Банки съгласни да разсрочват ипотечни кредити заради епидемията

Повечето финансови инстутциии направиха и обновления на мобилните си приложения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой вярва ли на банките

само ипотечни ли?! щото ся скоро имам дата да плащам кредит, а работата в момента е замряла и ко прайм...

Не аз искам да видя какви ще са оперативните разходи при търсене на неплатилите кредиторполучатели. Наистина ме разсмяхте по време на холера. Кой съдия изпълнител ще обикаля с маска по болници и домове и колко време ще оцелее смелчагата? Аз мисля, че банките друго искат да кажат - как въпреки, че кризата е възможност под прикритие за тях страхът е че това важи за всички. Преструктуриране на обществото е нищо в сравнение с изтриване на съществуващата финансова система. Както назначен, така и уволнен....

някой изобщо да им плаща ... "обещанията" за които те с яснтото съзнание са знаели, че са неизпълними и въпреки това са ги приели тия "обещания" ....ха ха ха ...

апартаментчетата, те ВЕЧЕ не представляват Ценноста за нас! хиляди апартаментчета ... цели призрачни градове с празни апартаметчета и стотици хиляди хора "на улицата" ... "хвала" на таквази Пирамида! Ха сега чЕкайте апартаментчетата да ви хранят, и да давате "кредити" на роботите... сигурно ще ви ги върнат!

Направо опрощавайте, не се офлянквайте. 2008 ви платихме масрафа, сега е време да плащате вие.

“ Банки съгласни да разсрочват ипотечни кредити заради епидемията” Ако тази криза продължи да се задълбочава хората ще спрат - и правилно!!!, и изобщо да им плащат и тия алчни капути ще предлагат и свирки да им правят:)

Да си дойдем на думата - точно това е най-големият страх на управлението, и не само в България, но не смеят да го кажат. Че ако хората започнат да не плащат на банките и това нарасне лавинообразно поради кризата, ще се влезе в една убийствена за тях спирала нафолу, която ще е смърт за тях първи! Правителствата сега денонощно умувах и обещават вдичко на хората, и майка си и баща си, че ще ги компенсират, че няма да се загубят работни неста, че ще плащат заплатите, че ще помагат на фирмите да не спуснат кепенците и пр., но докога? И твърдят, че го правели за хирата, но всъщност е точно заради това, да не тръгне верижната реакция по банките и борсите, заради самите тях и обези, които са ги поставили там и чиито интереси винаги са обслужвали приоритетно!

По-добре разсрочване отколкото хич.

всъщност не е във вид "на пари" (те са само външната , видима проекция), а във ви на "работа", т.е. на енергията на хората, т.е. с други думи - на "подчинението" на хората! ОТКАЗЪТ ОТ "ПЛАЩАНЕ" КОЕТО ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРАВЯТ ХОРАТА, Е ОТКАЗ ОТ "ПОДЧИНЕНИЕ" НА "СИСТЕМАТА", а значи тази Система е мъртва! Затова пуснаха и короната .... всяко нещо има таван, точка на бифуркация , точка на пречупване, точка на търпимост, зад която всичко предишно просто загубва смисъл!

си мисли, че 3 ще ти плаща ! По-скоро ще УМРЕ, но няма да плаща нещо което НЕ дължи по никакъв начин!

лихваря удари минуса! ама да знаеш, че 3 - НЯМА ДА ПЛАЩА НИЩО! дебело си го запиши! ще го убия - но няма да плаща!

след няколко седмици ако нямаш пари в брой просто загиваш..

Много мразя хората които мислят за мене... защото нищо добро няма да измислят;) Та в този ред на мисли банките едва ли ще предложат нещо което наистина би облекчило кредитополучателите, по-скоро ще ги накарат да платят повече па макар и с няколко дена по-късно;)

Мечтатели, няма да се отървете толкова лесно ипотекарите. Банките ако трябва ще пуснат имотите на килограм, пари ще се намерят. Само че ако някой е теглил 100к за панелка и банката му я продаде за 10к, за да вземе някакви пари, разликата от 90к (плюс лихвите) се търси от ипотекаря ;) Четете си договорите! Успех и най-важното е да сме здрави!

Нали се сещате, че това разсрочване НЕ е решение, обаче от друга страна хора без крадени пари, според мен, няма как да си купят имот и то в Банско, освен ако не е някой местен ентусиаст.

