Коментари - България ще внесе части и материали от Русия за АЕЦ "Козлодуй“ въпреки санкциите на ЕС | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да затваряне всичко и да живеем под флага на еврогейското знаме ,ще има само бяло и любов

Руски подлоги

ПРЕЗАПАСЯВАЙТЕ се, европодлоги!

От тези западнопропаднали нещ..стници?Русия и не разбра но при нас цените рязко нагоре след първият ,,Пакет от санкциии,, на д.ендърите. ЕС ДА СЕ РАЗПАДАДА ИЛИ ВЪН ОТ ТЯХ!ТЕ СА ПРОТИВ НАС!

Защо звучи, все едно се чувства виновен. Не се обяснявай, защото ще им писмен набратушките и ще ни отбичат и тогава ще видите какво е на тъмно и на студено

Със Рубли ли ще плащаме, или с голо дупе?

Няма как заради шепа софийски лумпени, които обясняват неудачите си в живота с лошите "рашки" да се заиграваме със сигурността на ядрените ни мощности. На хората им писна от сутрин до вечер да ги занимават с глупости и пещерна пропаганда. Да купуват каквото е необходимо и да не обръщат внимание на глупаците.

Нямам спомен т. нар. "Санкции на ЕС" да включват части и материали за ядрени реактори, нито гориво за същите. Като добри и отговорни стопани управленците на АЕЦ а следва да предвидят и да се запазят с необходимите материали, особено в този момент. С ядрените централи шега не бива. Не стига, че ни набутаха в тази война без да ни питат, сега и авария някаква да стане, още по-голяма беля да си докараме на коравите глави.

Трябва да се признае, че служебното правителство защитава,з а съжаление не винаги, но в повечето случаи интересите на България,за арзлика от продажните правителства, начело с простия Киро, любовницата му Лена, която слага рога ан годеника си и всички го видяхме..и Асен, който на тази възраст без семейство, деца и приятелка-жена, е очевидно,че е гей.......да не говорим, че предишния му партньор, с който са се съдели до скоро, самият той каза,че Асеня е изключително умен измамник и да внимаваме.......е видяхме всики,че това е така.......та тия продажници, които толкова много навредиха на България,с цялото си безсрамие се готвят пак да крадат пардон да управляват.............. Е затва им бяха нужни машините, за да могат да манипулират резултатите на такива боклуци като ПП и ДБ, щото те преди електронното гласуване НЕ МИНАВАХА 4% граница........... каква американска помия ни готвят тия световни мародери и убийци.........не ми се мисли.....за справка - оср@йна.......

Нали бяхте против Русия,сега какво ще се случва--разпродажба за скраб и (ами сгрешихме)

Братя рашунгели, успокойте страстите.

Колко време мина и трябваше да се подсигурим за АЕЦ имаше мераклии от Япония Франция Китай дори но тези сегашните руски подлоги пак ни тласкат към путьо,после ходете и пак им гласувайте доверие

и си мисли, че някой ще му ги продаде? Стига бе, дори ботовете не са толкова тъпи. Замина АЕЦ и отивате на вносен ток от чужди АЕЦ, маскиран като зелен от перки и соларки. Цената е като за приятели - 4 пъти по-евтина, но не по-малко от тази в чужбина... 50-70 цента на квч. Дупе да ви е яко, ще трябва да се молите на Сталинка да ви доплаща разликата в цената със заемчета докато 2/3 България станат военни бази. Защо ли? Ми защото няма какво друго да предложите освен зарязан и разпуснат терен. Нито хора, нито индустрия, нито цивилизация по тази територия останаха. Смело със СДС и прехода напред.

Бре,бре,каква стана тя...Пак опряхме до Росатом...И това от гордата и ,,независима" България.А истината е много-проста :в ядрените технологии Русия е безспорен лидер.Тя е там,където други държави ще бъдат след 20-30 години.

Това е за АЕЦ " Козлодуй"! А, какво правим с бъдещата АЕЦ "Белене"? Или се разчита на кой ял, кой пил....Двата реактора,които са платени с НАШИ, НА БЪЛГАРИТЕ ПАРИ как ще се реализират? В този не бардак, а Вертеп се е развоняскало на разни типове крали от енергетиката ни и мърши,които ги прикриват.Гешев да не се прави на слънчасал,защото получава заплата за наша сметка не да си вее перчема и разхожда червените обувки, а да натиска продажни прокурори,които си клатят кайсиите и не разследват огромните присвоявания.А,ве американците дето са им приятели викат,че тези кражби ни спъват развитието и обедняваме заради корумпирани прокурори, този се прави на али баба и не бачка.То, вярно трябва да набутаме р НС130-140 алтави поборници от Възраждане, та да видят кон боб яде ли.Цървули миризливо крадливи... до кога ще ги търпим!

