Коментари - Байдън: С републиканците сме близо до споразумение за държавния дълг | Бизнес.dir.bg
назад

Байдън: С републиканците сме близо до споразумение за държавния дълг

Министърът на финансите коригира датата, на която САЩ ще изпаднат в неспособност да обслужват дълговете си, ако таванът не бъде повишен - 5-и, а не 1 юни

Обратно в новината

Коментари - Байдън: С републиканците сме близо до споразумение за държавния дълг | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да е изненадан?!Някой? Нооо..., и на това ще има един край.

Цирк за наивници!

На тази снимка е на път да се разреве.

Gugnelid

"Разреве", "насере"... дали прави разлика, след като не контролира и двете?

Какво толкова го раздухват - или качват дълга или изпадат в неплатежоспособност. Всичко е решено отдавна . Едно е сигурно - богатите ще забогатеят повече ... и колониите като нас ще обеднеят още повече.

Проблемът, който САЩ генерират, не е финансов, а престъпен на ниво целия свят. Време е да се еманципира светът от САЩ. Сътресението си заслужава, защото с всяка година опасността се увеличава двойно.

е театър. Но са последните сцени.

Да се чете:Ще напечатим още няколко трлиона,които вие ше платите чрез инфлация.Да ама,ся идва интересният момент.Ще се намерят ли балъци да копуват дълг,при лихва над 5%.Трудно.Много вероятно е дългът да бъде изкупен от верните слуги-ЕС и Япония,които на свои ред, са на почти същото дередже.Ако имаме късмет,скоро ще гледаме 2та гражданска на мадърфакърите.

Абе аз като гледам гражданската война чука на вратата на Терорашка,не на Америка

САЩ едва ли ще фалират сега, защото това зависи от тяхната собствена воля дали да фалират или да не фалират. САЩ ще фалират когато вдигнат тавана на дълга за пореден път, но никой не желае да им отпусне още кредит. За момента се е извила опашка желаещи да отпускат още дълг на САЩ и това едва ли ще се промени до края на десетилетието. Живеем на прага на огромни промени - приключва цяла ера от технологичното развитие на човечеството. Подобни периоди се свързват с изчезването или упадъка на империи и появата на нови. Хората на средна възраст ще станат свидетели на изчезването на руската империя, упадъка на САЩ и превъзходството на Китай, но не очаквате това да стане другата седмица.

Нострадамус ли си нещо?..или си на ЛСД?

На разбираем език, без тъпи сравнения с Пепеляшка, САЩ ще емитират/напечатат още няколко трильона долара без никаво покритие, без да са произвели стоки и услуги и ще предизвикат нов кръг инфлация в цял свят. Правили са го многократно и пак ще го направят. Изхода е в спешно отказване от долара в международната търговия и като резервна валута. Иначе обедняването ни е сигурно.

3 май 2023 Президентът на САЩ Джо Байдън няма да преговаря с републиканците относно тавана на американския дълг, подчерта говорителката на Белия дом Карин-Жан Пиер Републиканската опозиция трябва да гласува за вдигането на тавана на дълга безусловно, подчерта говорителката на Белия дом. 23 май 2023 "И двамата говорихме за необходимостта от двупартийно споразумение", каза Байдън в началото на срещата. Президентът заяви, че е "оптимист, че можем да постигнем известен напредък, защото и двамата се съгласихме, че фалитът не е на дневен ред". 27 май 2023 Президентът на САЩ Джо Байдън смята, че той и републиканците в Конгреса са близо до постигането на споразумение за повишаването на тавана на държавния дълг, за да се избегне изпадането на САЩ в невъзможност да обслужват дълговете си. По думите на Байдън споразумението е "много близо". През януари САЩ превишиха законово установения праг на дълга от 31,4 трилиона долара.

Бидона си е ебал стръка..

Всяка година от десетилетия насам родните русофилистици тръпна в очакване на бленувания фалит на САЩ и само месец по-късно разбират колко са били тъпи и прости! И така до следващата година...... Това е поредното доказателство че простотията на русофилите е безкрайна и циклична!!!!

Я иди се намажи с Цикатридина ,че ще те боли много и скоро !!!

Къде смятат да правят война тия сега?

В Европа

Всяка година все една и съща сценка !!! Явно американците са си доста тъпи и тази сценка си я преповтарят отново и отново и има кой да следи " непредвидимите и гениални" действия на управляващите и накрая голямото спасение !!!

Абе Бай Дън, как с повишаване на лимита на държавният дълг, решаваш проблемът с дълга?

Гошо и Пешо ще се споразумяват, дали вместо да върнат парите, да си напечатат нови и да продължат с измамата?

Капитализма се оказа едно недоносче. Абсолютна измама за биомасата.