"Български ВиК холдинг": Жегата с цената на тока e на път да удави ВиК сектора

Ето как рекордно скъпият ток през последните месеци се отразява на сметките, които ВиК операторите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свикнали сме точно в най-големите горещини да ни вдигат парното, когато се давим от дъждове да ни вдигат водата и когато има ток дори и за износ, и него да го вдигат. Затова мислим и ние да си вдигнем дедовия и някой и друг пръст като кацнем ТАМ и ни освободят багажа!

Само се чудите след коя новина да ревнете, че цената на водата е ниска и трябва да се увеличи!!!!! Ревахте, че ви трябват пари за инвестиции за модернизация на тръбите! И 'кво????? С колко процента намалихте загубите на вода в София???? С 0.0хич!! Водата си тече от спуканите тръби, на общите чешми в зелените махали дори няма кранчета, водата се лее 24/7 ама вие ревете за още пари. Да ви се не знае и пущиняците нахални!!!!! Редно е първо да докажете, че сте намалили загубите и тогава да ви се дават пари, а не предварително, за да ги раздадете като бонуси и лъскави придобивки!

Всичко е подготвено за 'приватизиране' на ВиК дружествата в страната. След невероятният успех в приватизирането на енергоразпределящите им братя. България е толкова затънала, че само крайни мерки могат да помогнат. Вън от ЕС, НАТО, етц. Вън от 'права на крадеца' и други 'правозащитни' организации. След това рязко повишаване на производството на въжета и насаждане на нови дървета. Тогава удостояване с награда огърлица от въже закачена за дърво на поне 5+ хил човека. КК Белене ще работи за останалите. Милиони нови жилища, занемарена инфраструктура, унищожени природни богатства... Какво толкова лошо може да се случи?