Е, как няма да са съгласни. Нали това са фактически парите на вложителите, които от почти нулеви лихви сега , ще ги сложат на отрицателни лихви.

Имам въпроси :Пускам хората платен отпуск- колко време??Пускам ги НЕплатен отпуск-колко време?Аз нямам работа в момента...НИКАКВА!!!Ако успея 2-3месеца да им пари да преживеят,а това се проточи?Какво правиме?!На врътката с 60% държава,аз 40% и аз поемам осигуровки НЕ СЕ ВРЪЗВАМ!Дайте акъл.

не са на вложителите е ясно и на първокласник... обаче ако лихварите много упорито продължават да твърдят, че тези "пари" са на вложителите, то тогава вложителиета да вземат да СЪДЯТ лихвара за това, че така безхаберно и хазартно им е раздал парите! ако пък лихваря има наглостта да излезе с номера, че тия "пари" не са техни, то тогава защо хората се съгласват да им плащат в работата с "нещо" което им се казва, че "не е тяхно" и нямат "права над него"! да искат да им плащат в нещо друго, което ще е тяхно!

"капка" може да си я завреш някъде .... знаеш за коя капка говоря... оня битит кон - тоже!

Какво произвеждаш ? Например по време на война автомобилните компании произвеждат танкове. Може да произвеждаш например дезинфекционни материали и т.н.

Яжте апартаменти бе "инвеститори" с ипотеки. Любимия лаф на псевдоброкерчетата : Ми то с наема ще си плащаш ипотеката ! Айде де аирбнб маниаци ? Ко биде ? Тълпи от клиенти осаждат брокерските агенции да им гарижат 3% ..... Ай сиктир..

Идва един комшия и ми вика : Дай 2 хил.лева назаем, че неам кеш. Щото иам 4 апартамента, ама двата са на ипотека и ся няма наематели, пък парете от единия дето е на постоянен наем не стигат... Викам си аз, кой ли минаваше през градинката пред блока като шеф на БДЖ и не щеше да пие биричка с нас , щото бил милионер, пък ний сме били бачкатори ? Аре у лево ... отказах му рабира се , то да беше човек като човек, ма то инвеститор милионер...

Да ама не....ако всички откажат да плащат а, какво ще стане...какво банката ще отнеме на всички имотите ли?...и какво ще ги прави на кого ще ги продаде а...като никой няма да купува...това вече сме го гледали имотния балон в САЩ....банките фалираха през ден....защото банките не са фирми за недвижими имоти да управляват отнети имоти ....и всички банки капут...

Непосредствено след Голямата депресия идва втората световна война. Очакваме третата непосредствено след финансовата криза, причинена от вируса. Пак ще се преразпределя баницата...

си е една нормална капиталистическа криза! Щом ни убеждават че в бедна България имаме храна за две години представете си в задоволения запад как е ! магазините ще се пръснат от излишества! Време е за планово стопанство!

Банките не губят така лесно. Ако намалят лихви сега по кредитите или нещо друго утре ще си го върнат двойно по един или друг начин. Най-лесно като след корона-кризата вдигнат лихвения процент на ипотеките.

Хмм, разсрочване на ипотечни кредити, ама те масовите не са ли за по 20+ години ? Колко ще ги разсрочвате, за 30+ ли ? Дали няма да ви удари вирусът преди да ги изплатите, буахахаха !

Абе не ги мислете банките те няма да се минат - ако тря ще вдигнат още таксите за всичко и пак ще са на далавера..

Лихвите задължително ще скочат, лошото е че ще вдигнат всичко за да не се минат

ЗАЩО СЕГА БАНКИТЕ НЕ ПООЩРЯТ РЕДОВНИТЕ СИ ПЛАТЦИ С НАМАЛЕНИЕ ОТ 0,5%. ИПОТЕЧНИТЕ КРЕДИТИ МАСОВО СА ДО 1000 ЛВ. Е ТОВА Е ГЪВКАВОСТ, ДОБЪР МЕНИДЖМЪНТ. ЩЕ СИ ПРИБИРАТ ПАРИТЕ ПО БЪРЗО В ПОРТФЕЙЛА СИ И ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ВРЪТКИ.

Това с разсрочването е още голям и дебел!