Бедните в Гърция с по 700 евро за Коледа

Социалната мярка важи и за чужденците, включително за българите, които отговарят на условията и живеят в страната поне 10 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тиквата дава на най-бедните пенсионери по 40 лева за Коледа.

ама,чакаѝ,нали ние сме отличниците....как ни плашеше главния министър с положението на гърците.....

Бойко, кога ще стане така и у нас ?

Аз догодина ще дам на пенсионерите 800 ( ама стотинки)

Другите държави си имат мафия, а в България мафията си има държава.

Те и у нас ги дават тея пари но само на протестърите.

Ама от догодина.Който доживее...

Това е лъжлива новина, имам познати в Гърция и казват, че няма такова нещо. Хич не се напрягайте от БСП, ДеБъ и сателити да пеете в един хор колко ние сме зле. А посочете на базата на документи , не с шамански заклинания против ГЕРБ, ИСТИНСКЯТ виновник за това в България нещата да вървят бавно напред, въпреки съпротивата на червените и ДС .

Аз имам много познати в САЩ ,които също казват,че няма такова нещо в САЩ и Канада.

Що не ме мамо грък родила?

В просперираща и богата България бедните и то само пенсионерите до 300лв.получават за Коледа 20 евра.В потънала в кредити и фалирала Гърция/Борисов в 2017/ всички бедни получават 700евра.Така беше миналата и по-миналата година в Гърция ,както за Коледа така и за Великден .

Важното е ,че 240 депутати в България на всяко тримесечие си повишават заплатите. Те от одавна са си направили малката просперираща Европа ,но само за тях.Чули ли сте БГ депутат да е помогнал на беден или болни българи вкл.и деца .Има само предизборни изключения.Винаги помагат само работещите бедни и пенсионерите.

Успешно ни брани вече повече от 10 г да не станем като гърците Кой ли

Ко разбирате? Ще се яви Бокууу и ще обясни Как е предпазил бг да не стане като у Гърция! Какво повече

Не се шегувайте, моля. Нашите пенсионери за Коледа ще получат по 40 лееа (най-бедните, разбира се), всичко останало са утопии. Както комунизма и технотронното обшество. Не бъркайте мечтите с резлността.

Да не съм ви чул да пишете за тия нещастни гърци.Ние тук у Боколандия си живеем чудесно.Да нема уволнени журналисти.

Да ама гърците си нямат Бойко !

Да живее ГЕРБ.

Боко ни плаши да внимаваме да не станем като Гърция....

700 евро имат и друга страна, която не се показва...

Кажи коя е, моля ти се, да не изпаднем в заблуждение.

Прав си, не се показват лицата на троловете, например, но те уверявам, че някога ще ви ги покажем и ще поискаме да ни върнете парите, нашите пари, дадени за субсидии, за да ни облъ чват с глупости тъпите герберски тролове.

А ми гърците са бедни, та за това. У нас стабилност, просперитет- на пенсионерите по 20 евро, на работещите по един среден пръст!

в БГ седем лв

Да, но при тях не е имало социализъм. Тях никой не ги е освобождавал срещу златото на държавата им и не се е разпореждал с държавната им хазна години след поредното освобождение. Никой не е изял пенсионния им фонд. Затова Гърция, която по царско време е била далече зад нас по имане, сега е далече пред нас. Искайте си парите от виновниците за ограбването на държавата ни и НЕ сочете за това управляващите последните 10 години, а тези преди тях.

Я питай къде е златото на европейските държави. Какво злато е взел СССР. Я прочети записките в книгите на НС от 1939 г. за данните на министъра на земеделието Багрянов : на последно място в Европа, без излишък от никакво производство" Ние изяждаме здравето на нашите селяни". Багрянов говори че няма никакви междуселски пътища, водоснабдяване , канализации и пр. и ипр. Това което лъжеш са известните плямпаници на Инджев, зетя на генерал от КГБ

Ай, как се издаде че си тъночервена чугунена глава. Някъде да виждаш написано, че СССР е взел златото на България /което впрочем е самата истина/ и сме си платили и надплатили всичките освобождения? А не сочи Багрянов в периода преди войната - тогава всичко се срива. Но всички знаят за златния български лев и за това, че един учител в царска България е можел да изхранва със заплатата си едно четиричленно семейство без проблеми. Нещо което в Гърция не е било така. А колкото до пътища, водопроводи и канализации по това време - няма такива по селата и в далеч по-напреднали страни и това е съвсем нормално за това време. Така че си трай и не подскачай!

