Коментари - България води по ръст на автомобилния пазар в ЕС за първите 4 месеца на 2024 г. | Бизнес.dir.bg
назад

България води по ръст на автомобилния пазар в ЕС за първите 4 месеца на 2024 г.

Новорегистрираните бензинови автомобили у нас през април заемат най-голям дял, следвани от дизеловите), изцяло електрическите, изцяло хибридните и зареждащите се хибриди

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - България води по ръст на автомобилния пазар в ЕС за първите 4 месеца на 2024 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продай панелка, купи кола! Парите от кредитите текат във всякакви посоки!

Това е вследствие на анархията и корупцията на най високо ниво

са регистрираниот НСО, че с тия птп-та всеки месец трябва да подновяват автопарка си...

Купуването на имоти вечене не актуално, защото щи носи големи загуби в следващите години. Цените им ще падат години наред и собствениците им ще загубят поне половината от вложените в имоти пари. Затова сега бългалина инвестира в нови коли и хубави жени.

В България са продадени 174 електрички. В ЕС са продадени 108 552 електрички. Обаче ние сме водещи на нещо си. Брей.

не вярва на тоци - само 4% (при еврото 12%) бендзин 78%, ама ще трябва да ги изхвърля до 2035г. на боклука

До 2035г. много неща ще бъдат преразгледани. Като за начало ще се започне с преразглеждане на границите на руските териториални води в Балтийско море.

А по абсолютни стойности на продажбите е смех :) Преди са продали 5 коли а сега 10 значи 200% ръст. А да не забравяме скандално ниските лихви на банките и пак нищо!

Туй ша знайти ней верно! Българите са бедни и гладни! Ровят по кофите за да се нахранят! Вервайте ми, с всичките ми колеги от тролефермата сме така!

Преди 10-11 години НЕКСОмир АНАЛниев беше един скъсан скъсаняк и бедняк - прехранваше се като лавкаджия по софийските училища. Държеше 1-2 училищни лафки в 1-2 софийски училища - продаваше на децата вкисната боза, развалени мухлясали сандвичи и банички и изсъхнали вафли с отдавна изтекъл срок на годност. Общо взето бедна работа, парите му стигаха колкото за хляба. Бедността обаче веднага свърши след като АНАЛниев потопи шкембе в голямата политика. Освен лавкаджийството господин НЕКСОмир задоволяваше и своите педофилски потребности, така да се каже. Беше обарвал и блудствал с едно 10-годишно момченце, даже водил детето на гости в дома си и го събличал голичко, горкото. Двамата заедно с момченцето дори гледали гей-порно. Родителите на детето подали поне 5 жалби до столичните управления на МВР, ама преписките били прекратени, и глас в пустиня. Какво да очакваш от пробитото и продънено от корупция и хайдутлук българско колониално МВР?! В наши дни господин АНАЛниев е един мастит и много богат политик от ПП-ДБ с огромно шкембе и още по-голяма, мазна дупара. НЕКСОмир е горд собственик на огромна 2 декара дупара, а шкембето му расте не с дни, а с часове. Господин НЕКСОмир е гордостта на ПП-ДБ и на цялата евроатлантическа общност в колониална България. Педофил за чудо и приказ, правоверен НАТОвец, евролиберал, евроатлантик и радетел за евроатлантическите ценности, една от които е и педофилията.

и новите каруци на братята с лилавите венци, хептен ще водим класацията

МВР и Армията са 8 хиляди пенсионера на пенсия и заплата