Е що така ? Ами че Уестингхаус ще ви ги достави. Хем по-качествени, американски, с изкуствен интелект и с микропроцесори във всяка гайка ! Мани ги тези "руски боклуци" ! Имаме вече договор за 10 години за ядрено гориво, та едни резервни части ли няма да достави ! Цял реактор ще ни достави Уестингхаус, хем качествен, американски. На половин цена, стига сме плащали на руснаците ! :D :D

Нещо като емаг...

България. Без. Руската. Федерация. Не може. Още. Неделима. Част. Сме. Майната им. На. САЩ. Англия. ЕС,. Подлъгаха. Наркомана. Зеленски. И. Му. Попиляха. Страната. От. Алчност. За. Долари

А като няма СССР след година две, такива като теб какво ще правят ?

За ЕССР ли говориш, че до година две няма да го има? Така е. Народите на Европейския континент ще поискат обратно суверенитетите си. ЕС СР е безполезна и анти-демократична организация.

България. Без. Руската. Федерация. Не може. Още. Неделима. Част. Сме. Майната им. На. САЩ. Англия. ЕС,. Подлъгаха. Наркомана. Зеленски. И. Му. Попиляха. Страната. От. Алчност. За. Долари

Сега русофобите и антикомунистите ще се насират от яд.

Най-накрая на някой му зацепи релето, че националната сигурност е с най-висок приоритет пред санкции, налагани от чужди интереси.

За какво ни набутаха в тоя ЕС само да ни правят проблеми? Можехме да сме както сега е Великобритания да си въвеждаме каквото искаме закони и да сме с търговско споразумение. Но не, роба трябва да вземе подкупа и да ни набута.

Заслужаваме да ни отрежат сега руснаците. Дреме им на... за това колко ще вземат от нас. Те си ни знаят и все още няма да ни оставят. Този който иска да коли руснаци може да го прави в украйна. Автобуси има от България за украйна. Тука също има руснаци. После ще го дават по телевизията като герой. Предполагам ще го е страх да скочи на някой руснак. Тези които не искат бизнес с руснаците да си зареждат телефоните директно от слънцето:) или да стовт на свещи вечер. Така няма да дават пари на Путин за ракети:) макар, че вчера по украинската телевизия пак казаха, че ракетите на руснаците са превършили. Почти са на превършване :).

Ще им ги дадат или ще им забършат една яка плесница по евро физиономията?И мощно ще угасят нашата енергетика.Та от износител на ток ще станем вносител на евро педерастия.

Санкции!

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Спре ли АЕЦ-а, България се връща в каменната ера. САЩ точно това искат, за тях е изгодно на тази територия да живеят прости и бедни същества, за да могат да ползват територията за военните си цели, както и ресурсите.

тях ги интересуват печалбите като всички капиталисти, решенията вземаме ние, тоя така наречен министър завършил и той в чужбина, беше щастлив че ще получава американско ядрено гориво, но се оказа че без руско обслужване централата няма да работи, радев ги избира едни задължително със сертификат за някакъв едномесечен курс от чужбина, какъвто има и той.

А защо мислите, че няма да спре сега, русия ни обяви за враг, какво ги спира да ни продадат дефектни части? Надявам се в тази сфера да са останали все още професионалист в русия, но като гледам положението в другите, а и върховния й ръководител, наиситна се замислям, каква гранация имаме, че частите които ше получим от тях няма да гръмнат?

от уважение към жените няма да използвам подходящата силна дума за интелекта ти,само ще те посъветвам да си намериш занимание,което не изисква мислене-явно е,че не ти се удава;)

Каде сте жълтопаветниците ???? Как допускате такова нещо ??? Дават пари на Путин !!! Хахахахах

Сметките ми за парно и ток са вече двойни, мисля че джендърите трябва да поемат разликата в цената ... Така ще е справедливо!