Никакъв златен лев е нямала България. Това са дрънкалниците на СДС навремето които откровенно лъжеха и мажеха. Златен лев при смачкана България в Берлин, Ньой и Бущкурещ ??? Не в Москва тъпунгер продажен. Комунизма канализира и направи шосетата в България, както и ж.п. линиите. Разви промишленост и земеделие. България е единствената държава в света направила Ликвидационни съвети. Така недоученяко се ликвидира земеделието в България. След това РМД на Костоф ликвидираха икономиката. Герб доограби България и я направи най-бедна в Европа. При комунизма бяхме на 28 място по всеобщия показател на ООН, сега сме на 134 място пред Зимбабве. При комунизма ние мачкахме и Гърция и Турция по всички показатели, вкл. военни. Вземи въженце, избери си клон и нататък знаеш.....

0123

Равносметка 2019 -България :Единн град без вода,но по 8лв на глас за партийте.И по 40 лв за пенсионерите еднократно. 2019 Гърция : По 700 евро на човек. Хайде сега разделете 700 на 40 и ще вигите (Кога ще ги настгнем в слуЧая Гърция ) , а иначе Весела Коледа .

Искам да съм беден в Гърция !

Е ние 20евро,но след 5,6 години ще си имаме самолети модел ,,мой набор,,а и два кораби стари така ще изплашим диктаторите от север и юг,че като тръгнат към нас ще се разцелуват в Стара планина.Комисиони ще си получат някой,а ние ще мечтаем за сто евро ,но скоро и от нас ще се отърват с некачествено здравеопазване инекачествени храни от цял свят.Но Бог бави но не забравя.

но Гърция не е руска колония, изсмуквана по всички възможни начини от Маскава. Не строят безмислени патоци и АЕЦ. Парите от ЕС остават в Гърция, а не ги измъква Русия. Нямат и Лукоил, който да плаща нулев данък печалба. Тва са само някои от малките разлики.

Също така си нямаха и СДС (Съюз Държавна Сигурност), който да им съсипе икономиката.

ЕрБОКОн туй година напълни гробищата със 100х българи!

А кредиторите къде са? 150% дълг спрямо БВП... ашколсун!

Гърците не са тъпи като нас.Нищо няма да върнат.....Меркел искаше гаранции и Ципрас и каза, Вземете Акропола бе г-жо Меркел. ... Нашите дупедавци само се умилкват на САЩ и Брюксел като послушни кучета

Гръцките политици уважават народа си. В България при долен праг на бедност 369 лв. увеличиха пенсиите на 250 лв. ?? Ддоха увеличение от.....40 лв. на пенсионери с пенсии до 250 лв. ?? Гърците ни взеха Егейска Македония и Източна Тракия. Смениха имената топографски и лични през 70 те години/черните полковници/ . Всички височини по южната граница са гръцки, защото те са победителите в ПСВ и ВСВ. Прочетете договора на Гърция с Македония. Няма комисии от учени която да уточнявала общата ни история като продажния договор на Герб. Има апендикс 1 : Литературата и учебниците в С.Македония да поправят навсякъде и запишат ,че Александър Македонски е грък. Точка по въпроса.. Преди години Борисов говореше как Гърция ще пропадне, и како стана ? България пропадна. Когато една гъркиня дойд в България да гледа старата ми майка, едва тогава ще кажа ,че Гърция е зле. Засега измекярите в Гърция са българи и българки

"Дано не изпаднем в положението на гърците " - почти цитат на ББ. Честито но печелившите гласували за ГЕРБ !!!

колко гърци са на воден режим за Коледа, а? При нас само половин милион. Обаче ние имаме Ф16, а те нямат.

