйна и отношенията се оправят, за чий х.й беше Турецкий паток ?!

много бързо се разбрахте кой да грабне рушвета! Ние докато се разберем, след това да го замаскираме, то процеса изисква време!

Нормално! Но вие не чакате БЪЛГАРИТЕ!!! А тези които ни управляват!!!

ако тръгне газ, показваме и другите апартаменти и банкови сметки

Интересно??? Руски сайт пише, че българите строят, а сърбите непрекъснато отлагат началото!??? ТОЕСТ, БРАТЯТА СЪРБИ, НЕ СА В ЧАС!!!!!

тръбата върви по права линия, при нас криволичи по цялата територия

Това е защото вече се отчужди и заплати земята за маршрута на Южен поток, парите се платиха, тръбите са във Варна и сега оттам трябва да мине...

защото трябва да премине през "правилните" теритирии

Сръбската кучка лае пред господарите си, белким помогнат на далгуча и да го опазят от народната любоф.

Дир, този редактор Виктор Стефанов прегледал ли е материала преди да го пусне???? ''Изграждането на сружбския''- на старо славянски ли се пробвате да пишете:-)))

А е добре да изчакате, че нашите могат да се извъртят пак. Всичко зависи от господаря от "Козяк"...

Как да чакат, като техния господар е в Кремль?

картата дет я подари Юнкера на Баце за ръбчето му!! Пък и тръбата ТЕСЛА по плана Юнкер си прочети.. Да си видиш как ръбчето е крайна точка за газ от СП 2.. И аз съм българин кат теб, но реалист.. А!!! И това си провери - прогнозата на ЕК за втечнената газ е до 2023-та година да достигне 1,6% пазарен дял в страните на ЕС.

Не са притеснявай.. Строежа се планира да отпочне - според съседските медии, от УНГАРСКАТА ГРАНИЦА.. Щото Австрия и Унгария се подсигуриха - по тръбите Опал и Тесла, и за газ от СП 2.

То на Боковите приказки само шопите се връзват.

Някой пише на "Фонетика", удря съседни клавиши или по два на удар и не използва "F7". За справка виж под заглавието "Изграждането на сружбския участък на газопровода ще започне до края на април"

Така написано заглавието, разбираме, че хората ни теглят една, писнало им е да ни чакат и започват без нас. А какво всъщност казват- ще запознат да строят преди да са стигнали до границата и така строителството ще върви почти успоредно. Ето това уважаеми читатели е класика за манипулативно заглавие.

Така както цъфнаха американските конгресмени по времето на БСП и спряха всякакви руски проекти ,така Дейвид Камерън директно заплаши бате Бойко да не строи Южен Поток-кво се правите всички на утрепани, политиката ни от едно 100 години не се прави у нас!

То и малоумниците от БСП бяха тръгнали да строят Южен поток, та сега щяхме да имаме тръба, която тръгва от нищото и стига до нищото, но на това отгоре е празна. За сметка на пълните им джобове, де.

Както е тръгнало, ще станем ,,западняци,, , а не само Северо-западнала България.

ГЕРМАНИЯ ПОСТРОИ ЗАВОД НА МЕРЦЕДЕС КРАЙ МОСКВА, А НИЕ ВСЕ ГЛЕДАМЕ ДА СЕ ПРЕЦАКАМЕ.

няма да го построи край София! С тези аборигенски заплати кой ще ги купува.

А как можеше да мине директно през България а не през анадолската кочина! Ама то е така...прост народ, слаба държава! Да са ви живи и здрави всички Мутри, Мафиоти, Тикви, Местани и други доказани бандити, глупаци и откровени предатели. Но то скоро ще се свърши. За 30г почти всичко се срина, за още 20 нищо няма да остане и вече няма да се мъчите.

..как умело и случайно пропусна другарите от БСП, дето спряха строежа, а..

"България се отказва от участие в проекта за изграждането на петролопровода "Бургас-Александруполис" и замразява строежа на АЕЦ "Белене". Това обяви изненадващо вчера министър-председателят Бойко Борисов, след като приключи срещата му с посланици от Европейския съюз. 12.06.2010 “Ние признахме военното крило на „Хизболлах“ за терористична организация, ние спряхме трите бай-големи руски проекти, спираме руските самолети над морето”, – каза българският премиер." 14.10.2015

с руснаците и турците :) предатели както винаги ....

Голяма е вероятността ,,дебелата червена линия,, от Белград да тръгне към Македония .

Мисля, че не трябва да допускаме турски поток, защото руснаците ще използват парите за унищожението на ЕС.

Тва "мисля" го махни, ти доказано не мислиш.

Ти варди другарката си, че да не влезеш в комуната под моста на Перловска река

Колко пари ще генерира Турски поток? И чии пари? Как ще унищожат ЕС? И нали руснаците бяха фалирали, сега давали пари? От един газопровод ли ще се разруши ЕС? Къде ви намират такива бе.

Природата ,,те е унищожила,, още с раждането ти.

Още една празна тръба.

kluchar@

Ако ние него направим тръбите ще минават през Гърция Македония .Ние трябваше да сме направили вече Южен поток та да сме го забравили.Газ да идва направо в България не през Турция. Тия западняци ще ни докарат да внасяме Газ и Ток от далеч на скъпа цена.

България и Сърбия трябва да поставиме началото на думата "заедно". Да се забравят грешки от миналото и да вървиме напред като истински братовчеди. Само така ще оцелееме, защото сме два много близки народа, които за жалост със страшна сила намаляваме. В Сърбия демографския срив и емиграцията на младите също е страхотен проблем.

Искам антибългарска партия Герб да зареже Турски поток, като заряза Южен поток.

Това, което ще се строи в България, не е Турски поток. По тази тръба ще минава газ и от други доставчици.

Може ли да посочите поне един такъв друг доставчик. ??? Не формален разбира се!? Тоест не такъв който просто ще бъде допълнително звено, а газта отново руска...Предварително Ви Благодаря.

Прочетох в началото на заглавието- „Белград няма да чака българите и .......................... „ и си помислих , тия сърби сигурно ще ни връщат „Западните покрайнини„

И защо трябваше да е турски и да минава от там? За да зависим и от султана, освен от царя? Кой умник го измисли това и причини на ЕС?

поток няма да има през България ,американците на дават

kluchar@

Да ги изгоним Американците .

Патока сърбите са почнали да го стоят ама нашите ще дадат на заден защото господарите май не искат руска газ да стига до Сърбия в момента. Борисов е поставен в сложна ситуация даде обещания на сърбите в същото време американците го държат с компромати хаха ще видим какво ще направи сега нашия терикат...

Нашите отколешни врагове на балканите - сърбия винаги са били най=верния руски пудел.

Айде бе, до оня ден си залагаше анала, че Бай Тошо ни е правил 16 република на СССР

Нека чакат наще поне сме дупедавци на Европеиския съюз и нато винаги ще си губим

К'во да чакат! Те докато пуснат тръбата , България-та може и да се е свършила...

а дано се разсъхне турски паток.

Бързо Вучич, че утре може да не е власт и да изтърве далаверата. Поток може и да няма, ама той ще е окрал Сърбия едно хубаво.