Бедствията по света струваха стотици милиарди долари загуби на застрахователите през 2022

Суши, наводнения, бури и урагани са сред най-опустошителните климатични събития и във финансов аспект

Обратно в новината

Коментари - Бедствията по света струваха стотици милиарди долари загуби на застрахователите през 2022 | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези капути - застрахователи са долни рекетьори! Колкото може повече да плащат!

А колко 100ци трилиона е печалбата на Ситито на Лондон, квачката на всички застрахователи по света?

Видяхме го при наводнението в карловско. Колко струва на застрахователя, на държавата и на застрахования. Защо не си гледате работата бе фейк нюз производители? А, и да попитам: къде бяха застраховани украинците, дето им даваха по 40 на ден?

Стрували били на застрахователите. Стрували са грънци. Колко са стрували на задължително застрахованите застрахователните компании? Доста повече от "загубите". Но вече всяка новинa за глобалистите мирише на измама и геноцид. Даже лихви не плащат при инфлация над 10%. И банките например (които са основните застрахователи), виждате ли "печелели". Нищо не печелят, печелят тарикатите собственици на банките.

Всяко удоволствие се заплаща.

Изобщо не са за оплакване застр. компании.Ще дават, защото вземат.

само събиране, има и изважднае!!!

Авторката показва дълбоко неразбиране към механизмите с които работи застрахователния бизнес или и е наредено или платено да внушава такива сълзливи истори за горките застрахователи. Последното е по-вероятно. Някаква "благотворителна" организация от загиженост за горките застрахователи е проучила случайно и изнася "най-големите загуби". В същност, ако нямаше такива събития щеше да е безмислено съществуването на застрахователите. Техните загуби винаги са лимитирани до някакъв процент от набраните от застраховки средства - т.е. те никога не са на загуба ! в 90% от случаите самите застрахователи са собственост на мулти-милиярдери, срастнали се с държави и правителства. Най-апетитните и печливши техни "продукти" са направени задължителни за повечето държави - например застраховката "Гражданска отговорност" в България, за която държавата прилага целия репресивен апарат с който разполага и се грижи да увеличава стойността на тази застраховка ежегодно, въпреки, че тя отива в частни (и често чуждестранни) бизнесмени !

застраховка е вид хазард за двете страни. но ме кефят всички застрахователи когато трябва да изпълняват договора си измислят разни препятствия зада ви направят сложен живота . напишете една статия за народа колко са крадливи като трябва да плащат . само стари за жалките застрахователни фирми и лошите им клиенти .

Грешиш. Казиното и застрахователната компания са винаги на печалба. Хазарта е за клиента.

Не разбирам, защо да са загуби за застрахователите! Та нали това им е работата, затова прибират пари от застраховки, зада плащат при нужда! Защо го наричат загуба ....

А защо не им обявявахте печалбите, когато нямаше бедствия?!

Не са за жалене!

Застрахователи ,банкери и играчите на фондовите борси са паразити които трябва да се пребият и заточат в мините да копаят до откат до полуда !

Айде айде … напишете и печалбите на водещите застр компании в съответните държави!

Като толкова се "оплакват" застрахователите, да преминат в друг бизнес. Могат да садят картофи, домати, да берат чушки, лук...