КО КАЗА КО!? ВВС ГЪРЦИЯ Изтребители Име Брой Забележка F-16C/D Block 52+ 60 До 2009 г. ще бъдат закупени още 30 бр. F-16C/D Block 50D 40 — F-16C/D Block 30 32 — Mirage 2000-5 Mk2 25 — Mirage 2000EGM/BGM 25 Предвижда се довеждането им до ниво -5 Mk2 F-4E Peace Icarus II 35 — F-4E SRA 25 Снети от въоръжение. RF-4E 23 — A-7H 41 Предвижда се снемане от въоръжение A-7Е 45 Предвижда се снемане от въоръжение Транспортни самолети C-130 Hercules 15 — C-27J Spartan 12 — Учебни самолети T-2 Buckeye 40 — T-6 Texan II 45 — T-41 Mescalero 20 —

F-16 Fighting Falcon-153 бройки Mirage 2000-40 бройки

Горките гърци, при тях няма ли червени кодове за опасност от 50 милиметра сняг? Не вали ли леден дъжд, с поледици за 2,3 часа нямат ли десетки верижни катастрофи, заради студа? Не им ли горят магистралите от складирани под тях боклуци?

Гъеците се гаврят с Боката! Бока, да не станем като гърците, а?

За гърците,които си плащат данъците,но работят и получават малко пари държавата дава 700 евро,на останалите гърци се дават 13-та и 14-та заплата,отделно минималната в Гърция е по висока от средната в България,а цените в Гърция са,като в България! По морето им е малко по скъпо,но във вътрешността е евтино. Тук също по морските курорти е скъпо. Излиза,че в една Гърция,която дължи 300 милиарда социалността към хората е на ниво,там мислят за народа си,не за магистрали и само за пари,а за самите хора! А тук се подиграват с народа,заплащането е пълна отврат,по 20 ерво за пенсионерите за Коледа,това е обида,не подигравка! За бедните работещи нищо няма! България е най антисоциалната държава в света! ГЕРБ и БСП за 25 години превърнаха държавата в кочина,а народа го докараха до там,че да е най бедния в Европа и дори по зле от народи,които живеят в Африка и нямат икономики.

В Гърция има силна,народна Комунистическа партия ,което не допуска капиталистическите изедници,чорбаджии,думбази и кръвопийци га се гаврят с труда на работниците и селяните,а в джендърска България е фрашкано с еко педали,тротинейшъни,нпо швестери и прочие американски мекерета,които ще продадат и майките си за една американска дъвка и кесия с грантове !

За Коледа византийските бедни със 700 евракета, а беге бедните с 20 евракета, но с независим прокурор!

Среден пръст! От тиквата и С-ие...

ЗаБедните в България с 20 еаро за Коледа.Така нареди българският диктатор.

Когато българските кожодери са прогонени от беломорието, местните българи са се радвали

Ей така българите са паднали под турско- щото болярите са им смъквали по десет кожи от гърба и никой не е защитил държавата

Червените бабички кога започват да раждат деца? Лъжата кога ще роди още 3 деца?

Защо ни делиш на цветове и партий,каква е разликата след 30г грабеж и то само от безните.Вместо да се обединим и да им поискаме сметка нанненавлите се политици ,ние се ,,дърлиме ,,едни други,а те ето за субсидийте как набързо се обединиха,няма леви ,няма десни всичко е келепира от власта

То и аз пиша неграмотно, но твоя правопис го постигам едва след четвъртата ракия. Как очакваш, че другите ще разбера и ще почустват това, което им пишеш, след като не си го написал на нормален български? Защо го правиш?

Защо ни делиш на цветове и партий,каква е разликата след 30г грабеж и то само от безните.Вместо да се обединим и да им поискаме сметка нанненавлите се политици ,ние се ,,дърлиме ,,едни други,а те ето за субсидийте как набързо се обединиха,няма леви ,няма десни всичко е келепира от власта

Само простака разсъждава като теб,ГОВЕДО .

700 евро пари ли са? Няма и за половин смартфон нов модел. В богата Гърция тове е горе-долу толкова мизерно, колкото 40-те лева за нашите пенсионери за Коледа.

Едни кило суджук в Гърция 700€ ли струва? Защото в Бг 40лв са точно 1 кило суджук. Щом 40лв са равни на 700€. Откога българския лев стана толкова скъп?

700€ е една 5 дневна почивка на гръцкото море, в хотел. С 40лв ще отидеш ли на море в Гърция?

