Коментари - България с нова целева дата за приемане на еврото - 1 януари 2025 | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евро ли, не благодаря!

Приемането на еврото не означава по-ниска инфлация. След като Европейската централна банка започне да вдига лихвите неизбежно, ще се забави икономическият растеж. Предстои криза в еврозоната, а за последната в ЕС - България - я чака ИНФЛАЦИЯ ДОПЪЛНИТЕЛНО С ОЩЕ 20% МИНИМУМ !! Англия, Швейцария, Скандинавските страни - нима те са по-тъпи от нас като си държат националните валути ?! Решението за присъединяване на България към Европейския съюз е политическо, а не икономическо и е под диктат на САЩ и МВФ !!

Това е като да си купиш фабрика на 8 септември

Нас кой пита за да решават Рферендум МАЙКА Ви НАСРАНА

Кога ще сваляме флага, че поне да си знаем че я приключихме окончателно и третата българска държавност.

Те ЕС още нямат идея какво да правят с това евро, нашите бунаци с цървулите се блъскат да влязат в експеримента. Да се чуди човек да се смее ли да плаче ли. Дано изключително прости и отчаяни хора могат да са толкова опортюнистично настроени.

Кога ще направят допитването. Това фашистка диктатура ли е? Срамота. Разбираме че ги натискат от Брюксел и Франкфурт, но дори и така да е не е редно под чужд диктат да се налагат дългосрочни решения.

Може да ни кажете че сме за Русия ама найстина искаме да се свърши това налагане на ЕС над България абе дано се разпаднете европейски управници и да си остане ЛЕВА НЕ ЕВИ ЩЕМ СКАПАНОТО ЕВРО НЕ ИСКАМЕ ЛАЖЛИВАТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ ИСКА МЕ СИ СВОБОДАТА И МИРА ИСКАМЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ АА НЕ ВРЪЩАНЕ В ПЪРВОБИТЕН ОБЩИНСКИ СТРОЙ ,, УЧИХМЕ ДА НЕ СМЕ ПРОСТИ РАБОТИХМЕЗА БЛАГОТО НА ЧОВЕКА СТИГНАХМЕ КОСМОСА ИМАМЕ ВСИЧКО КОЕТО ЖЕЛАЕМ ААА ЕС САЩ НАТО НИ ОТНЕМАТ ВСИЧКО

Европейско! Така че не искаме евро! Искаме си лева и тези вън от България! Оставка!

Искат да ни унищожат! Трябва да има референдум или да се свали това гнусно правителство!

Какво се радвате бе бедни българи така ще я овапцате с това ЕВРО че ще се чудите къде да миете чинии а тези ваши управници ще продават и последното останало от държавата и др книжа злато и т, н,,, А вие си мяткайте в празните джобчета евраците ЗА НИЩО НЕ СТИГАЩИ БЪЛГАРИЯ ОТЛЕТЕ И ЩОМ РЕФЕРЕНДУМ НЕ ВИ ДАВАТ. ЗА КАКВА НАРОДНА ВЛАСТ МЕЧТАЕТЕ БЪЛГАРСКИ РОБИ

A референдум кога?

Това защо никой не го казва????

Тв вече успяха да отложат референдума, да не се проведе заедно с местните избори. Явно много ги беше шшубе, какво ще решат хората. Та си опекоха работата. Дори да има специално референдум, без избори е обречен, защото няма да има необходимия брой гласували.

Залагам на 2125 година. А вие?

Дали ще успеем за погребението на еврото?

Това е по-добро от всяка виагра-. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom

За какво евро бълнуват, та ние сме с единия крак извън ЕС

Мнозинството в България не желае еврото за официална валутс, но продажните политици от управляващата сглобка не се интересуват от мнението на гражданите. Само от тлъстите комисионни, които получават.

Дорде овцете си седят в къщи и псуват, и по-зле ще става.

А Референдум за еврото

И ще приемем еврото когато ни кажат. Няма нужда да се говори за това вече

Който иска евро, да си държи парите в Евро, но защо ни се налага и на останалите, аз си харесвам Лева.

Ами, като ходиш в Гърция на море вземи си лева бе бунак.....

България ще впише 1 януари 2035 година

Нашите управници са пълни тъпаци нищо не разбират от политика и дипломация! 2026 година ЕС ще се разпадне! Първи знам кои ще напуснат!

Самите европейци установяват в изследване, че са загубили трилиони, следствие на ЕВРО-то, обаче нашите жълтопаветни аутисти настояват да го приемем.. Каква ви е логиката или са ви платили ? Изследването е публикувано в DW, Euronews и други ваши любими медии.

Аутиста се ражда така. Има различие в мозъка- така е създаден. Това е незнание.

Не бойте се.Преди това балъците от Евросъюза ще са вкарали CVDC валутна,която окочателно ще се самоубият.

Овластените бандити бягат от всякаква отговорност в огромното си безсилие. Всичко се отлага извън срока на тяхното престъпно управление.

Управляващата хунта действа под девиза "Да се качим на борда на Титаник преди да е потънал!"

На 1-ви 25-та най-много някоя комшийка да приеме Катето Евро да си побъбрят по женски за децата и внуците.

Първо референдум

Така се получава с хардвардските умници , всяка година е следващата !

Никогъш Евро!

