Коментари - България може активно да участва в пазара на ядрени съоръжения в ЕС с доставка на компоненти | Бизнес.dir.bg
назад

България може активно да участва в пазара на ядрени съоръжения в ЕС с доставка на компоненти

Европа трябва да прецени за какво иска да ползва малките модулни реактори и да създаде правилната регулация за тях

Обратно в новината
| Автор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - България може активно да участва в пазара на ядрени съоръжения в ЕС с доставка на компоненти | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно. Ще купуваме от Русия оборудване трето поколение и след това ще подаряваме на враговете на Русия. Да знаете на опашка ще се наредят и наистина ще станем цетнтър. И след това ще си построи едно реакторче първо поколение за 50 милиарда и ще станем енергиен център на Балканите като при бай Тошо. И ще цъфнем и завърже.

като активно разпродава старите си активи и съоръжения.....от руско време

Това някакъв нов виц ли е? Страна, която постепенно няма да може да покрива нуждите си за храна със собствено производство се бара за производител на елементи, компоненти и машини, за които се искат квалифицирани, умни, знаещи и можещи хора. Такива отдавна липсват на територията България!

"МОЖЕ"!!! Колкото "участвахме" във възстановяването на Ирак примерно .... И тогава такива приказки от 1001 нощ ни разказваха! Само че истината е друга, всичко ще се прибере от ФАЩ!

Защо позволявате това недоразумение да сипе тоя тюрлюгювеч с претенция за последна истанция. Малки реактори, свързаност, водород! Абе първо прочети малко и после се изказвай, но като литератор. За експерт по енергетика ти липсва безкрайно много.

Това пък от къде се пръкна?! Пълни глупости дрънка. Нито щени дадат да правим тези неща, нито можем да ги правим. Ей, вчерашно, в ЕС и в България имаме неофашизъм. Това е нагло противочовешко явление. ЕС се ивлича към САЩ, предатели ни вкараха в калта, ти ми разправяш морки сънища. Дано поне да си свършила, докато си ги сънувала, тове ще е единствената файда.

Глупости на търкалета

Като тук говорим за малки, които са около 300-400 MW като размер мощност

Ние едни клечки за зъби не можем да произведем но ядрена енергетика имаме!

имаХМЕ. Направиха я "гадните" комунисти.

Напълно съм съгласен, че са ни подкрепяли по това време. Все пак сме били пушечното месо при евентуална атака и кандидат съветска република! Пак си остават комунисти, а те са гадни!

Цвети, верно ли е че и свирки не можеш да правиш.

Не и свирки, а само свирки.

Тази Цвети е една от любимките на Серго в ЕП, за това и така усилено я рекламират в дир.ру. иначе, нивото и е кастинга за политици на Слави Трифонов, където дори не я взеха в ИТН.

Добрата демокрация 34 години не може да построи един реактор. А сега искат "приятелите" ни Сащ за два реактора 35 милиарда долара. Лошия комунизъм и бай Тошо построиха цели 6 реактора. Ако и те бяха по толкова пари, България и преди 1989г нямаше да я има и нямаше да има какво демократичните комунисти сега да крадът.

Болтчета и гайки. Кура ми Янко.

Ставаме раят на света!

Бъдещето на България ще е стремително нагоре, защото това се случва само в държави с демократична политическа система и върховенството на закона!

На какви наркотици си !

Чакаме от 30 години, но все не идва.....

Вече има нов вид мокри сънища- модулни..

Цветелинка уж беше на срещата в Шератон, да слуша по-добре и да си записво, а да не хвърля така фразите, там се разясни какви са реалните методи за съхранение на енергия и къде България може да намери своето място. И за малките реактори също - рано е. Водородът е много добре, но има още да се работи по безопасност. Например да твърдиш, че литият е основно от Китай си е невероятна ГЛУПОСТ!

Още една експертка се пръкна!

България може да участва на пазара само и единствено като преебан клиент - ще купува американски бракувани боклуци на петорни цени ! Това е съдбата на аборигените - слуги на Америка !

35-годишна нищоправка с диплома за администратор дава акъл за Атомната енергетика и технологии .... пази Боже.... Ей за това този ЕС няма да го бъде - разни бюрократи избрани по партийни линии вземат решения за неща от които нищо не разбират!

Истински лъжи!