Коментари - България може да води в създаването на автомобилен софтуер в Централна и Източна Европа | Бизнес.dir.bg
назад

България може да води в създаването на автомобилен софтуер в Централна и Източна Европа

Идва време, в което за някои по-напредничави производители 50 процента от печалбата е само софтуер

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - България може да води в създаването на автомобилен софтуер в Централна и Източна Европа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Форума - Стимулиране на Иновациите в Централна и Источна Европа който ще се проведе в София (26-28 юни) би могъл да даде мощен тласък за развитие но само при Мирни условия в Отсъствие на всякаква мисъл и идея за Война. Ето защо е похвална Инициативата на Тристранния пакт от Държави (Унгария, България и Словакия) за Европа на Мира и Колективно излизане от НАТО на 03.07.2024 от същите тези държави които влязоха в него преди 20 години в един отбранителен а не нападателен Съюз. Винаги България е спасявала Европа, ще трябва да го направи и сега (Нека си припомним че ХАН ТЕРВЕЛ СПАСЯВА ЕВРОПА през 718 г.) Та въпроса е ще оповести ли българския президент Радев на 27.06.2024 Решението че България излиза от Нато на 03.07.2024 заедно със Унгария, Словакия, Румъния, Словения и други желаещи като Австрия, Ирландия и т.н. или ще запази новината за по късен етап. Държавата която ще Председателства ЕС през следващите 6 месеца е заявила че ще Ратифицира това Споразумение на 03.07.2024.

Бълващите негативизъм, песимизъм , нихилизъм и мазохизъм българи, не трябва да се учудват на стандарта си на живот в България

Как да няма негативизъм, като всичко се прави само, за да може такива, като тоя на снимката, да се налапкат.

Как са нещата с Турбуленс - нали беше СЕО там ? Няма бизнес или инициатива която тоя да не съсипе (не в личен план разбира се … ;)

България може да ... Може и да не ...

Хахахаха, точно влязох да напиша същото :) Бай Ганьо много е велик на приказки, но като дойде до дела ...