БЕХ ще обжалва глобата, наложена от Брюксел

Държавният холдинг оспорва както твърденията, така и размера на санкцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заради монопола на Лукойл? Цената на горивата излизащи от него са едни от НАЙ ВИСОКИТЕ В ЕС!

Ако се спазват всички правила и европейски ценности, кой луд ганьовец ще се натиска да управлява държавата?

е приет през Април, 2009, Еврокомисията изчаква нашата държава да вземе съответните мерки до края на 2011 и през 2012 започва наказателна процедура за това че Българските правителство и Парламент не са изпълнила изискванията на ЕС относно мрежите за пренос на електроенергия и природен газ... Така че БЕХ може и да обжалва но едва ли ще успее защото наказанието е вследствие или на безгрижието на Правителство и Парламент или на съзнателното саботиране на Европравилата от държавната фирма БЕХ;)

Отчитайки това развитие, трябва да се има предвид, че предполагаемото поведение касае период далеч в миналото, който е бил преходен за българския енергиен пазар след присъединяването на България към Европейския съюз?? Още ли ще плащаме на БСП задълженията?

плащаме само заради Борисов...

а то ние и за АЕЦ обжалвахме...дано да има останал малко вазелин за БЕХ

Бойко какво каза? или темата е неудобна? Не е ли ясно за всички че се поддържа политически чадър над монопола с цел облагодетелстване на едни хора. В краен случай ако ни накажат плаща народа. Честито на печелевшите.

Глобени сте, защото имате монопол и не допускате конкуренция, каква приватизация, какви 5 лв?! Ще има и още от същото и то много, но ще товарите обикновените хора, а не мафията, нали така.

А кой пусна доноса??? Газовият пръдльо Сашо Дончев.

няма Лъчко Тошев да е сам я))))или пък Андейката Ковачев...има и други нали си знаеш)))

и според Евроценностите Дончев е герой-)

Казаха ви го много ясно: плащате си глобата, а после обжалвайте и пред арменския поп ! Казано по друг начин, поредното одирне на кожи от хората..

Сценарият е прост – вместо да се посочат като причина за повишаване на цените на природния газ действително отговорните – Газпром и най-вече ръководството на Булгаргаз – защото те са определящото равнище на проблема, вниманието на обществеността ще се пренасочи към божествената сила на пазар, към КЕВР или политическото равнище – министерството на енергетиката. Ще кажете – трябва да се носи политическа отговорност и това е така – защото последната отговорност за състоянието на сектора, в това число за тоталния управленски колапс в Булгаргаз трябва да се носи от министър председателя и от министъра. Но няма как да се подминат ключовите адреси на корпоративната отговорност – БЕХ и Булгаргаз, които реализират политиката на правителството.

то пък от оня бърдук Иван Иванов щото нещо зависи ...Щерев що не се отровиш и сетне да се гръмнеш за по-сигурно кат Шикългрубер?