Че от къде другаде може да внася, освен от Русия ? Уесхауските боклуци не стават. Това става ясно и на най-тъпия и продажен русофоб

Надявам се руснаците да не ви обърнат никакво внимание. България почти 30 години се ''управлява'' от хора не само слаби интелектуално,но и в чисто човешко отношение. Ная лесните и силни решения през годините бяха загробени от тази шайка западофили,сега щял дебила да иска части?

И аз се надявам да ни откажат, нямам ниакво доверие на руснаците, не и след поседните две години...

Кой те пита пък тебе?

Никуй ни иска американски "технологии", те винаги си натрапват ръждавейките чрез поставени атлантически цигани.

Надявам се Русия да не се съгласи!!!! И на България да ѝ помагат тогава “партньорите” А вие продължавайте да гласувате за предателите!!!!

Най-голямото предателче си ти! Гъзът ти е разпран от руските педали и никога не си мислил за родината си.

а ти като мислиш за България защо си за санкциите ?!

Какъв българин си ти бе? Смучещ краварски пишки!!!! Айде отивай на фронта да помагаш на наркомана!

Що не е от уестингхаус нали подписахте със затворени очи .....тъпанари

Козлодуй трябва да се изключи ако няма да пазаруваме от Русия. Западната къща за малко да гръмне Темелин в Чехия. Просто по добре да бъде спрян пред риска да гръмне.

А някой питал ли е руснаците, дали ще ни продават?

Аз се чудя на акъла на руснаците - да спрат резервните части, та народа да подбере разни "демократи" и "антикомунисти" с камъни, тояги и тупалки ...

Чакай де. Тия били приели дерогация и тинти-минти ама явно тепърва ще се говори с руснаците.

Ще внесем, стига да не поискат да им платим в рубли. Щото тогва по-добре да затворим АЕЦа, по директива на ЕС.

Да ни е честито! "Става въпрос за материали, услуги и части," Цената им не подлежи на контрол! От такива ни остана един гьол за над МИЛИАРД долара!

благодарение на еднокнижника Винету:"На кого ще го продаваме тоя ток"???,в комбинация с посещение и набиване на обръчите от губернатора(сенатор Маккейн),за да е сигурно,че ще слушаме и изпълняваме...Ама това са сложни неща,даже прекалено,за да бъдат схванати от козяшкиизмекяр...

Радев, кога ще ни откачиш от руснаците? Разбираме , че са ти слабост , но тук е ЕС , НЕ БЕЛАРУС!

1 Радев е американофилка 2 не сме в Русия а съюзо. 3. 15г. У съюзо ни доведоха до това че кило яйца е 1000% по скъпи от кило банани. Абе просперитет.

И как предлагаш да сатне бе тъпак? Като няма алтернатива от къде да дойдат? Или икаш да го спираме тоя АЕЦ и да се свършва?

Пак ли ще храним матушка....

Това се прави за България бе невежи.

След всичките европростотии в които участваме се питам - на каква ли цена? Ама като няма алтернатива - хак ни е, инак .... ще внасяме ток от новичкия турски АЕЦ...... И понеже кинти нЕма политиците да готвят дупе!

Разбира се че има алтернатива. Просто зеления чорап му е заповядано какво д аправи.

Няма алтернатива. Това не е същото като алтернатива между теб, майка ти и сестра ти. Тук няма алтернатива.

Е виж че има алтернатива, ако съм аз ще те еба аз, ако е друг ще е друг. Аз съм с 30 санта кр другите са с 15, ти кой искаш да те ее? Не отговаряй, ясен си ми.

Русия се съгласи, защото това не е в неин интерес да си играят с нея на санкции и дерогации.

А ако не се съгласи ... оставаме в акото .

При това на тъмно.

Я гледай ти? Нашите партньори не са ли против? Първо да попитате ,а?

знам дали това е ирония или не - нашите господари имаш в предвид нали?

Кретени ли са ? Не, дупедавци.

Петров,не се разбира кои са дупедавците.Аз мисля,че това са ПП ,ДБ, начело с оня изцъкления Атанасов.

Мравояда и Уди Кълвача.

И Русия ще ги продаде на ВРАЖЕСКА държава ????? Дали ? Мечтайте си … а с’я да видите кон боб яде ли олигофрени продажни ! Скоро цената на тока ще е x3 в Бг .

Що не ... на поне двойна цена .

Оптимист!

Азър сте отворили дума, да направят и АЕЦ"Белене".

Имаме части колкото щеш в един гьол са в белене.

ми то няма откъде другаде бе хора :)

Смешко