Нали беше приоритет на правителството да имаме 3% дефицит и на 1-ви Януари 2024 да приемем еврото. Ама явно каквото ни е некадърно правителството, просто излъгаха хората за да гласуват за тях, че щели да сме в еврозоната от 1-ви Януари 2024

Kalin

Кво е това тъпо натискане за Еврото!Някак мирише на далавера.Икономики къди къди по напред от нашата не се натискат а ние.....Чехи Поляци Унгарци......по тъпи ли са от нас или явно не са далавераджии и имат по ясна представа кога едно нещо е добре за икономиката им и кога не!

време да се обезцени лева достатъчно.

Да, този процес ще продължи, но има огромен риск да срине цялата ни икономика, поради това, че потреблението рязко спада, до момента средно с 30% за всички хранителни и нехранителни стоки, услуги, всичко.

В момента имотният пазар върви надолу и когато се срине, това ще е началото на тотален икономически срив в България с всичките му последствия.

Спихването на кредитния балон, всъщност, е нещо хубаво. Нека да остане само здравото. Наркоманската безполезна икономика на никого ненужна, напр. ресторанти, салони за красота и презастрояване, че хора да имат по 20-30 имота и това самонв столицата и някои големи градове, трябва да гръмне и това е за добро. Това е спекулативен кредитен пазар. Това е нездравословно за икономиката и по-добре без него.

До тогава я камилата я............

Кефи ме, че всяка година го отлагаме с 1 година. Преди беше 2024-та, сега 2025-та. Все едно ще се отказваме от пушенето.

Чувал съм, че в Шенген има държави без да са приели €, ама за държави с € да не са в Шенген не съм чувал !!!

за Кипър и Ирландия, приели са еврото без да са в Шенген! Поне не се излагай с безпросветността си!

Да се запишете в един курс по програмиране и си оправите малко reCAPTCHA-та Малко малоумно е в 2023 година да цъкаш 10 минути по автобуси и мотори за да пуснеш един коментар. Не стига, че редакторите ви са прости.... троловете са ви прости ами и един прост новинарски сайт не можете да поддържате като хората.

Боли ги фара. Даже по-добре, защото те карат да се регистрираш. Не, че има някаква анонимност.

Дабъл кепча ползват. Сетъпа им с Клаудфлеър е скандално зле. Въобще някой е взел парите по ЕССР програма и видимо е наел поредните олигофрени да омажат пейзажа:)

Забравете за еврото, Киртаците и РРадев ни пратиха в 9-та глуха. Спасете парите си от банките.

човек трябва да е абсолютно луд да държи пари в банките на нищожни лихви (на практика отрицателни) спрямо инфлацията. И това е без таксите! Парите в банките подлежат на блокиране. Кеша - не. Нито златото.

аха, добре: утре забраняват кеша и щеш-не щеш влизаш в сбдс кюпа и ти. а за златото - инкриминират притежанието му и те принуждават да го предадеш. или да го търгъваш на 1/4 от стойността му на някой черен пазар. точно банкстър си

С какво е обезпечено еврото? По какви правила ЕЦБ печата и каква отговорност носи банкерската власт при политиката си? Как се излиза от еврозоната? Това са ясни въпроси. А нито един банкер или политик желаещ еврозона НЕ отговаря.

2023 - България с нова целева дата за приемане на еврото - 1 януари 2025 2024 - България с нова целева дата за приемане на еврото - 1 януари 2026 2025 - България с нова целева дата за приемане на еврото - 1 януари 2027 ...

И дотогаз няма да има ЕССР

Гледам че масово се коментира приемането на Евро то, а не факта че един от приоритети заявени от това правителство не се изпълнява. И пак някой друг им е виновен. Сега ли разбраха, че Февруари нещо не било направено? Излиза, че са обявили целите си доста неподготвени или по скоро некадърни

Значи на 1 януари 2025 пак ще ревем и ще си търсим оправдания.

А Шенген?

На Марта у сряда

Партийните номенклатури окрали държавата след 1989 сега най-много се натискат за влизанв в еврозоната.

е в пълен ход! Харчете си парите,после ги губите!

Ти си тотални изкукал. Обръщайте си парите в евро, иначе ги губите ако стоят в левове. Със и без валутен борд със и без да влезем в Еврозоната.

Е в ход. Това не е копче да натиснеш ей така и щрак готово. Ще отнеме време. Доларът ще оцелее на гърба на Европа. Така, че инвестирайте в злато, сребро и долари. Еврото е пътник. Деиндустриализацията на европа която свикна на евтините Руски ресурси е факт. От там няма никаква логика да има силна валута при положение, че доларът е глобалната такава. Малко логика не вреди понякога.

да купуваме евро? Лол. ЛОЛ. Дали още има такива неадекватни хора.

Една руска подложка да ми плюе на куро.Моля!!!

Здвейте Български дебили. Така се отнасят управляващите с народът който го избра!! Къде е референдума за Еврото??? Хърватия дето я даваха за пример 25% инфляция

Беги залягай пред мочата,че багерите идват.

Си от новото Салмонела житже на Монсанто произведено в Украйна. Личи ти.

Ми ние сме официално с такава инфлация (необфициално за всеки е ясно, че е поне 50%). При това без да сме влезли в Еврозоната.

Отлагат с една година с измислени и, буквално изсмукани от пръстите, глупави и нереални доводи ! БРАВО ! ТОВА Е УСПЕХ на всички, които сме ПРОТИВ ЕВРОТО ! Включително и Стив Ханке, бащата на валутния ни борд. Тоя ЧОВЕК, чужденец - финансист, западняк, така да се каже, ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ вместо "нашия" продажен и крадлив политически боклук, опа, "елит" !