А с 40 лева на лайноморието.Как ти се струва,само за денка.

Ромите имат над 4 деца и обикновено не само единият а и двамата родители са трайно безработни. Отговарят напълно на условията за получаване на 700 евра.

За ромите не знам, ама държавната администрация в Бг се нагушвате яко всяка Коледа, без да сте бедни. По колко хилядарки ви раздадоха или ще ви раздадат тази година? 1 млн. чиновници станехте ли вече? Или задминахте бройката?

Те нямат място в България да ги прибира Меркел.

За "Гръцката" Коледа правителството дава, за "Българската" - народът!

Писмо до гръцкия Дядо Коледа: "Дядо Коледа, моля те, направи така, че да бъда български бедняк в Гърция. Обещавам много да слушам."

Колко червени паразита ревящи вечно за пари има 4 и повече непълнолетни деца или единият родител в семейството е трайно безработен? Червента алчност и наглост е безгранична.

Световно известните гръцки мошеници плащат на тяхните бедни, не плащайки дребните пенсийки на работилите там българи. Не им пука, разбира се, данеби нашата държава да им поиска сметка.

А бедните в България с по чаша чиста, студена водица. Хвала Нему, хвала!!!

"По 700 евро еднократна помощ получават социално слабите семейства в Гърция, информират от финансовото министерство на южната ни съседка. Право на тази помощ имат семейства с 4 деца и такива, в които поне един или двамата родители са безработни повече от една година." На тези условия в България отговарят само циганите.

Нагъл си почти колкото Каролев. Но на един голям тефтер се пише всичко. Ще ти се припомни и няма да е далеч, доста тролски грехове събра.

Крайно време е да отидеш при приятелчето ти Адолф.Явно , че освен ,че страдаш от психическо заболяване не можеш и да четеш.В Гърция става въпрос за ПЕНСИОНЕРИ.кОГАТО ПОЧНАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ В гЪРЦИЯ ДА РАЖДАТ ПО ЧЕТИРИ ДЕЦА тогава ще се съглася с твоите гербаджиски пропагандни писания.Явно си на хранилката и поилката на властта .Дано се задавиш в лакомията си.

Там живее народ, а тук стадо, това е разликата.

Колко червени паразита имат семейства с 4 и повече деца че да отговарят на условието за получаване на 700 евра?

гнидо фашистка

Партиен трол е Ото, по- зле е от гнида.

Тази новината я съобщете на управляващите, не на нас. Да видят управляващите как се живее във фалирала Гърция. Но те са глухи за такива новини. Това било популизъм според тях.

Оказва се не само че асфалта не се яде ами и че от асфалт се гладува Сега като въведът таксите за магистрали веднага скачат всички цени

Всеизвестно е, че комунистите ядете предимно краден кашкавал и крадени агнета.

Тогава кои са бедните в Гърция ?

Тези 700 евро не са за гръцките пенсионери, които са същите паразити като българските комунистически паразити. По 700 евро гръцкия Премиер е осигурил за семейства с 4 и повече деца и семейства в които единият родител е трайно безработен. В България на тези условия отговарят само циганите. Червените алчни паразити като чуят "пари" и веднага се редят на опашката.

Паразит си ти, шушляче.

да ти влезе в задника

Ото, в Бг такива пари си раздавате помежду си в Централата, в НС и в държавната администрация, т.е. народните пари в Бг се раздават на партиен принцип. Вие надминахте и червените по алчност.

стига си дразнил ромляните, ха ха ха наште ромляни, ха ха те не са наши, те са германски ромляни родени в европейски съюз, ха ха ха

и са единни...не се делят на комунисти и антикомунисти когато става дума за социални права. Когато управляващите ги настъпят,скачат като един начело със синдикатите и не се колебаят да бият шута на управляващите ,които и да са те. И там има администрация на хранилка,но другите са повече и си знаят силата...не ги мързи да протестират. Аз знам колко е тежко да си пенсионер в българия,ама да чакаш детето ти да те храни...и да лишава своето семейство....не го разбирам. Ако наште пенсионери си знаеха силата,нямаше само да се обаждат по партийните телевизии,а щяха да притиснат управляващите за геноцида на който са ги обрекли.