Коментари - "Български пощи" започват да разнасят вестници в средата на януари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А може ли и банани?

книги на 24-ти май

Като знам как се справят с препоръчаните писма...

Откакто имам интернет вестник или списание не съм купувал,само професионална литература и интересна книга. Предпочитам услугите на сегашните доставчици. Всеки си има предпочитания...!

Ми то от доста време ползваме тоалетна хартия за....

Ми то в ерата на вестниците-велика е идеята! Всеки ден наблюдаваме отмирането на компюТурите и смардДфоните, и възхода на печатното слово! Хвала!

Браво. Идеята е много добра. Например за селата дето няма вестници, като моето. Ще си купувам редовно "Пчела и кошер",и "Всичко за оръжието".

Български пощи имат проблеми с доставката на последната точка. Никога не намират получателя. Другите куриерски фирми никога нямат този проблем. Що щото първите ги мързи даже един телефон да завъртят или SMS да оставят.

Значи да очакваме скоро да подарят пощите на Пеевски? Или просто правят ПР за да демонстрират на останалите вярващи идиоти, че България е случайно на 111 място по свобода на словото.

малко хора се абонирват за вестници и списания а и по реповете не ги баш купуват хората за насьщния нямат кой има нет следи новините по сатове или он лайн радио тв

Отдавна изпуснахте питомното, сега "късно е либе за китка"...

Защо след 10 години управление ?